От ГЕРБ: Не ни е страх от служебния кабинет

Галя Желязкова: Докарахме стабилност в България
11 май 2021 22:45, Красимир Ангелов
118

В деня, в който президентът Румен Радев обяви състава на служебния си кабинет, се случиха знакови промени в ръководството на ГЕРБ.

"Тези промени са знак, че ние даваме напред и в никакъв случай назад. Залагаме на млади лица, на добронамереност. Както каза и нашият председател: ние си оставаме твърди и добронамерени, защото единствено с диалог ще има разбирателство". Това заяви членът на Контролната комисия на ГЕРБ Галя Желязкова в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
И допълни, че в никакъв случай отстраняването на Йорданка Фандъкова и Димитър Николов като зам.-председатели на партията, не е знак на свалено доверие.

"Доверието не е свалено. Те остават и членове в Изпълнителната комисия. Те имат изключително много ангажименти по градовете, за които отговарят. Ако имаше разочарование, те нямаше да са част от ръководството. Защото нека помним какви бяха тези градове преди тях", подчерта още Желязкова.

Тя беше лаконична относно слуховете, че Фандъкова и Николов ще са кандидат-президентска двойка на ГЕРБ.

"Все още не е коментирана кандидатурата. Има още много работа, трябва да стигнем по-близо до хората. Нашите политически опоненти само скачат срещу нас, ще ни изчегъртат кое - санирането ли?! Това е реалната помощ за хората. Ние трябва да съумеем да запазим добрия тон. Нашите политически опоненти не направиха нищо. Най-важното ли беше Изборният кодекс? Ами пенсионерите, ами Ковид обстановката?, заяви Желязкова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Машинното гласуване

"Ограничи се правото на много хора да гласуват.  Ние и затова толкова скачахме срещу това. Имаха време да приемат и други закони. Не може в такова време да останем без правителство, защото служебният кабинет има задача единствено да подготвя и организира избори", каза още тя.

И категорично заяви, че ГЕРБ не се страхува от служения кабинет.

"Не ни е страх. Ако ни беше, щяхме да действаме по друг начин. Ние докарахме стабилност в България, нещо, което в последния месец не се усеща, като разграден двор е. Не свършиха нищо!", заяви Желязкова.

Тя коментира и комисията за ревизия на управлението в последните 10 години. "С тази Комисия превърнахме държавата в един цирк. Ние си взехме поука от грешката, самият факт, че много нови лица влизат в партията, това показва, че ние ясно показваме, че нашата посока е дясно, развитие и близо до хората. Ние ще бъдем добронамерени, но ще се стремим да стигнем до всеки един. Ние сме получи доверието на над 800 000 избиратели, всеки един ли ще изчегъртат?, попита Желязкова.

За предстоящия вот тя обясни, че избори се правят, за да се направи управление. Според нея, ще бъдат трудни, но вярва в "мисълта и разума на всеки".

Относно ролята на Бойко Борисов в тази кампания, Желязкова е категорична: "Той е председател, ролята му пак ще е главна. И факт е, че винаги е помагал на хората".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Поп ГруюАми редовния номер, бате! Бойко ги жертва хората и вика новите, ама работата е, че вее станаха много гафовете, че да ги заметеш под килима ... то той килима на планина замязал
32
1
 
18
 
! Отговори
Бълнуват си преди 2 години
И си представят как ще си купят нови гласове за нови години на безкрайно крадене. Това си знаят, това си баят. И ние я знаем тяхната стабилност на мизерията и безпътицата. Много сме пропаднали, щом заслужавахме толкова дълго мутропожарникар и шайка ненаситни корумпета да си наместят задниците върху главите ни.
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не коментираме умрелите.
30
32
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Дано Борисов да спечели на идните избори, че иначе нещо добро не ни чака. Ще тръгне държавата скоростно надолу.
29
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С руменчо в авразия напред
28
5
 
3
 
! Отговори
Професор преди 2 години
Не те ли е срам бе да потребяваш такива думи за Генерала.. Никой не мечтае да го чyка в гъзa. Това са инсинуаций и манипулаций!!!
27
3
 
18
 
! Отговори
Станчо преди 2 години
Нищо подобно. НИКАКВА СТАБИЛНОСТ, А САМО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО. Аз самият съм пострадал от крадливата герберастия. Ще ги преследвам до крак.Престъпниците трябва да си получат заслуженото - да отидат където им е мястото - В ЗАТВОРА.
26
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто се кефя като гледам безмозъчните протестъри и троловете на смахнатата Мая какво ги чака съвсем скоро.То не е само да висиш на жълтите павета и за си зимаш парите от Божков.Требе и работа да се вършиама за това нямате акъл.Кухо е.Затова такива ви избра Божков - немислещи.Като не им трябвате ще ви изхвърли на б...клука.
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Професора пак е пиян. С неговата водка, кисели краставички и кренвирши Градус.
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правителството на Герб е платило (с вашите пари) 180 хиляди лева за новия сайт на народното събрание - парламент.бг180 ХИЛЯДИ ЛЕВА за обикновено сайтче. Аз мога да го направя безплатно с Worpdres. Има страхотни безплатни теми. Само домейна струва пари. Мога да го хоствам в Blogger платформата на Google безплатно.
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скука, лягам си.Нищо за Путин и за Банкярския.
22
0
 
12
 
! Отговори
мамул преди 2 години
До ПрофесорВие с всичкия ли сте или само с гласовете? Все им се карам, не и в моята глава, вървете при професора, но не би...
21
24
 
6
 
! Отговори
Професор преди 2 години
ГЕРБ, ти си надежда,С теб е наш"та вяра,ГЕРБ, България е в нас.И ни зове в този час.ГЕРБ нас ни повеждаГЕРБ евронадежда,С теб изгрява светлинаВ нашия дом и сърца.
20
2
 
12
 
! Отговори
Отговорен преди 2 години
До АнонименА, как да не заслужават една майна бе за всичкото досега!
19
2
 
15
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Народъ цува вашта мама гербаджийската измама. Ша ви лъснат кирливити ризи и народъ тряаа ви маризи.
18
3
 
18
 
! Отговори
Dj1 преди 2 години
Мръсни мафиоти. Корупция и рекет. Това е Герб, шайка от бивши комунисти, ченгета, шефове на организираната престъпност, окупирала властта. Ако това някой го отрича, значи е същия или е щраус.
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно затова онова мазно крадливо ГовЯдо орева света!
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На кой ги разправят, вече се плашат от собствената си сянка
15
2
 
14
 
! Отговори
Стабилни преди 2 години
Стабилни сме на последно место в Европа по заплати , на първите по жертви от корона , стабилно поскъпва хляба , още по стабилно жилищата . Стабилност ни дебне от всякъде .
14
17
 
2
 
! Отговори
Професор преди 2 години
Достоен си да бъдеш премиер.Народът те избра и те обича,естествен и без царствен маниер,наш Генерал Борисов" те нарича!.Проправяй бъдния ни път напред,за да застане нашата Българиявъв Европейския съюз със чест,да заблести като небесна лъчезария!