Кошлуков зове за друга дата за вота, на 11 юли е финалът на Евро 2020

БНТ обаче ще се съобрази с всяко решение за датата на изборите
5 май 2021 13:36, Елка Василева
72
Кошлуков зове за друга дата за вота, на 11 юли е финалът на Евро 2020
Снимка: архив, БГНЕС

Доколкото разбирам, много е вероятно изборите да бъдат на 11-ти юли. Тогава е финалът на европейското първенство по футбол, ЕВРО 2020, написа генералният директор на БНТ Емил Кошлуков във Facebook.

Още по темата

Той обясни, че „БНТ е закупила правата за излъчването му, срещу значителна сума. Също така имаме сключен договор с УЕФА, който ни задължава да излъчваме определен брой срещи, финал, полуфинали и т.н. На трето място имаме сключени търговски договори за реклама, също на голяма стойност“.

„И ако това дотук засяга само нас, в БНТ, то футболните запалянковци в България са стотици хиляди, вероятно дори милион и повече българи ще искат да гледат финала. Може би не е лоша идея да се определи друга неделя за изборите, било предната на 4-ти, било следващата на 18-ти“, смята Кошлуков.

„Разбира се, БНТ ще се съобрази с всяко решение за датата на изборите, просто молим да помислят и за нашите, на телевизията и феновете, аргументи“, завършва шефът на БНТ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
13
 
! Отговори
бонго преди 2 години
По закон избори се насрочват до два месеца след връщането на последния мандат, не ви е виновен президента и стига сте мрънкали! На който не му уйдисва, да не ходи да гласува!
35
4
 
5
 
! Отговори
Роки преди 2 години
До Анонимен 31Аз ти се изхвърлям където искаш с бяло мля.,ок против бръчки :D
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен АлкохоликЗаради Изборните коментари в нота на изборите по телевизиите.
33
1
 
17
 
! Отговори
Никлозет Лозанов преди 2 години
Може ли да преместите изборите за 25 Октомври, че на 11 Юли съм но Бали и Малдивите
32
1
 
17
 
! Отговори
Мичето преди 2 години
Ама аз шсъм в овулация около 11-ти юли, как така избори ще има!? Тоз президент не мисли ли?
31
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Радев му остават още няколко месеца и от президент ще стане следствен, а може би и подсъдим. Одобрен лично от генерал Решетников(видеото го има в нета), подбуждащ хората към бунтове и необелващ нито дума за руския шпионаж. Всеки човек с поне два грама мозък в главата ще се усети, че има нещо съмнително.
30
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алкохол вече може да се продава в деня на изборите. Слава богу махнаха е тая комунистическа недомислица.
29
12
 
13
 
! Отговори
a преди 2 години
Прав е човекът. А и да правиш избори юли или август месец е безумие. Кой нормален човек ще си прекъсне почивката, за която е бачкал цяла година за да гласува?
28
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кошлуков какъв е, че да дава мнение! Този мач да не почва в 9 сутринта? Който иска да отиде, мача е последното, което ще му попречи.Сега, ако в телевизията, ще трябва да си размърдат задниците, е друг въпрос.
27
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 26Пикая ти на изборите.Пикая ти на президента.
26
4
 
22
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
То и на сегашните беше Великден за арменци и католици ама хората гласуваха.Кошлук това ли ти е проблема.
25
6
 
10
 
! Отговори
Ossi преди 2 години
Да, бе, забранен. Аз ще се подготвя от петък. Кой нормален човек ще се нареди юли в жегата на опашки да гласува за тези хайвани, вместо да си гледа мача някъде по морето с приятели? Е, сигурно ще има, но не искам да имам техният живот.
24
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Kaкво сравнение от слугинажа. Не трябвало да има изобори на 11, защото тогава имало мач..... Тц,тц,тц
23
0
 
16
 
! Отговори
запалянко1 преди 2 години
Този що плаче така?Има толкова много други телевизии,дето ще се коментират изборите,по държавната-ще си гледаме мач.Аз-като данъкоплатец,издържащ БНТ, не желая да се преместват изборите на друга дата-на 18-ти,например тъща ми има Рожден ден,на 25 имаме събор на село...11-ти юли ме устройва.
22
12
 
12
 
! Отговори
Дайте му календар преди 2 години
Този Радев имам чувстовото, че няма календар. За 15 бона на месец за 5 години от него се иска да е арбитър в някакви смешни 15-минутни консултации и да насрочи два пъти избори. И той миналите ги сложи на Великден за католиците, а тези ще са на финала на Евро 20. Е, няма такъв човек.
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той Радко мачове не гледа, щото Путин му е забранил, и не го интересува кога е финала.
20
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Удавникът и за сламка се хваща.Взе да му се клати и на него стола в телевизията.Калинка без точици,горкия.Вероятно след изборите ще е и без крилца.Гола герберски калинка.И кога започна да разбира от телевизия,че и акъл взе да дава.То и футболът ни напоследък е като политиката.Борислав Михаилов е същински Борисов -2.Но футболните фенове този път няма да се хванат на уловката.
19
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Той е вечерта какво общо има. Изборите свършват в 20:00 финалът ще е от 22:00.Крайно време е псуващият в ефир и личен бард на Герб да бъде изритани от БНТ
18
14
 
10
 
! Отговори
календар преди 2 години
Този рАДЕВ се държи,като извънземно. Да си върви у дома. Все едно е паднал от Марс....Какви съветници и секретари има,че не може да се ориентира в обстановката?Лошо постъпи и на изборите, че малкото католици,които не заплашват България ги лиши да си честват религиозните празници спокойно. Абе....болшевик, комунист, социалист...Какво ли дуго ще измисли, та да извие политиката на БГ към Москва?
17
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кошлука ще се изненада колко малък процент от гласоподавателите биха гледали въпросния мач. Например 0.2%.