Плевнелиев: Кабинетът работи за преизбирането на популиста Радев!

Никой досега не бил назначавал за служебен премиер дясната си ръка
417
Плевнелиев: Кабинетът работи за преизбирането на популиста Радев!
Снимка: Dnes.bg, архив

Президентът Румен Радев не е демократ, защото наруши Конституцията. Никога досега един президент на демократична държава не се е опитвал да води по такъв начин битки за властта, по такъв начин да сее разделение в обществото. Той е популист, популистите не са демократи. Това заяви пред БГНЕС президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев.

Още по темата

Разликата между неговите служебни правителства с това на Румен Радев той коментира така: "Това правителство сега работи във време на решителни за президента Радев избори, за неговото преизбиране за втори мандат".

По думите му никога досега българският държавен глава не е назначавал за министър-председател дясната си ръка. Трябва да се търси баланс, а такъв в момента няма, смята Плевнелиев.

"Балансът означава, че държавният глава винаги търси кого и как да сложи на най-висшите позиции, така че да има широко представителство. И левите, и десните - той е президент на всички българи, но не, ние слагаме най-доверения си човек за началник на щаба, за да правим избори, от които зависи моят политическа съдба. Това е президентът Радев. Той е вдигнал високо юмрука, води своите битки", каза още Плевнелиев.

Според него колкото повече е уверен Радев, че ще бъде преизбран, толкова повече ще сбърка в оценката си за ситуацията.

"Сега имаме тоталната абсолютна власт в ръцете на Радев. Всичко започва и свършва с него и ние виждаме, можем да си направим сметка дали това е голямата промяна. Мая Манолова е статукво, дълбоко. Как така изведнъж стана ново начало и промяна в българската политика", попита още Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
ФфЕсте преди 3 години
Есте???
28
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Под мъдрото ръководство на президента Плевнелиев и генерал Борисов, напред към евроинтеграция.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кой даде цялата власт на президента.Кой,кой,кой е новият КОЙ.
26
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно че Бойко силно те удряше по главата и то публично и нещо ти е станало, защото май не виждаш фактите!Бойко не излъга ли многократно българите и не крадеше ли постоянно в полза на олигарсите и ДПС?!Факти; 52 млн на Доган за тец Варна, 48 млн на Гергов за дупката Варна,4.5 млд КТБ разграбена от Пеевски и компания, 3млд турски поток без никаква полза за България, 1млд от ББР подарени на Пеевски от Борисов,кюлчета,евро ,Барселона,разврат!!Това получихме от Бойко гербавите и от теб,огромни к
25
4
 
1
 
! Отговори
По БНТ преди 3 години
Не коментира, че инцидентът впЧешнигиржво е станал на 11.05, и че почти 30 дена абсолютна тишина. Оказва се, че посолството те е отправило официално изнитение
24
8
 
24
 
! Отговори
Росица Банова преди 3 години
Мине се не мине и току изскимти нещо!
23
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Монотонен и неприятен както винаги и с това се изчерпва!!!
22
8
 
24
 
! Отговори
Неук преди 3 години
Тази Ирландска пастирка още жива ли Какво правиш тук а неси гледаш пастирството
21
21
 
14
 
! Отговори
GG преди 3 години
Мутрите навлязоха в държавата както никога. Положението наистина е жалко. Борисов е *** и ***, но му пука за тази държава за разлика от великите ентелигенти спасители ! Май забрявате кой изби всички босове 90те !!! Заслужаваме си робското управление... Държавата никога не е била, толкова добре, колкото беше при Борисов. Кръв пикайте, и си задлужаваме руската бедност
20
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Росен е човек на хунтата.
19
6
 
28
 
! Отговори
Интересно преди 3 години
В интернюто по БНТ го питат нещо, той си пее едто и също, нямащо нищо общо с въпроса. Беше като стар грамофон. Едно и също на всички въпроси.
18
11
 
34
 
! Отговори
Помним те преди 3 години
Тъжно ми е за това смешно човече. Никакво достойнство няма. Усещане също.
17
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е да, Радев е готов на всичко, за да запази имунитета си! Докато той си вее коня Бг няма да мръдне напред, даже се връщаме 15 години назад!
16
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пастирката да каже,къде бляха с неговвия патрон когато дебелия и банда ДПС разграбиха ББР. Два миллиарда наши парички, а хора се ровят в кофите с ***. И това е само малка част. В ада да горите дано
15
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами няма да работи за твоето преизбиране, я .Ти беше толкова неуспешен президент, че дори не посмя да се явиш на избори за преизбиране. Тръгнал някакъв с досие на ДС да коментира Генерал завършил първи във випуска си в САЩ и избран за Президент с над 2 милиона гласа.
14
9
 
24
 
! Отговори
Ая преди 3 години
Роско да ходи на логопед, много предъвква думите,шъшка...Лоша реч, лошо мислене, лоши действияНе си хубав човек, Росене!
13
8
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ич нема и да чета статията..Но ми е жал за тоя ***...Може да има къщи,пари,хубава млада жена ../която дали е негова не е много ясно,като знаем че предната май го немаше за нищо../,но...де се излагаш така пред обществото,при това перманентно,защото си се продал на Злото,наричано от народа "Тиквата",си е...живо нещастие...Но добрата новина ЗА НЕГО е,че няма как да осъзнае тоя факт..
12
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Роска и ти си заебане ако беше се кандидатирам за втори мандат Радев нямаше да е президент!
11
7
 
32
 
! Отговори
лийвинг ин Америка преди 3 години
Тази жена колкото повече се изказва против когото и да е било, само му вдига рейтинга.Поради простата причина, че е най смешното създание разждала българската политика.
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мая Манолова е статукво, дълбоко. Как така изведнъж стана ново начало и промяна в българската политика ====== Както ти от комсомолец стана бизнесмен.