Вебер: ГЕРБ показаха, че са единствената отговорна партия

Шефът на ЕНП подкрепи Бойко Борисов
100
Вебер: ГЕРБ показаха, че са единствената отговорна партия
Снимка: БГНЕС

Председателят на групата на Европейската народна партия в Европарламента Манфред Вебер изрази подкрепа за ГЕРБ и лидера на партията Бойко Борисов.

Във видеообръщение Вебер заяви, че по време на криза Европа има нужда от стабилност и силно политическо лидерство, което в България се олицетворява от ГЕРБ, предаде БНР.

"ГЕРБ показаха, че са единствената отговорна партия, която може да предложи такова лидерство. Правителството на Бойко Борисов успя да запази работещата икономика през първата година на пандемията. За да преодолеем кризата в следващите месеци, е важно да приложим плана за възстановяване и устойчивост и други национални програми", каза той.

"Ние в ЕНП, като най-голямата група в Европейския парламент и най-силното политическо семейство, искаме да имаме надежден партньор, какъвто е партия ГЕРБ, в България", посочи още Манфред Вебер на дискусия за последиците от пандемията, организирана от българския евродепутат Ева Майдел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
4
 
6
 
! Отговори
Това изказване преди 2 години
По лична молба на БОрисов ли беше?!
62
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маи и вебер ще попадне в санкциите по закона - магнитски , чудех се защо е имало подслушване на - меркел и други политици след нашумелия скандал - вероятно е разследване на службите срещу - вебер
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако тъповатите наивници от ЕНП не се отдръпнат навреме, бурята, която се задава ще отнесе и тях. Тепърва ще става ясно за стотиците милиарди откраднати европари. Скандалът, който идва ще засегне целия ЕС.
60
2
 
5
 
! Отговори
ДО ВЕБЕР, преди 2 години
ПО ДОБРЕ РУСНАЦИТЕ ДА ИДВАТ,ОТКОЛКОТО МИЛИЦИОНЕРИТЕ БОРИСОВ,ГЕШЕВ,ЦАЦАРОВ,ГОРАНОВ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАРОДА НИ !!!
59
2
 
7
 
! Отговори
гост преди 2 години
Интересно ми е дали Вебер знае , че е подкрепил Престъпника Борисов. Едва ли знае. Аман от фалшиви новини и тенденциозно представена информация. Лицето Пеевски го еваха заради зад..ците зад него. Сега трябва да се спасява мутрата от пандиз или черен американски печат в паспорта. Не били знаял Буци какво било ставало?! Циркаджии.
58
0
 
1
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Христо Христов - за това пък, всеки руснак е прекрасен човек! А най "прекрасен" е Путин. Недоумение буди обаче ти защо си още тук? България е и ще бъде част от ЕС и НАТО. За това хуквай към Сибирския рай. Тук определено само ще се пениш, най много да се сдобиеш с инфаркт. Гневен си непрекъснато, което е разбираемо - българските пенсионери които цял живот са свеждали главица са гневни по дифолт.
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние и без пандемията сме в криза.
56
2
 
7
 
! Отговори
Максим Клейтман преди 2 години
То л- то се е размирисало та се не трае но си е на ЕНП и трябва да му ръкопляскаме.
55
2
 
11
 
! Отговори
Федотов преди 2 години
Очилат швабски "фактор",поживей един месец у нас,сложи по големи диоптри,отвори си и ушите,за да проумееш какви ***.тщини ломотиш.Брюкселски със.л,без келепир,ти няма и дума да кажеш.Толкова сте ясни на нас българите,че не ви зачитаме за каквото и да било.
54
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти почеши моя гръб, аз ще почеша твоя. Манфред Вебер се оказа корумпирана отреп ка
53
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това платена публикация ли е или поредната опорка спусната от ГРОБ?
52
5
 
28
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 2 години
Шефа на ЕНП Вебер подкрепя Б.Б.да краде по яко,по мутренски! Егати и ЕС ?Мъка,мъка!
51
5
 
28
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Въх мари майко.Този отдавна не са го возили с 200 на задна скорост
50
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие от ЕНП имате нужда ваша партия да управлява България, но няма да ви огрее. Да, ГЕРБ ще спечелят изборите, но още по-малка преднина от предния път и пак няма да изпълнят мандата. Понеже никой не ги иска. БСП се преструват на партия на промяната и няма да се коалират, а за партиите на протеста би било самоубийство. ДПС обичат да са в сянка, а псевдонационалистичните патерици няма изобщо да влязат. То и Вебер ще се усети някога
49
5
 
32
 
! Отговори
Брекзит преди 2 години
Видяхте ли сега защо имаше БРЕКЗИТ?!?!Защото болшинството от ЕВРОПАТА се управлява точно по този начин, при нас просто беше побългарен с малко по висок процент кражби и корупция от останалите страни членки.Просто повече бяха гарваните на по еидн клон.
48
5
 
28
 
! Отговори
Гневен преди 2 години
Тези еврогейове освен,че нямат морал,нямат и срам! Трябвали им "стабилни партниори",дори те да са крадци,далавераджии,грабители,мафиоти и убиййци на собствения си народ!!! За каква стабилност говори този неадекватник,след като 60% от българите живеят под прага на бедността?! Събираме капачки за лечение на дечица,хора умират без достъп до лечение заради липса на пари,народът ни изчезва най-бързо в света?! В същото време мутрите си раздават милиарди,които смъкват от нас! Вебер е безсрамен наглец!!
47
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Енепейци от всички корумпирани страни - съединявайте се
46
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е корумпирания политически лидер, за когото говорят американците? Да не е ортака ти Лойко, а Веберчо?!?!
45
2
 
14
 
! Отговори
мангела меркел преди 2 години
Тия корумпета от ЕУ-то не им е интересно мнението.По е интересно джошуа ще освободи ли поеса на WBO или ще се съгласи на бой с усик.
44
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафия!Не ви е срам!