БСП реши: Връща третия мандат на 5 май

Предложението е било подкрепено със 108 гласа "за"
1 май 2021 18:17, Нели Христова
319
БСП реши: Връща третия мандат на 5 май
Снимка: БГНЕС

БСП ще върне третия мандат за съставяне на правителство още при връчването му на 5 май от президента Румен Радев. Това решиха членовете на Националният съвет на партията и парламентарната група на съвместно заседание на "Позитано" 20.

Предложението е било подкрепено със 108 гласа "за" и 5 "въздържали се", съобщават от "24 часа".

Връщане на мандата бе и предложението на Изпълнителното бюро, което внесе за обсъждане в пленума 3 варианта.

Дискусията на пленума обаче се завъртя около това дали това да се направи бързо или да се
изчака 7-дневния срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНа Гергьовден ще имаме служебен кабинет, предсрочните избори ще са на 4 юли 2021......Много странен ден, Гергьовден е ден на българската армия и свети Георги Победоносец!
225
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова да си освежи БСП с нови и млади привърженици, да агитират и рекламират партията си.
224
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Преговори 3СССР даже са искали да върнат ГДР на ГФР-Германия, няколко години след ВСВ, но самите антифашисти и евреите не са им разрешили, в голяма грешка сте, ако мислите, че някога СССР ни е управлявал или командвал,напротив,тогава имаше много по-голяма свобода ,нямаше наркотици и криминална престъпност,дори вратите не си заключвахме, когато излизахме от вкъщи,защото не се крадеше,всички бяха задоволени,а МВР си вършеше работата
223
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Преговори 3Глупости пишеш, никакви свои хора не са слагали "съветските комунисти" , нито са ни "завземали" , те само минават през България докато водят войната срещу Хитлер и си заминават, никога не са ни ръководили държавите, нито една, даже и в Германия - ГДР си бяха немци начело и си ръководеха сами, просто бяха немци-антифашисти,СССР никога не са ни са месили в управлението,ние имахме много по-голяма свобода и много по-ниска кримина престъпност , отколкото днешните западни държави
222
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само БСП,ОП!Имам чувството, че новите искат да унищожат българския политически елит , да ни откраднат държавата и да ни набутат в Азия до Австралия,не може ли да се приеме закон,който не е от ЕС - да не се намесва в държавите от ЕС, с изключение само за щатите!
221
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС е Слави и Слави е ДПС, набързо приеха закон с който да увеличат гласуването на турците и на англичаните, от какъв зор, като тези не са в ЕС? Че и чак на Австралия и Канада да се мешат в изборите ни, тези английски колонии на майната си Райна пък откога са в ЕС?
220
4
 
2
 
! Отговори
ТАЯ НЕ РАЗБИРА РУСКИ преди 3 години
ЗАПОМНИ 249-НА КРУШОВСКА *** СЕ ГОВОРИ САМО НА РОМСКО-КРУШОВСКИ... И ДРЕНОВ ОСТЕН!
219
4
 
4
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ преди 3 години
ЗАКЛЮЧВАЙ БАНКИТЕ, МАНДРИТЕ- ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИЗАНИ Я ВЪРНАТ МАНДАТА, Я НЕ......АЗ НЕ ИМ ВЯРВАМ, ЗА ТОВА СЕ ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ДОБРЕ- КОЙ ДОПУСНА ГЕЧЕВ ДО КОМИСИЯТА ПО ФИНАНСИ- ПОМНИМ ЗОЛУМИТЕ МУ.
218
5
 
11
 
! Отговори
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН ,БЕ. преди 3 години
БСП СИ ОТИВА ...ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЯМА НИЩО ЗА ..ПРИВАТИЗАЦИЯ И "ЕКСПРОПРИАЦИЯ"!ХВЪРЛЕТЕ МАНДАТА И ...ЧАО!!!
217
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука некви *** ни плашат за че от нас нищо не става. Но напротив. Техните ментори ги е страх и искат ние да се свиваме и да търпим, а те да продължават да дерибействат. Я се събуди балкански лъве. Какво чакаш все сеир да гледаш. Голям кашмер са всички тези новоизлюпени партийки със подставени фигурки и фигуранти.
216
7
 
6
 
! Отговори
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН.... преди 3 години
ЧЕСТИТО И 4-тото МЯСТО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ БСП!ДПС--ЩЕ ВИ ОТВЕЕ , КАТО ПЛЯВА НА ИЗБОРИТЕ С НОВИТЕ 600-хил. ИЗБИРАТЕЛИ!БОГ И АЛЛАХ ПОМАГАТ САМО НА ВЯРВАЩИТЕ И УМНИТЕ!
215
8
 
