Тома Биков: ГЕРБ е в кондиция и в процес на отваряне

Нямаме лидерски проблем, убеден е той
11 май 2021 09:47, Анисия Иванова
65
Тома Биков: ГЕРБ е в кондиция и в процес на отваряне
Снимка: БГНЕС

„Лидер обикновено се сменя, когато имаме загуба. Ние печелим с 8% разлика пред втория и да очакваме, че ще сменим лидера си, ми се струва леко неадекватно.“ Това  коментира пред БНР Тома Биков. „Ние нямаме лидерски проблем“, подчерта той преди националния форум на ГЕРБ.

Днес партията ще проведе Национално събрание на партията, на което ще бъдат избрани заместник-председатели на партията и нови членове на изпълнителната и контролната комисии. На делегатите ще бъдат предложени за гласуване и промени в Устава на ПП ГЕРБ.

Още по темата

Запитан при загуба на 11 юли ще бъде ли отворен лидерския въпрос, Тома Биков изтъкна, че става дума за фалшиви конструкции и даде пример с това, че ГЕРБ не оспорва лидерството на Слави Трифонов. Биков определи като нахални претенциите на други политически сили към лидерството в ГЕРБ.

"Ние пък можем да преглътнем „Демократична България, ако начело не е Христо Иванов, да кажем.“, допълни той пред БНР.

ГЕРБ е в процес на отваряне към хора, които или са били в други партии, или изобщо не са били в други партии. Това по думите му позволява на партията да поддържа форма и да не се капсулира.

„Ние сме в добра кондиция. Това, че всички са срещу нас, единствено ни мобилизира“, декларира Тома Биков. „Ние сме тук и който не ни вижда, означава, че е извън реалността.“

Относно грешките на ГЕРБ на последните парламентарни избори Биков отбеляза, че „всеки би трябвало хладно да си направи извода на какво се дължи успехът или неуспехът“.

Вътрешнопартийният анализ е направен, посочи Тома Биков.

„Всяка организация при нас прави много подробен анализ – секция по секция – в кои блокове, махали и улици имаме отстъпление или прилив на гласове.“

Партийните активисти познават на микрониво района, в който работят, допълни Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
14
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
Ъъъъ, пак чупим тъпометъра. ГЕРБ е лидерска партия. Без Борисов, партията отива при НДСВ. Въпросът е не дали, а кога. Колкото по-скоро, толкова по-добре за мнозинството българи."На делегатите ще бъдат предложени за гласуване и промени в Устава на ПП ГЕРБ".Въх, нещо ми намирисва на БКП. И там гласуваха с 99,999... за предложенията на Вожда, а и за несменяемостта на същия. Борисов и той като Командира е голем демократ. Смех.
19
2
 
11
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Томата,Дани Каназ.Маноил,това са най отвратителните и арогантни елементи в пожарникарската партия.Много негативи натрупаха за началникът си тези гов.да.Когато със злоба и идиотско отношение подхождаш към опонента си,симпатизантите на тези опоненти стават отмъстителни и ги кара тези хамелеони да бъдат натикани на майка им в г.за.
18
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мечтата му да върне България към Русия се провали"Затова ли, когато България подписваше международно споразумение за озаптяване на Русия или за определяне на действията на Червената армия в Източна Европа като терор останалите в НС винаги искаха оставката на Захариева?ЗАСЕГА ЕДИНСТВЕНО ГЕРБ е Борисов макар и трудно обърнаха България на Запад.Точно затова Румбата дигна юмрука по запавед на Путин.
17
3
 
8
 
! Отговори
zeus преди 2 години
Искам да видя как ще смените дон Тиквуний Банкянски :)
16
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестърските партии, на които се нагледахме през последния месец така отвратиха българите, че за каво отвращение може да се говори?Единствено, което се случва, че както но протестърите се плащаше 7 месеца, сега продължи плащането та протестърския тролиат.Та дано българинът се върже.ГЕРБ мое да не е най-доброто на, разни Слафчовци, Маи и Бабикяни такава отвратителна зу...рла показаха в НС, че сега ГЕРБ ни изглеждат идеални.
15
2
 
16
 
! Отговори
нищо лично преди 2 години
Същността на партията е ГЕРБ се състои именно в това, че е лидерска партия. Вождът не се сменя, разбира се. Лакеите имат нужда от вожда си. Когато започнат съдените дела, ще е интересно да се преброят верните му последователи. Бяхме свидетели как се пребоядисаха лакеите и доноснците на Тодор Живков и през нощта на 10 срещу 11 ноември 89 станаха тъмно сини, репресирани и дисиденти.
14
2
 
16
 
! Отговори
Митьо преди 2 години
Подобни лица като Биков, ПеКаПето, Деса Атанасова и Лъчо мозъка трябва да не се показват. Отвращават хората, в партията има далеч по- достойни хора. Това са ибрици.
13
3
 
14
 
! Отговори
честит празник преди 2 години
Честит празник, българи!Запомнете тази дата, освен че почитме паметта на Светите братя Кирил и Методий, днес 11,05,2021г. е краят на управлението на хунтата ГЕРБ!
12
3
 
16
 
! Отговори
Зрител преди 2 години
Мисля, че и г-н Биков, и всички подобни на него "политици" нямат място в Народното Събрание.
11
2
 
20
 
! Отговори
Зрител преди 2 години
Г-н Биков е доказан професионалист в облизването на всякакви телесни отвори на неговите "началници". С изявен уклон на фурнаджийска лопата, той се чувства горд, когато сменя мнението си в угода на силните на деня. За съжаление г-н Биков е типичен представител на политическия ни живот. Тъжно е, когато такива като него викат, като че ли имат какво да кажат, а всъщност искат да заглушат гласа на опонента с крясъците си.
10
1
 
11
 
! Отговори
Кондиционер преди 2 години
Запомни си думите до петък....
9
2
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Тези ги отвързаха от държавната,,,ясла,но са в...кондиция пак да...папкат.Стига да има...балъци,които да ги...легитимират с гласовете си.
8
2
 
12
 
! Отговори
Saki преди 2 години
Последното му изречение, навежда мисълтта за терор,диктатура,донос и гестапо местни функционери.
7
2
 
18
 
! Отговори
Предприемач преди 2 години
Биков, не знам в какъв процес сте. То се видя, опитахте се да събирате работата на НС и на комисията, която изслушваше бизнесмена. Това видях аз, не ми хареса. Разколебан съм дали отново да ви подкрепя или да съм пас.
6
1
 
13
 
! Отговори
Менто преди 2 години
Поредното плюкало на черешата!!! Пирин? Сноуборд, нещо?!
5
1
 
21
 
! Отговори
123 преди 2 години
Добре бе Тома продажни.
4
3
 
19
 
! Отговори
Къньо Раданев преди 2 години
Биков, а ти си в процес на отваряне на долните бузки пред Жипко Бибипков.
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да,отворени сте ама от коя страна ... Даже май доста сте разширени ...
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще ви отворят халките в централния софийски
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалък продажник!