Георг Георгиев: Насажда се страх, искат да окалят ГЕРБ

Митов не е спуснат в ГЕРБ, смята той
Обновена: 4 юни 2021 22:25 | 4 юни 2021 22:23, Александър Попов
243

Седмица под знака на закона "Магнитски" - какви ще бъдат последиците за България след санкциите от страна на САЩ?

"В момента всяко послание, особено с такава тежест, се чете политически. Въпросът е как тече диалогът със стратегическите партньори, каквито са Съединените щати. По времето на ГЕРБ тази комуникация беше перфектна. Между нас и САЩ винаги е имало добро разбирателство. Всяка спекула, която се опитва да се прокара в момента, е едно политиканстване", коментира Георг Георгиев от ГЕРБ в ефира на Bulgaria ON AIR.

Трябва ли САЩ да посочат името на политическия лидер, за когото се твърди, че е получавал подкупи от някои от санкционираните лица?

"Това не зависи от нас и не е моментът да го обсъждаме. Един лидер определено е заснеман в офиса на един от посочените санкционирани. Ако се направи по-детайлен преглед на обстоятелствата, ще забележим, че има интересни съвпадения", заяви Георгиев.

Запитан дали от САЩ са накарали Бойко Борисов да назначи Даниел Митов за зам.-председател на ГЕРБ, Георг Георгиев отговори:

"И дума не може да става за подобно нещо. Подредбата на листите и това кой да е водач, е инспирирано от начина, по който партията чете своя подход към избирателя и какъв сигнал иска да излъчи. Г-н Митов излъчва послание за евроатлантизъм, за добра интеграция в институции, от които България е част. Всеки тип твърдения, че е наложен отвън, не кореспондира с профила на ГЕРБ.

По думите му, идеята на хората, които са станали основоположници на скандалите от последните седмици у нас, е да се насади страх и неприязън към политиката. Всички да бъдат вкарани в общо блато и окаляни.

"Хора като ген. Атанасов, които през 2002 г. застават в основата на подобни измами, са същите и днес. Отново от ген. Атанасов тръгва слухът за някакво имагинерно подслушване. Тези хора така са програмирани, това е школа на компромати. Школа на служби, които чрез подобен тип игри влияят на съзнанието на хората. В основата на нещата не стои истината. Единствената цел на тези хора е тежък реваншизъм", убеден е бившият зам.-министър на външните работи.

Вижте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: ГЕРБГеорг Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
0
 
! Отговори
Джак Мяу преди 2 години
Значи играта тук е джау мяу.
148
0
 
3
 
! Отговори
До 167 ГЕРБ... 100%. преди 2 години
Смееееех , смеха , смеххх ! Не се напъвай така много защото е безсмислено. Герб си отива от политическата сцена и вие троловете също . Ние в чужбина ще гласуваме за всички други но не и за герб. Чао
147
10
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ... 100%.. преди 2 години
ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СА ЗА ЕС И НАТО.......ЗА ОСТАНАЛИТЕ - ЕВРАЗИЯ ВИ ЗОВЕ...... С КАЗАЧОК И КЮЧЕК......
146
2
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Георгии , ГЕРБ сами се окаляхте .Никой не ви е виновен. 900 хил бг граждани се чувстват излъгани.От тях максимум полоеината ще останат да живеят е тази лъжа.Другата половина никога повече няма да гласуват за вас !На изборите след месец ако успеете да съберете 500 хил гласа трябва да празнувате.
145
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев и неговото служебно правителство са комунисти. От къде накъде ще ги титулувате атлантици и европейци. Те са монтирани от Кремъл да прокарват техните интереси. Сега са яхнали народното недоволство от ГРОБарите, но после ще си покажат истинското лице. България ,за съжаление, не я чака нищо добро. Такава напаст напира да сменя Бокаса и Ко ,че свят ще ви се завие...
144
2
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Герб ЩЕ бъде изчегъртан, после забранен, лустрация, а калинките раследвани и съдени. Без зночение къде са се окопали.Грешката от 1990та, когато от криворазбрана толерантност не потърсихме отговорност от спасителите на БКП от разпад и лустрация: атлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов, както и от безродните превратаджии-мафиоти Луканов, Дойнов, Младенов и сие, не трябва да се повтаря.За една по-добра България!
143
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само заглавието прочетох. Този човек с всичкия си ли е??
142
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митов не е направил нищо за партия ГЕРБ, даже ги обиждаше жестоко в миналото. Спусна се като някакъв парашутист и стана даже зам. председател и кандидат за премиер. По-голямо спускане здраве му кажи. Митов, Ф-16 и други американски проекти караха Борисов да си мисли, че САЩ няма да го пипа. Фактът, че той толкова много им даде го спаси да не го назовът поименно в документите за санкциите, но само толкова. Един последен реверанс към него, като към човек, който им е слугувал и е управлявал дълго.
141
3
 
