Бойко Рашков със сигнал в прокуратурата срещу Борисов

Бизнесмен му се оплакал, че бил заплашван от бившия премиер
29 май 2021 12:15, Петя Славова
1102
Бойко Рашков със сигнал в прокуратурата срещу Борисов
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков обяви, че до седмица ще подаде сигнал в прокуратурата срещу бившия премиер Бойко Борисов. В интервю пред "Евроком" Рашков разказа, че при него дошъл бизнесмен и му се е оплакал, че бившият премиер го е заплашвал.

"Имаш жена и деца, които няма да разберат дали не ядат твоето месо", това според бизнесменът му е каза Бойко Борисов.

Още по темата

"Разбирате ли какво нещо е това, какво съзнание, какъв начин на мислене е това!", коментира Рашков и заяви, че ще провери този сигнал. Той изрази съмнения, че главният прокурор Иван Гешев ще предприеме реални действия срещу Борисов. "Да сигнализирам онзи, който се обръща към Борисов с "шефе" – това ли да направя? Аз ще го направя, за да видя как ще реагира и ще дам публичност на това“, каза служебният вътрешен министър.

Отговорът на Бойко Борисов не закъсня. "Никой не говори за програма, никой не говори за нищо друго, освен за ченгеджийските им номера. Вече мина една седмица, откакто беше обвинено правителството в послушване, или службите. И до ден днешен няма нищо реално, защото не е имало. Толкова се паникьосаха, че трябва много бързо да съшият нещо, да направят някаква компилация и дори ни нарекоха бивши хора. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно", заяви той и допълни: "Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой. На филета. Само това не са ми пришили".

Бившият премиер коментира днес в социалните мрежи,  че скоро ще го обвинят и в канибализъм. Той отрече и обвиненията за подслушванията на среща с Деница Сачева, Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Лъчезар Борисов, проф. д-р Костадин Ангелов и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
819
6
 
6
 
! Отговори
Пу преди 2 години
Гадости! Вчера ядох Бански старец.
818
4
 
22
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Раддееееев,Радив видя ли докъди ни докара?? Пусна малко фитил на празноглавите комунисти и те сътвориха ново речнвикова система Бог да те..............................................
817
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навремето в Беляне неудобните са ги хвърляли на прасетата. Реториката, в която влиза Бойко Рашков е сценарий за поляризиране на обществото. Това не е алтернатива. Не може алтернативата да е отново комунизъм. Лъжат, че те са ново лице и алтернативата. Няма как да заблудят народа. Хората имат инстинкт и ще реагират на изборите. Алтернатива не може да са хора като Рашков и компания. Те са продукт на системата.Обременени са от системата. Изпраха им биографиите, но хората помнят кой кой е.
816
2
 
19
 
! Отговори
Дидо преди 2 години
Докато я има Русия ,България ще е в гнилостен процес,разяждана отвътре от *** - с какъв цвят?? ха познайте де??
815
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Месарницата ГЕРп още ли работи?
814
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ядене, ядене, ядене.Трите приоритета на ГЕРП.
813
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпрос на време е кога ЕС ще спре фондовете за България.Никой няма да позволи на тези крадци да окрадат народа в полза на олигарсите.И да предават информация от Нато и ЕС на Русия
812
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Клюкарката Рашков е разпространител на слухове. Топ юристите в България му написаха двойка. Не може силов министър да говори като бабичка на пейката пред церебралното отделение. Анонимен свидетел не може да се яви пред министър. Пред министър може да се яви само гражданин -тъжител, който не желае да се разпространяват имената, НО НЕ И АНОНИМЕН СВИДЕТЕЛ. Забележете- Рашков е преподавател на студенти, но няма капацитета да е наясно с процесуални термини. Абсолютен циркаджия и клоун на Радев.
811
4
 
12
 
! Отговори
КОЙ УБИ СТАМБОЛОВ? преди 2 години
РУСИЯ И СВЪРЗАНИТЕ С НЕЯ РУСОФИЛИ......... ПАРАЛЕЛИТЕ СА ОЧЕВАДНИ............КАКЪВ ТУРСКИ ПОТОК, КАКЪВ СРЪБСКИ ПОТОК.....?
810
13
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-943, и аз също не вярвам на комунисти,като почнеш от бойко и свършиш,с фидосова,тези дни ми стана интересно,къде се загуби менда стоянова,според бойко,тя беше най-големия финансист на комунистите от герб,също и младото милионерче,както бойко го нарича влади,нещо се позагубиха.
809
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо добро от ДС не може да се очаква,оказа се че Васил Божков е кръстник на новия Шеф на ДАНС!?!?!?!
808
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е хибридна война. Не вярвам да комунисти. Рашков плете кошницата на Радев. Те са безкруполни лъжци. Учили са от учебниците на КГБ още докато са били агенти на ДС. Свинщиниmе, които сътвориха последните 60-70г. са чудовищни.
807
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой няма да повярва, че ще се решат проблемитедокато има търговия с информация. Причините са в начина на живот, който не е мотивиран, нормален и сигурен.
806
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
страшен поглед!
805
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОЯ ЮНАК БОЙКО РАШКОВ НЕ БЕШЕ ЛИ 97 ГОДИНА В БСП,КОГАТО ЖАН ВИДЕНОВ ОКРАДЕ СПЕСТЯВАНИЯТА НА РОДИТЕЛИТЕ НИ ? И СЕГА ЛИ СЕ ОПИТВАТ ПАК ДА ОКРАДАТ ВСИЧКО ? ХОРА НЕ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ,ДОКАТО ТОВА ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ Е НА ВЛАСТ.НА ФИГУРАНТА МУ Е ЗАПОВЯДАНО ОТ ДУБАЙ ДА КРАДАТ ВСИЧКО,ЗА ТОВА КАЗВАТ ЧЕ НЯМА ПАРИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ХОРАТА
804
9
 
8
 
! Отговори
Балканци преди 2 години
Не знам, но чалгаджията му изяде главата на еднокнижника.
803
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов е политически трyп, каквото и да е изял.
802
5
 
22
 
! Отговори
ЧОВЕШКО МЕСО ЯДАТ : преди 2 години
:.... ДС,УБО, НСС,НСО,БКП, БСП, ДПС, ДБ, ИСМВ,...... И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИ... ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, СТАЙКОВИ, ПЕЕВСКИ, ПРОКОПИЕВИ,..... И. Т. Н...
801
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази история пасва на интелигентността на еднокнижника. Може и да е приказвал всякакви глупости.Нали само ядене му е в празната кратуна.
800
4
 
21
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Бойко Рашков е едно бившо мекотело от службите, което влиза в обеснителен режим, винаги когато някой го разклати с въпрос на място!Пред вас се разиграва маскарад, кръга на президента ще се бори с кръга на Борисов в интерес на България, един цирк за наивници и гл.упаци!Всеки уважаван човек от службите знае, че ако иска да разруши едни модел или да го срине, той трябва да удари мозъка и да спре притока на свежа интелектуална кръв и финансови капитали към този център или ОПГ!Агент Уейн Дъдли!ЦРУ