ГЕРБ: Скандалът с подслушванията напомня аферата "Костинброд"

За партията това е спекулация, която цели скандал
Обновена: 21 май 2021 18:36 | 21 май 2021 18:35, Камелия Цветанова
252
ГЕРБ: Скандалът с подслушванията напомня аферата "Костинброд"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Твърденията за подслушвания без нито едно доказателство са груба манипулация, която можем да сравним с аферата "Костинброд". Отказваме да коментираме предизборни компромати. За нас това е спекулация, която цели скандал, който да отвлече общественото внимание от едноличния произвол на президента Радев и служебното му правителство. Това се казва в позиция на ГЕРБ, разпространена от пресцентъра на партията.

Още по темата


Призоваваме Атанас Атанасов, като първоизточник на твърденията, незабавно да изнесе доказателства за думите си. Настоваме и за незабавни проверки от всички компетентни институции и публично оповестяване на резултатите от тях, се допълва в позицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още по темата: ГЕРБподслушване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костинброд не беше афера,а чиста далавера.Айде не се правете на света вода ненапита,защото всеки ден излиза по някоя кирлива риза за вашето управление.
174
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
Виждам уплашена мутра на снимката.Как е Баце, наемаш ли още плеймейтки.Или не спиш добре вечер.
173
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Aферата Костинброд си беше реална ,само герберугите се оправдават че не са пичатали фалшиви бюлетини
172
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Кадърни висшисти без работа" -- кадърен е турска дума от арабски произход. Българската е способен. Знайте българския език и го ползвайте правилно.
171
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За влошаването на българо-руските отношения трябва да се търси съдебна отговорност от политическа партия герб и от лидера ѝ. Защото това нанася вреди на българската държава и не се дължи на някакви обективни причини, а на субективни интереси на малък кръг хора, които вредят на цялото общество. Стремежът им е да слугуват вярно на сащ, държава, която не се събразява с нищо, освен със собствените си интереси.
170
6
 
2
 
! Отговори
izh преди 2 години
Резултатите от бъдещите избори са ясни, просто защото червения мутробизнес е тотално обвързан с Европа. Сега дрънканицата е да да не би Бат им Бойко да вземе прекалено много гласове и вместо те да му извиват ръцете той да им показва юмруци. Все пак над 50% от имуществото в държавата им е в ръцете, а това означава и ПОЛОВИНАТА от данъчните постъпления. А какви времена бяха след 96-97 година , когато процентите бяха почти 100. Наздраве *** мозъци. Избори идат, а сметката ще я плащате ВИЕ
169
5
 
2
 
! Отговори
Vip преди 2 години
Прави са който знае колко точно са подслушване да каже как е станало това има ли съдийски заповеди.. Точно Бойко Рашков като бивш шеф на това звено знае къде са тези заповеди но говори общи приказки без доказателства.. Защото тези политици може случайно да са говорили с оперативно интересни хора със заповеди за подслушване.
168
7
 
2
 
! Отговори
Гномът се разпърдя преди 2 години
Рашко..плитко плитко сте скалъпили предизборно ченгеджийски мероприятие...Дрънкате отвсякъде..Та сам директорът ( дето ужким си го ...преназначил!?!?) отрича да имало било ..таквоз подслушваните...Дрънкаш Рашка дрънкаш...но на кухо..кухая лейка...ченгеларио АДИО ..След 2 месеца събира багажчето...идва ново РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО !!
167
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредният смешен и недоказан "скандал", точно като Мата Хари и чекмеджетата. Не им ли омръзна да тестват интелигентността на публиката?
166
5
 
5
 
! Отговори
Бико преди 2 години
Когато се даваха снимки на чекмеджета с пачки и кюлчета и снимки на премиера как спи всичко беше ОК. Президентът говореше в пасквилите си за чекмеджета, а Мая,Слави и редактори, Отровните и Хр.Иванов повтаряха като папагали опорни за очерняне на Бойко, всичко беше "законно", а сега било незаконно. Каквото повикало, такова се обадило.
165
4
 
5
 
! Отговори
11 преди 2 години
Цяла България,видя депутатите ти ,като носеха доказателствата с чували,в зала "арменец"в ноща на изборите,те бяха костинбродските .
164
6
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.борисов,а твоите доказателства,че амед доган,бил те поръчал ,къде са.
163
5
 
3
 
! Отговори
Грознозълбъл преди 2 години
Пожар щяха да направят ,дорде униформени ръчкаха чували с бюлетини в нивата. Едни журналисти питай.60783
162
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тикво, ти Не разбрали, че официално си назначен за Бай XXL !!?!
161
10
 
7
 
! Отговори
Глааванак преди 2 години
От пет години се мъча да се добера до някои истински журналист, за да опровергая гигантските лъжи за Костинброд! Напълно редовни бюлетини, обявени от прокуратурата и съда за брак! Това може да се изфабрикува само и единствено от герб/ мафията/
160
10
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ=ГРОБ преди 2 години
На всеки ГРОБар пожелавам да надживее децата си и всичко да му отива за лекарства, които да не помогнат с мъките. Амин!
159
5
 
2
 
! Отговори
крум преди 2 години
До АнонименМи то БСП не е управлявало 12 години бе байно
158
6
 
2
 
! Отговори
РАДВАМ СЕ преди 2 години
..., че не те чувам и не те виждам повече!
157
5
 
4
 
! Отговори
РАДВАМ СЕ преди 2 години
..., че не те виждам и не те виждам повече!
156
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горещи тийнейджъри без *** - ***