ГЕРБ ще внесе искане за оставката на Мая Манолова като шеф на комисия в НС

Заради нахлуването й в "Булгартрансгаз"
26 апр 2021 08:20, Анисия Иванова
66
ГЕРБ ще внесе искане за оставката на Мая Манолова като шеф на комисия в НС
Снимка: БГНЕС

Очаква се днес ГЕРБ да внесе в деловодството на Народното събрание искането за оставката на депутата от „Изправи се! Мутри, вън!“ Мая Манолова като председател на временната комисия за ревизията на управлението заради начина, по който тя, заедно с 4-ма членове на комисията, посетиха в петък държавното дружество „Булгартрансгаз“ и изискаха документация за проекта „Турски поток“.

Според ГЕРБ Манолова е злоупотребила с позицията си на председател на комисията, за да „извлече евтин политически дивидент“.

Енергийният министър в оставка Теменужка Петкова напълно оспори начина, по който се е изискала информация за проект, който е обект от  националната сигурност.

"Такава информация се предоставя по официален ред, заверена, подпис и печат от дружеството. Това предвижда законът. Тези действия и с това нахлуване не знам като какъв факт мога да го определя, съвсем като едно вероломно нахлуване в едно държавно дружество. Смятам, че това е поведение, което не подобава на един народен представител“, каза Теменужка Петкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Dinosaurus,същия зелен чорап,онзи ден връчи мандат,на пожарникаря с розовия чорап,но "героя "от БАНКЯ,"безстрашни "веднага го върна,нали се прави на голямата работа,защо не състави правителство
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно огромни далавери са въртяли мутрите около Турски поток щом така реагират на проверката на депутатите. За колко милиарда в чекмеджетата на мутрите става дума?
47
5
 
3
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
След някой и друг пирует, Зеления чорап ще връчи на тая м*стия мандат за съставяне на правителство. Така че, ликуйте протестъри и се гордейте с новите си лица и новите си политики, докато не сме почнали истинските протести. Разумните избиратели - данъкоплатци сме толерантни, но не към наглост, беззаконие, простотия и налудничав популизъм. Някой ви е гласувал доверие и трабва да види какви сте, но всичко е до време, безочието ви НЕ Е ПРОМЯНА !
46
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи Манолова е на прав път!
45
8
 
18
 
! Отговори
Мутрите преди 2 години
Мутрите около МаяМа са си мутри и щели да искат да се спазват законите... виждаме как, ако си беше поискала по официален ред няма как да й бъде отказано, нооо трябва да се прави ШОУ нали шоу-менове ЩЯХА ДА ни ръководят държавата
44
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НС е най-високият ръководен орган в България, така, че тази подпухнала бомба Петкова трябва да предаде документацията защото НС е нейният НАЧАЛНИК, а това, че тя се "пъни" означава, че е корумпирана и се опитва да покрие корупция ! От излизане на иситината се страхуват само престъпниците !
43
20
 
7
 
! Отговори
Бунтата преди 2 години
Тия гербари,като видяха голата опашка взеха да говорят за закони и законодателство!!!!!А м/у другото,що не сложат някой друг шеф на тая айдушка комисия,защото овцата Манолова и измислената и партия"мутри вън",са тайните подводници на бойко!!!!Не мислете,че М.М ще направи нещо-само ще скрие кражбите и облагите на б.б
42
5
 
11
 
! Отговори
Това си е преди 2 години
политическа грешка - по скоро Булгаргаз трябва да я даде на съд.
41
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук са се сбрали останалите твърди ***'оти на ГЕРБ ! Да ви попитам бе трудномислещи овчарчета от стадото на банкянската гега:-може ли един чиляк марсувал в шест корумпирани правителства като министър или зам.министър на финансите да бъде честен и да не краде /К.М.Ананиев/,а в правителството на банкянската гега беше дори и здравен министър за да покрие откраднатите милиарди ? Пак май сме първенци и по ***'лоумие ?
40
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аууу колко страшно!И като го внесете гербавите, нали някой трябва да го гласува това предложение?Вие нали нямате вече мнозинство, или съм се объркал?Ха ха ха ха ха...
39
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербавите *** така и не сте в състояние да научите, че се пише сАботаж!Не произлиза от събота!Ама то с вашия твърде ограничен умствен капацитет е нормално.
38
5
 
12
 
! Отговори
ХА ПУЗНАЙ КОЯ Е ТЯ преди 2 години
ОВЯХНАЛИТЕ И ОСТАРЕЛИ МУТРЕСИ БУДЯТ ПОГНУСА И ОТВРАЩЕНИЕ- ЕТО И БЕЛОСЛАФ ЩЕ ВЪРНЕ МАНДАТА- ША *** ВЗЕМИ ЕДНА ДОКАЗАЛЪ СЪ ЧЕРВЕНА ХИБРИДНАТА ИСТЕРИЧНА ОВЕХТЕЛА МУТРЕСА.
37
5
 
17
 
! Отговори
АМАН ОТ ИСТЕРИЧНИ преди 2 години
МУТРИ ВЪН- РЕЧЕ ЕДНО ЮМРУЧЕ- И В НС ВЛЯЗОХА ДЪРТИ НАСТАЯЩИЕ МУТРИ И МУТРЕСИ....
36
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната излагация на ОПГ Гроб!
35
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странни бяха тези избори. Спечели антимутренските вот, но петте антимутренски партии са много различни.
34
7
 
9
 
! Отговори
ГОЛЕМИ НАПЪНИ преди 2 години
ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА 90Г- АМИ ЕТО ФИНАНСОВОТО ГУРУ РУМЕН ГЕЧЕВ Е В КОМИСИЯТА ПО ФИНАНСИ- ТА ТОЯ ВЕЛИК ФИНАНСИСТ КАТО МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НАПРАВИ МИН ЗАПЛАТА 5500ЛВ- КИК МИН ЗАПЛАТА ПО ГОДИНИ- В ДЛ ТОВА Е 1.8ДЛ 1 ДЛ - 2965ЛВ- БНБ- 12.3.1997Г ОТНОШЕНИЕ НА БГ ЛЕВ КЪМ ДРУГА ВАЛУТА, НАД 2600% ИНФЛАЦИЯ- НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- СПРЕТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ- ТЕ ВОДЯТ НАРОДА КЪМ РАЗРУХА.
33
9
 
14
 
! Отговори
обикновен преди 2 години
Ама Мая не е народен представител, а на определен кръг мутри, срещу които тя роптае!Но явно с чуждите й е по-интересно!
32
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Герб буквално спечели изборите. "Викаш спечели, ама нещо не са точно на власт, като гледам ...
31
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Manolova schte vi rasbie korumpinati selenduri komunjagi prebojadisani v gerb ds vas bogatsschi korumpirani sad i prisada da varnete do stotiknka lrajbite dalaverite koito si gi dlojihte v imoti djobovi i 4ujdi bk v 4ujbina fandakova s kompania boku daritkova karajsn4eva stanasova i dr podibia na prohoraturats i debelata temenujka s pristrlkata i ot 4ehia i tova de pojri sa elektro.inerg.kradzi kato bi e 4ista savesta gerberi saschto vi e strah ot maja
30
11
 
18
 
! Отговори
Бандити преди 2 години
Щом опгерб започнаха да си изпускат нервите значи Манолова е на прав път.