Вежди Рашидов: Реваншизмът е като бумеранг

Той пожела на служебния кабинет "На добър час!"
16 май 2021 11:35, Ния Христова
48
Вежди Рашидов: Реваншизмът е като бумеранг
Снимка: БГНЕС
Реваншизмът не е полезен за никого. Той е като бумеранг. Не коментирам решенията на службения кабинет, много е рано, единственото, което мога да кажа на това правителство е "На добър час!". 
 
Това каза в ефира на bTV бившият министър на културата Вежди Рашидов, който стана част от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.
 
"Кариера вече не гоня, но не съм предател. В такъв труден момент, когато една партия печели избори и срещу нея има национален блок, оставам да помагам с каквото мога. ГЕРБ е една сплотена монополитна партия, това е много добре. Тя е жива организация, понякога печели повече гласове, друг път по-малко. Вече без коалиционни правителства много трудно се управлява", добави още той. 
Още по темата
 
Рашидов е на мнение, че партията е понесла тежки отговорности и при трите си мандата на управление. 
 
"Тук не става въпрос само за Борисов, откакто съм в партията, видях едни изключително умни, образовани и качествени хора и нямам право да предавам никой", заяви Рашидов и допълни, че Борисов ясно е обявил на всички, че ще се оттегли и ще даде път на млади хора. 
 
Относно коментар на служебния министър на културата Велислав Минеков, че за два месеца ще свърши това, което не е направено за 10 г., Рашидов коментира, че това само времето ще покаже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
12
 
11
 
! Отговори
няма смисъл преди 2 години
от постоянно тролене срещу ГЕРБ.Вие, дето бълвате злобарски реваншизъм срещу тях със сигурност не сте по-хубави!За сведение не съм от ГЕРБ!
8
10
 
10
 
! Отговори
ГРОБ=ДПС преди 2 години
"Реваншизмът е като бумеранг".ВЕРНО Е. БУМЕРАНГЪТ СЕГА СЕ ВРЪЩА ПРИ ГРОБАРИТЕ ОТ КЪДЕТО ИЗЛЕТЯ И СЕГА НЕ ИМ ХАРЕСВА.Аре вече сте в 9-та глуха. Дано повече никога не чуем за вас. НА НИКОГО НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г. Димитров - ще постигнем за 10-20 години това, което други народи са постигали за столетие...
6
5
 
12
 
! Отговори
Рашидов, преди 2 години
Минеков си вкара ВЕЧЕ автогол:след думите"... ще свърши това, което не е направено за 10 г.", веднага каза" но за ТОВА трябва един достатъчен БЮДЖЕТ.."ПАРИТЕ...Да хвърляш домати и яйца по бележити сгради..не "издига " никого...
5
7
 
17
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Калинките на герб са хишни животни и трябва дасе изчистят.
4
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички които са крали се уплашиха много
3
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вежди Рашидов: Реваншизмът е като бумерангАу, сега заплашваме, а? Демек - ако вие уволните нашите партийни назначения - ако ние се докопаме до властта ще уволним вашите назначения... Веждичката се е озлобил.
2
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Търсенето на отговорност за престъпления не е реваншизъм!
1
15
 
11
 
! Отговори
дъртак преди 2 години
Много премерено изказване!