Борисов финтира депутатите, те готвят комисии

Заседанието отново ще бъде в старата сграда на НС
Обновена: 16 апр 2021 07:34 | 16 апр 2021 07:10, Александър Попов
231
Борисов финтира депутатите, те готвят комисии
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Бойко Борисов няма да бъде изслушан от депутатите, както бе поискано вчера на първото заседание на 45-ия парламент. Вчера той обяви, че излиза в отпуск от днес, а в кабинета ще го замества Томислав Дончев.

"Имам да си свърша много работа и в партията, а и да подготвим добро правителство. Това отнема време, а не искам да нося две дини под една мишница. Искам да си свършим работата качествено", обясни мотивите си Борисов.

Още утре в Народното събрание ще бъде депозиран "Планът за възстановяване и устойчивост", така че народните представители да имат възможност да решат дали да го приемат. Борисов отправи сериозни критики към новите опоненти на ГЕРБ в Народното събрание.

Още по темата
"Истински съжалявам, че още първия ден има излъгани очаквания, защото се говореше много усилено за искане на мажоритарен вот. Даже беше наречено, че отказът от мажоритарен вот е като държавен преврат. Ако паметта не ме лъже. Затова ние ще внесем доклад за мажоритарни избори и ако искат, да ги приемат", заяви Борисов.

От днес той ще работи изцяло в централата на ГЕРБ и пожела успех на новия парламент.

 
Народните представители днес ще се заемат със съставянето на три ключови комисии - правна, финансова и здравна.
 
По предложение на лидера на парламентарната група "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова ще се гласува и съставянето на комисия, която да следи как са похарчени средствата за справяне с кизата от COVID-19.
 
По време на председателски съвет вчера беше взето решение депутатите отново да се съберат в старата сграда на Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРП И БОЙКО ТИКВАТА СА АУТ !КРИЯТ СЕ КАТО МИШКИ...
64
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено, че ще тъпоглавата *** се скатае за пореден път. Даването на реален отчет за дейността ти не е като да караш джипката и да подхвърляш селски лафчета пред подчинена медия.
63
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 65Мухльо,щом не трябва да е в парламента,да заминава в затвора!!¡
62
4
 
10
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Баце много се е... с другарите представящи се за новото начало.Манолова, Нинова и Дончева, няма да могат да спят, че Баце пак ги отсвири
61
12
 
17
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
Бокича кефи, остава верен на себе си - до последния си ден нагло отказва да ходи на работа. До гербаджийските тролчета дето обясняват, че понеже си бил подал оставката не трябвало да ходи - до избирането на нов кабинет Винету си остава действащия премиер - ако не беше така никой нямаше да му дава про стотиите по телевизията. Сещайте се малко.
60
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-важното е престъпниците да се озоват в затвора за назидание на следващите!!!!!Иначе и те ще продължат унищожението на България!!!!!
59
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този долнопробен сбирщайн в парламента, освен да го играе наказателен взвод, има ли други идеи някакви? Щото държава трябва да се управлява.......
58
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 71Длъжен беше да подаде оставка.Подаде я. Вече не е нито депутат, нито министър, че да ходи.Сега е техен ред. Да разследват и да питат министрите.Но да разследват и БСП, ДПС, ДБ, Слави и участниците в комисиите ит.н. наред.Ама няма (може даже и да спрат разследванията с/у черепа и Марешки.), сега ще гръмнат една две калинки и пак ще млъкнат. Само лаят показно, а голямата мъка е, кои стари муцуни да участват в преразпределението на едни очаквани парички от ивропата.
57
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този революционен плам на новите започва да става смешен.
56
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
чл.99 от Конституцията ПОВЕЛЯВА ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА ВЪЗЛОЖИ НА КАНДИДАТ за МПр. ОТ НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРУПА ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО и т.н. ДОН БОРИСОВ КАКЪВ ЩЕ ГО ИГРАЕ В ТАЗИ ПРОЦЕДУРА. Правото е на КАНДИДАТА, А ДОКОЛКОТО СЪМ НАЯСНО ТОВА Е ДУНЬО *** СВЕЖ ПИОНЕР.
55
6
 
13
 
! Отговори
Милети преди 3 години
Маяма е обсебена от Борисов - започва да прилича на Фатално привличане. Той пък явно не я харесва хахах! Няма ли там някой да я озъпти тази госпожа? Другарския съд не беше ли вече отживелица? Успех на промяната - нямам търпение да видя как ще оправят всичко.
54
16
 
6
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 3 години
Браво на Бойко, да видят сега останалите кон боб яде ли. Като ще действат против нас, т.е. ГЕРБ и останалите които управлявахме, нека да не чакат да им дадем властта наготово. Ние тази власт с кръв сме я взели, няма да я дадем даром.
53
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво да ходи в народното събрание. Едно време набеждаваха Костов и за снега в Сахара, накрая нищо не доказаха(и жалко, че той не осъди всички клеветници). Сега да си правят ревизии и на Борисов.
52
11
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Скоро ще се наложи да...финтира,като отиде в Дубай,или в Анадола,при...аркадаша,да му се...жалва.
51
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
66 Този, който се крие е чалгаря Слави. Никога не излезе, да говори пред хората, а се скри в змиярника си тв7/8.Що да излиза, там си имат зареден бар с пиене алкохолиците.
50
17
 
22
 
! Отговори
ДО АНОНИМЕН преди 3 години
КАКВО ИМ НАЧУКА??! БЕЗОДГОВОРЕН, НАГЪЛСТРАХЛИВ. ТОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА ОТИДИ В ПАРЛАМЕНТА.ДА ДАДЕ ОТЧЕТ ДЕ СА ПАРИТЕ. ТОЗИ ВИНАГИ БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ. НО ЩЕ ГО ЗА ДЪЛЖАТ. СЪС ПРАНГИ ЩЕГО ВКАРАТ У ПАРЛАМЕНТА. СВЪРШЕН Е.
49
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се крие, ами си прави тактически ходове, няма и за какво да го упрекват. Той си е министър председател в оставка и си работи докато чака новия кабинет. Не прави нищо противоконституционно.
48
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега Божков ще купува гласове на изборите той пари има, как ли ги събра толкова много от най-бедната страна в Европа?
47
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак се скри страхливия мишок.
46
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Циркаджиите искат Борисов в парламента за да правят цирк пред очите на народа. Такова им е примитивното ниво.