Борисов: В това безвремие тече задкулисие, не схващаме играта

Упрекна Радев, че мълчи за шпионските скандали
Обновена: 25 апр 2021 12:18 | 25 апр 2021 10:33, Камелия Цветанова
538
Борисов:  В това безвремие тече задкулисие, не схващаме играта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според премиера в оставка Бойко Борисов президентът Румен Радев бави връчването на мандата на втората политическа сила ИТН, за да се водят тайни преговори.

Още по темата

Той събра част от министрите си в оставка в дома си, защото преди няколко дни беше опериран. И все още се възстановява.

„Вчера Радев каза - правителството да работи, ние се надявахме по - бързо да ни остържат, той иска да работим. В същото време неговите подопечни малки парии в НС наложиха мораториум, а той е противоконституционен“, коментира Борисов.
 
„Не можем да схванем сега каква е играта. Той казва работете, носете отговорност, докато аз се мотая, докато тече задкулисието в момента и заради това е това време, докато се даде мандата на ИТН, но трябва да продължи да се работи явно, докато решат по някакъв начин“, добави той

Според него президентът прокарва „много интересни неща“ и като пример посочи мълчанието на Радев по темата с шпионските скандали у нас и в Чехия.

„Някой да е чул от нашите надменни колеги от ДБ, от Христо Иванов. Той каза е бил леко разочарован от президента заради мълчанието и за Навални, и за скандалите, а когато клечеше пред президентството не се вайкаше. Нима чуха техния лидер депутата Трифонов да се изказа за шпионските скандали, за Чехия. Един месец не се произнасят, това са темите днес“, отсече премиерът в оставка.

Бившият външен министър Даниел Митов отсече, че е необяснимо и странно, че се дава властта на една партия, за която не се знае какви геополитически интереси ще защитава особено когато Русия се опитва да разруши конструкцията  след Втората световна война.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


538
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко пак направи фигуранта на 1 рубла...демек на 2 стотинки.
295
11
 
12
 
! Отговори
моч преди 3 години
До тук стана пределно ясно , че лошите ББ и ГЕРБ съвсем не са победени и нямат и грам свястна алтернатива.Борците за правда и свобода не успяха да победят честно в пряк двубой и сега се чудят с какви машинации , подлост и коварство да се домогнат до кокала.И чобанина на село може да ви каже че само с ругатни по колегата му и хвалби за това какви пасища ще намери ,стадо не се храни.За жалост в момента у нас ни нов чобанин , ни чобанска гега може да видим....
294
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце,сипи си...
293
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Схващането макар и мисловен процес не е толкова труден даже и за индивиди като теб,ама виж Свикването с ония ласки които те Очакват при бай ти Ставри е трудна работа!Ама споко ти си"мъжко"момче и на това ще привикнеш!
292
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според него президентът прокарва много интересни неща и като пример посочи мълчанието на Радев по темата с шпионските скандали у нас и в Чехия.-----------О, дааа.., Бацко!!!И народа иска да разбере кой на кого е продавал оръжие?Кой е бил българският "бизнесмен" който е наел тези складове?Как се случи тъй, че той малко поумря в домът си и кой пое неговия бизнес?Кой продаваше оръжие на Украина и на Сирийската опозиция (ИД)!За това ли всъщност беше тъй нареченият "шпионски скандал"?
291
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мафията ! Мутри Вън !
290
4
 
12
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Много ми е интересно , такива продажни мишки като министъра на здравеопазването , чий к.р сега ще лъскат в парламента като депутати, а не си работят професията!!!???Така е селяни прости, някой път лакомията излиза през долната дупк!!!Агент Рейчъл Бернадет!ЦРУ!!!
289
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Карантината на Чалга идолът Слави Трифонов свърши.Защо се крие.По памперс ли е?
288
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе важното е да схванеш,че нищо хубаво не те очаква занапред!А това кой ще управлява България е на малкото нещо което трябва да те притеснява!
287
8
 
8
 
! Отговори
Страхлив Слави преди 3 години
Лъжецът Бай Чалгар се скрил като мишка !
286
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ще ми липсва. Бай, бай, Бойко!
285
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПрав си,единия само говори и плюва,другия работи за България!
284
6
 
19
 
! Отговори
преди 3 години
Стига ,и на празника ли го гледаме?
283
5
 
13
 
! Отговори
преди 3 години
Стига ,и на празника ли го гледаме?
282
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
bg darjava ima ogromni prirodni bogatstva i predimstva, sred koito i bg narod, sramno, pozorno, obidno, jestoko e pri tolkova nadarena s prirodni resurci nezavisima i sobstvena darjava bg narod suveren da e s nai-niski zaplati v eu i da obezludiava darjavata, poradi tarsene na darjavi po-visoki dohodi. a grajdanstvoto e stoka i se kupuva i prodava.
281
1
 
4
 
! Отговори
Мор преди 3 години
Играта е на три без коз. Със зелена салата.
280
2
 
4
 
! Отговори
Тора Бора преди 3 години
Плетат заговори и в момента .Видях ги в лабиринта сумрачен със синкав цигарен дим . По точно ги чух да политиканстват в мазите каменни. Да шепнат политически заклинания . Сред смрад на лук чесън и превтасало ланско зеле.
279
14
 
7
 
! Отговори
антиваксър Славчу преди 3 години
Чекмеджето беше постановка на Мая която е ходила при Бойко по нощите, нека каже какво му е правила там ако иска.
278
3
 
20
 
! Отговори
Панделко Борисов преди 3 години
На този хубав празник някакъв си корумпиран кукундрел ми говори за задкулисие... хахахаха.Кой напълни чекмеджето с евра ве, ***? Мата Хари ли?
277
20
 
6
 
! Отговори
ИТН и ДБ стадо преди 3 години
Къде е чалгаря защо се крие като мишка? С Доган и Божков ли преговаря какво да им даде?Къде са тошко африкански и борат? Излезте бе мишки