Борисов: Радев няма коментар за Навални и шпионските скандали

Премиерът обяви, че НАТО е солидарно с България по темата Русия
7 май 2021 13:16, Нели Христова
163
Борисов: Радев няма коментар за Навални и шпионските скандали
Снимка: БГНЕС

„Съюзниците ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите действия на Русия и подчертаха още веднъж силната си подкрепа към страната ни“. Това заяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов на работно съвещание с министри.

Премиерът Борисов отбеляза, че по време на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО вчера в Брюксел бяха изслушани председателят на ДАНС и директорът на Служба военно разузнаване. Те запознаха Съвета с разкритите незаконни действия на руски граждани на територията на Република България от 2011 г. насам.

„До този момент кандидатът за президент Радев и върховен главнокомандващ няма коментар нито по темата "Навални", нито по темата "шпионски скандали". Темите не се коментират и от основните политически сили в българския парламент, които казват, че имат евроатлантическа ориентация“, подчерта Борисов.

Той благодари за работата на българските правоохранителни органи по повод дестабилиращите действия на Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
11
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До МХМБорисов ще влезе в затвора, след като там влязат Жан Виденов, Румен Овчаров и Румен Шведски!!
9
3
 
14
 
! Отговори
fact преди 2 години
а ти имаш ли коментар по миньо стойнов?
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ти коментар имаш ли за Арменският геноцид който и САЩ официално признаха?
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, държавата се тресе заради свръхпоскъпването на водата и еленергията, а ти какви въпроси решаваш. Заради проспани задължения от правителството стигнахме до тук. Теменужка и ти трябва да поемете поскъпването.
6
2
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
ПУЧ
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се сигнализира пряко и директно Европейската комисия и лично Кьовеши!Мафиотизираната прокуратура в България няма да свърши нищо друго, освен да замете следите и да сплашва свидетелите.
4
7
 
21
 
! Отговори
ХАХА преди 2 години
Хаха!Абе нас знаеш ли колко ни интересува коментара за криминала Навални!Че и Радев също!Това са си там руски вътрешни работи!Ти гледай да отървеш нашенския бай Ставри!Смexypko!
3
24
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Е как Румен Грипенов Решетников да коментира действията на крепостните срещу България?Това означава да хапе ръката която го храни!!!
2
5
 
19
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До ДБ и ИТН стадо. Като нямаш думи и ти е беден речника не се обаждай. ГЕРБ са престъпна групировка, последните изявления на бизнесмени го доказват. Рекет, изнудване, малтретиране - това са методите на работа на престъпната групировка ГЕРБ. А тези, които ги поддържате сте съучастници в тези престъпления ,т.е имате същата вина!!! И ще си платите!
1
22
 
3
 
! Отговори
ДБ и ИТН стадо преди 2 години
Президентчето Радев, ИТН и ДБ са позор за България. Прислужници на доган и васил божков. Нямам думи.