Бойко Борисов: Виждаме еднолична власт като от 1944 г.

Той определи случващото се в страната като преврат
27 май 2021 13:35, Нели Христова
628
Бойко Борисов: Виждаме еднолична власт като от 1944 г.
Снимка: БГНЕС

Това служебно правителство е предизборен щаб на Радев. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с младежи от партията, която се излъчваше на живо в профила му във Фейсбук.

Според него сега сме свидетели на еднолична власт като 1944 г. Бойко Борисов разкритикува служебния вътрешен министър, че е наричал хора престъпници.

"Как дава присъди, без да са ги осъдили, че са престъпници? Нали това ни обвиняваха? Страха хората ще го усетят много скоро. Ние оставихме пълна хазна. Тук искам да извадите и да ги носите изказванията на кандидат-президента Радев, че ГЕРБ са оставили хазната празна. Само след два-три дни изказването е на финансовия министър на неговия предизборен щаб, защото това служебно правителство е предизбонен щаб на Радев, казва, че не е необходимо да се тегли заем, защото има пари. Кой от двамата лъже? Има ли пари или няма? Както виждам продължиха всички наши политики - и 50-те лв. за пенсионерите, съответно мерките. Всичко, което сме направили, го продължиха. Сменят тези, за да предизвикат страх и сътресение в администрацията", каза още Бойко Борисов.

Той определи случващото се в страната като преврат.

"Този преврат, който направиха в момента, бях сигурен, че ще се развият така нещата, както се развиват днес. Поуките, които си извадихме от този период, грешките, които направихме, това надменно отношение към проблемите, които сме имали на много места, ни е най-отрезвителният период. Най-ценният период. Това ми показа колко коварни, безпардонни могат да бъдат", каза още бившият премиер.

По думите на Борисов, през следващата седмица областните дирекции на МВР ще получат задачи от политическите им опоненти и "смея да обещая, че ще имат проблем". Според него това не се прави в демокрацията.

Лидерът на ГЕРБ коментира и скандала с подслушванията.

"Щом знаят бройката, да излязат и да кажат, че не могат да съобщят, но потвърждават, че има такива записи - нерегламентирани или каквито и да са, за да се разграничаваме и ние, ако има такова нещо. Вече става една седмица, ние само четем под телевизиите надписи "Шпионски скандали", обяснява се, че имало. Да излязат и да кажат: подслушвани са тези, тези и тези, другото е класифицирана информация. Отнасям се с уважение към Стефан Янев. Те като не са му докладвали. Премиерът как работи? Докладват му службите. Той на базата на това ще каже: имам доклад от службите, потвърждавам. Когато дойде времето, наблюдаващите прокурори ще съобщят. Като няма такъв списък казва - ми една жена казала на един в трамвая, той го казал на Наско Атанасов и той го казал на две агенции и вече това се приема за информация", каза още Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


628
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
477
0
 
4
 
! Отговори
. преди 2 години
Вече съм убедена, че тоя има някакво ментално заболяване.Не може толкова да е скъсал връзките с реалността.
476
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е от етноса, който не го е разбрал това и още му се кланя на този *** ром е хубаво да се опомни !!!
475
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре еднолична от колкото едно-Ass-на, Зае че ги бил изпраскал щото него са го изклецали с оная виличка и тая ОрнелаХари Мътната. Ориналната МатаХарананата е отказала да подтвърди оскъдните му сантиметри и хихикайки се показала че винаги си носи вибрационен вибър
474
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В последния работен ден на боцевото правителство продължаваха да уволняват и назначават.... явно още имат желания но не са на влаааст. АЙДЕ КЪШ!
473
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БОЧКО - ТИ ЛИ ДАДЕ ТЕЦ ВАРНА НА ДОГАН ИЛИ ТОЙ СЕ СДОБИ С ТЕЦА ОТ ОПОЗИЦИЯТА ХАХАХАХАХАХАААХАХАХ?
472
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
герб СЕ СЪСТОИ ИЗЦЯЛО ТО ХОРА БЕЗ ПРИНЦИПИ, БОЯДЖИИ, НАГАЖДАЧИ, НАДОЛУ МАЧКАТ И ГАЗЯТ А НАГОРЕ ОБЛИЗВАТ И ЦЕЛУВАТ РЪЦЕ...
471
1
 
4
 
! Отговори
:-) преди 2 години
На думите на диктатор какво е диктатура може да се верва хахахахаха. НИЩО НИЕ ОТ 2001 ТИ ГЛЕДАМЕ ДИКТАТОРСКИТЕ ПОХВАТИ, А СЕГА ПОЖИВЕЙ В ДИКТАТУРА И ТИ МАЛКО ДА ВИДИШ КАК НИ Е БИЛО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД... НИЕ НЕ РЕВАХМЕ КАТО ТЕБЕ, ПО-ДОСТОЙНО СЕ ДЪРЖАХМЕ!
470
1
 
6
 
! Отговори
у преди 2 години
Боче каза "Добър ден". А то слънцето залязло бе.
469
0
 
3
 
! Отговори
.... преди 2 години
ne se mesia
468
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не харесвал социализма след 1944 тогава защо е станал член на БКП, ДС агент и шофьор-душеприказчик на Живков?
467
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко ние това което казваш го виждахме предишните 12 години,а не сега.Бойко не сме толкова глупаво,колкото си мислиш.
466
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 2 години
Днес пак четох ,един бисер,в един ежедневник,на вожда слънце,цитирам "моята партия, е малко високомерна,но ние се поправихме"край на цитата,не високомерна,а сте нагли,др.борисов,затова ,българския народ,каза баста на герб-комунисти.
465
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толупов се чувства застрашен от конкурецията ?
464
2
 
7
 
! Отговори
въй преди 2 години
"не думай" - *** демократ се възмутил...
463
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е нема такъв наглец като Баце...просто нема...!!!
462
3
 
17
 
! Отговори
wdffg преди 2 години
Наглец
461
1
 
9
 
! Отговори
чакалите... преди 2 години
прилича на сборище на талибани - *** и опушени не приличат на българи, същата боя като патрона, винаги говори за " тях... българите" без да се асоциира като такъв.
460
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я фигуранто се показа
459
4
 
17
 
! Отговори
k.k преди 2 години
Жалка снимка на крадливи мишки.
458
3
 
23
 
! Отговори
Празник за преди 2 години
ушите ми е да слушам как ГЕРБ-ерите ВИЯТ на УМРЯЛО,воглаве с техният Господ-Бог!?!Само дето той,в поредната си словесна полюция пропусна да спомене,за кой ли път, как дядо му бил "убит от комунистите" на 09.09.1944 г.,като най-големият и ДЪРТ КУРВАРИН на селото?!?И как в резултат на този факт,той се е озовал във Факултет "ПО" /Правителствена охрана/ на ВСШ "Георги Димитров" на МВР,през далечната 1978 година?!?