Шефът на НАП не се притеснявал от проверка на прокуратурата

Събирали се още данни за санкционираните от САЩ
78
Шефът на НАП не се притеснявал от проверка на прокуратурата
Снимка: БГНЕС

Относно фирма "Гранекс Трейдър" има назначена проверка, когато излезе, ще бъдат обявени резултатите, не коментирам повече. Това каза на брифинг на ГКПП "Капитан Андреево" изпълнителният директор на НАП Румен Спецов, който представи данни от акция с открити нарушения при касови апарати.

Още по темата


"Не се притеснявам от проверка от страна на прокуратурата, нека проверяват. Кой ще понесе политическата отговорност, ако се докаже, че всички лъжи за данъчни измами не са верни", заяви Румен Спецов, цитиран от БНТ.

Относно закона "Магнитски" той допълни, че се събират данни.

"Списъкът се обновява и в средата на следващата седмица ще бъде публикуван на страницата на НАП", каза още Румен Спецов.

Той не даде отговор дали познава Васил Божков и дали се е срещал с него в Дубай.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: НАПспецов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един хитрец:))
33
1
 
5
 
! Отговори
4epa преди 2 години
4ОВЕК НА ВАСИЛ БОЖКОВ Е СПЕЦОВ- ДАЛИ РУМЕН РАДЕВ ДАЛИ ЩЕ ИМА КУРАЖА ДА ГО УВОЛНИ !!!!!! НЯМА СЪС СИГОРНОСТ- ЗАЩОТО ФИГУРАНТА ТРЯБВА ДА ВРЪЩА ПАРИ !!!!!
32
2
 
7
 
! Отговори
Джонсън преди 2 години
До Анонимен НАП са най -корумпираните, повече и от митниците при тях следи не оставят. Събираха пари чрез подкупи, изнудване и данъци за чекмеджетата
31
3
 
15
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Радев е подбира калинките си по свой образ и пособие. И те като него са нагли и лъжливи пердета и не се притесняват от безобпазията които са вършели. Когато фигуранта се притесни, че е назначил любовницата си неправомерно на втора заплата и е осигурил държавен апартамент, тогава и културиста ще се притесни, че е правил данъчни измами!
30
5
 
13
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Борисов беше в посолството след обявяването на санкциите, а посолството е територия на САЩ, значи няма как да бъде допуснат на американска територия, ако той беше корумпирания от Черепа, политически лидер, заемал висок държавен пост. Така че всичките глупости изговор е и от Бойкикев,Гнома, Смрадев, Осрашков, Маямата и Корнела и Чалгаря, както и от самия Череп, са долни лъжи, както обикновено. Санкциите бяха въведени, за да се спре преврата на Смрадев ченгетата от ДС, Евала на Херо.
29
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормалните хора си закриват фирмите като не им трябват, а не ги продават на професионални длъжници. Ясно е че не му е чиста работата, за какво мислите е избягал в Дубай. Единствено го спасява че на власт са неговите хора, комунистите на Радев. Иначе си е за затвора като Божков.
28
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жива калинка на Божков е този човек с най вероятно купена диплома от Свищов.
27
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във фейсбук си е харесал страницата на Васил Божков. Това какво ви говори, дали не е от отбора на Божков. Напишете във фейсбук Rumen Spetsov и сами се уверете.
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Три милиона българи живеели в Дубай, това Божков ли ти го каза? *** работа. Спецов връщай си се в Дубай, докато още можеш.
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последно колко са българите в Дубай?Щом според Спецов са 3 милиона-излиза, че дубайците са само 331 хиляди понеже цялото население на Дубай е 3,331милиона.Като е чист да отива на детектора на лъжата.Няма да може да излъже детектора.Все още не е минал обучение за прикриване на лъжи.Издаде се дори с жестовете и мимиките на лицето си.След въпроса познава ли В.Божков започна да прави мимики с утните си и си изкриви лицето под носа.За секунди успя да каже 6пъти благодаря.Вдигна дори длани като защита
24
1
 
17
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Брей що така толкоз малко коментари и толкоз постни, ако беше материала за Борисов щеше да има поне 300 тролски коментара с гнусни цинизми. Ясна е работата наета е тролска група, за да накарат избирателите да гласуват анти-Герб. Това означава че тези, които плащат за ***, мислят че ше излъжа хората и ги взимат за глупави. Всички които се занимават с политика, го правят за оправят себе си, а не вас. Наистина ли някой вярва, че Бабикян или Тошко, или пък Бойкикев ше ви оправят?
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Спецов познавате ли Васил Божков?."Аз като живея в София не означава, че познавам Делян Пеевски!"!?!?!? Пълен т.апир и типичен културист, или комунист все едно. Даже не знае как да лъже , като Радо шишарката. Майко мила какво ни дойде до главата. Юли месец пак така гласувайте и после защото държавата тръгва стремглаво надолу братя и сестри.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А факта, че се е измъкнал от задълженията с законно прехвърляне на фирма, не прави акта му не морална практика за позицията която заема. А проверка на прокуратурата трябва да е по сигнал от същата институция, която в момента управлява. И кой ще го разследва? МВР чиито шефове са от същия отбор.Не, ще го разследват по после, и не само него. А прокурори, все ще се намерят.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАП са най-корумпираната и най-нероботеща структура в държавата. Само който не е ходил там, не знае за какво става въпрос.
20
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скъсаха се да му показват снимките по прашки. Какво като е културист, важното е в другата област да е кадърен. Всеки е свободен да си има хоби, но в БГ си умираме да коментираме другите.
19
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Културист шеф на НАП.Егати и кадрите.Новите калинки на другаря Радев.
18
1
 
20
 
! Отговори
Х преди 2 години
E, как да рискува и да каже, че никога не е виждал Божков, освен по телевизора! Ами ако някой любител на фотографиите случайно ги е щракнал на портрет докато си бъбрят сладко по неангажиращи теми?! Ако пък каже, че се е срещал с Божков, то ще почнат едни уточняващи въпроси - ама кога, къде, по какъв повод... Най-добре е да се престори, че не знае отговора на въпроса, срещал ли се е с Божков. Хитро момче. Тарикат!
17
12
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
ако е имало някакви нарушения защо предишните до сега не са го разследвали и открили?защо след като зае пост на шеф на нап решиха да му скалъпват някакви измислици?ще открият нередност от прокуратурата само ако те я създадат в техен стил този сценарий е ясен
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че как да се страхува , нали ще го покрият . Те са си дружки , братушки.
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 14. Уфф че си .. ейййй! Само и само да вземеш последно думата, ще говориш.Ако си невинен, проверка на прокуратурата няма да е проблем и ако прокуратурата прекалява с проверките, може да бъде съдена за това.Край на разговора.