10
 
! Отговори
НФСБ / Атака преди 3 години
Ще плачете за Волен Сидеров и Валери Симеонов...........за патриотите от Атака и НФСБ......................те бяха 1000 пъти по-добри от тия партии сега в парламента!!Добро утро..............селяни прости сте..............80 % от вас, както каза един професор !!!
214
4
 
13
 
! Отговори
Началото на края преди 3 години
Масовото отказване на мандата означава само едно - В тази Територия вече НЯМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ. Дъпжвния дълг е огромен. Нямаме производство. Всичко се внася .Всичко, дори и ремонт на пейка в парка, може да стане ЕДИНСТВЕНО с европейско финансиране . А заплати и пенсии се дават само след изтеглен заем от МВФ...Оправданията са много , но причината е само една - Държавата ни е затънала до уши в блатото и никой няма желание да затяга мерки, да увеличава данъци, да разваля рахатлъка на богатите.
213
3
 
8
 
! Отговори
Преговори преди 3 години
Трябва да направят Разговор и с самия Слави Трифонов, ДОРИ и да е болен...
212
16
 
2
 
! Отговори
Преговори 0 преди 3 години
И преговорите с ИТН трябва да ЗАПОЧНАТ с предлагане на Слави Трифонов за Министър- председател на коалиционно правителство, както Тройната коалиция..Тия са различни партии и им трябва някой който да ги ОБЕДИНИ.. Слави е шоумен и бизнесмен.. Само той може да обедини трите партии.
211
4
 
9
 
! Отговори
Преговори 1,2 преди 3 години
В момента, БСП е в същото положение, както преди 16 години- през 2005 година... Тогава, обаче, БСП беше на ВТОРО място.. А сега са на трето... ДОри и да има избори, едва ли могат да очакват че ще ИЗПРЕВАРЯТ БОрисов и ГЕРБ.. А и дори и по някаква случайност, да го изпреварят, ПАК няма да им стигнат депутатите за да направят САМИ правителство...
210
4
 
1
 
! Отговори
Преговори 3 преди 3 години
Ако има избори, вероятно Борисов и ГЕРБ ще вземат властта , заедно с турците...Преди 16 години, турците от ДПС ходиха при БСП и НДСВ, за да направят правителство.... НДСВ и БСП бяха казали, че НЯМА да направят правителство заедно... НО ДПС ги уговори...Сега, БСП е на ход да трси другите партии - "" Има такъв народ"" и Демократи", да направят правителство...
209
4
 
3
 
! Отговори
Преговори 3 преди 3 години
Едно от нещата, които трябва да оправят и изказванията за Хитлер и нацисти... Аз не ги зашитавам тия. Хитлер е бил много алчен и *** ***, както българския цар Фердинанд и затуй е свършил ЗЛЕ. НО това НЕ променя историята че Хитлер е бил СЪюзник на БЪлгария. И след като съветските комунисти ЗАВЗЕМАТ Източна Европа , след 1945 г, слагат свои хора, ДОРИ и в Германия да приказват за ЛОШИЯ Хитлер...
208
0
 
5
 
! Отговори
Преговори 5 преди 3 години
ДПС бяха в правителствата в коалиция с СДС ( 1991-1992 г), после с БСП, после с НДСВ и накрая- с ГЕРБ.. Всички турци са ШПИОНИ на Реджеб Ердоган. Турците чакат Българите да се караме по между си за да ни ОГРАБЯТ и ДВАМАТА...Всяка коалиция между БЪЛГАРСКИ партии е по- добре от правителство на турци... Турците са в власта и Борисов ги слагаше за шефове на полицията, като например- Халид Аптарман - в бургас..
207
2
 
1
 
! Отговори
Преговори 6 преди 3 години
Та, БСП да обмислят нещата и да ЗАПОЧНАТ разговори с "" ИМа такъв народ "" и Демократи"", както ДПС ги уговаряха през 16 години...Иначе, БСП, пак ще е в ОПОЗИЦИЯ, ОТНОВО, и Борисов ще ги ГЛОБЯВА и РЕКЕТИРА. И всички ще ги плюят.. Уж са в парламента, на НИЩО не могат да направят. Ако БСП нямаха ПРЕЗИДЕНТА, като представител, щяха да направя ОЩЕ по- малко..