17
 
! Отговори
Ганьо преди 2 години
с банкянската мутра и слабоумната му свита ударихме дъното - никога повече ГРОБ!!!
140
5
 
4
 
! Отговори
?! преди 2 години
Масовият гласоподавател на ГЕРБ дали няма *по инерция* да отвори пак пътя за Борисов?
139
4
 
15
 
! Отговори
Федотов преди 2 години
"Насажда се страх,искат да окалят ГЕРБ".Думи на едно от куче.та на Борисов.Може ле когато сте ***.ни до ушите,да се опасявате,че някой може да ви окаля.От Департамента на САЩ,дойде хабер,че вие сте крадци,престъ.ници и още за каквото се сетите.На 11юли,българите почувствали немотията,ще ви изхвърлят от "тепиха"със силен шут от 9-ет метра вместо 11-ет.Държавата ни,прилича на изтръскан брашнен чувал.Крадлива сг.н сте,затова ще търкате наровете при бай Ставри,който ви очаква с нетърпение!
138
11
 
3
 
! Отговори
Батька преди 2 години
Пак са се разлаяли кучетата на Юмрук Каунов фигурата.... Време е да им затворим мириzливите усти.
137
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво казва Божков няма нииикакво значение след като е първи в списъка на САЩ.
136
1
 
21
 
! Отговори
Не давам обяснения преди 2 години
Това ли беше тоя герберски комсомолец, дет целуваше ръка на шефо си..... ?
135
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ееей, този Атанасов е голям отврат. Типично ченге от времето на соца. Лъже, маже, компромати .....Доказателствата все по-късно ще ги покаже.
134
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой каквото сам си направи....
133
11
 
4
 
! Отговори
ХИРОХИТО + преди 2 години
ДС НАЙ-ВЕЧЕ Е В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НА РУМЕН РАДЕВ... - МАЙСТОРА, ВАСИЛЕВ,...
132
0
 
12
 
! Отговори
Хирохито преди 2 години
МАХНЕТЕ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ОТ ПРОКУРАТУРА, СЪД, ДАНС, БНБ, МЕСТНА И ЦЕНТРАЛНА И ВЛАСТ, ОЧИСТЕТЕ ПАРТИЙТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ! ЛОБИТО НА ДС е във всички партий ГЕРБ, БСП, НФСБ, ВОЛЯ, ВМРО, СДС, НДСВ, ДПС и др. Докато съществува това лоби във всички партий ще продължи ДС да си паразитира във властта! МЕЖДУ 30 и 40% от депутатите са агенти на бившите служби на ДС!
131
13
 
5
 
! Отговори
САШЕ, МНОГО СИ ТЪП преди 2 години
САЩ СИ ОПЛЕТОХА КОШНИЦАТА... НАСТАНИХА СЕ СТАБИЛНО В БЪЛГАРИЯ... НАПРАВИХА СИ ВОЕННОМОРСКА БАЗА ВЪВ ВАРНА... РУСОФИЛИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ УСЕТИХА, НЕ МОЖАХА ДА ГЪКНАТ-ГЛЕДАТ В УСТАТА РУМЕН РАДЕВ, А ТОЙ ТАКА ГИ ИЗПЪРЗАЛЯ......МЕЖДУ ДРУГОТО ЗА БЪЛГАРИЯ Е ДОБРЕ САЩ ДА СА ТУК-ТАКА СМЕ ЗАЩИТЕНИ И ОТ ТУРЦИЯ И ОТ СССР.......... БОЙКО СЪЩО СИ СВЪРШИ ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА...... ЗА ДА Е ДОБРЕ БЪЛГАРИЯ-ПЪРВА СИЛА ТРЯБВА ДА Е ГЕРБ.... ИНАЧЕ ГЛАД, ГОЛЯМ ГЛАД...
130
1
 
9
 
! Отговори
Адмирал Кузнецов преди 2 години
Кумгейт, суджукгейт, апартаментгейт, масови държавни поръчки от фирми на роднини на членове на ГЕРБ, а на всичкот то горе част от членската маса на ГЕРБ е като доносника Георги Марков от Държавна сигурност. Защо ГЕРБ си вкарват хора от Държавна Сигурност в управлението - защо Доносника Георги Марков от ДС е член на ГЕРБ, а се имат за Демократична пария ? Това са си облечени комунисти използващи властта за да паразитират от държавни поръчки и постове по властта!