ВМРО скочи: Химическа кастрация за изнасилвачи на деца!

Воеводите: Има спешна нужда от промяна на философията на интеграцията
234
ВМРО скочи: Химическа кастрация за изнасилвачи на деца!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ВМРО излезе със декларация по повод на убитото дете в село Ковачевци.

„Преди две години беше изнасилено и убито по особено жесток начин малко момиченце от с. Сотиря. Едва тогава политическите партии ни чуха, че трябват по-строги закони и променихме НПК в частта, позволяваща сделка и намаляване на присъдата на извършителите на тежки престъпления. Вчера беше изнасилено и убито дете в с. Ковачевци. На жълтите павета или пред президентството ли трябва да се случи подобен брутален акт, за да ни чуят останалите политици, че химическата кастрация, особено при подобни случаи не е нехуманен акт, а метод за възпитание и превенция на извратените, маргинализирани субекти?“,  посочват воеводите.

Още по темата

Според тях вместо държавата да се занимава с популяризирането на гей паради и разпространението на педофилски филми, като разрешава официално излъчването им, какъвто е случаят с филма „Змия“, част от „София прайд филм фест“, то нека и „новите“ и „старите“ политици, да се огледат в какво гето се превръща България.

„И не, не е най-важното да смените изборните правила, за да отстраните неудобен политически противник от секционните комисии. Нито е важно да вкарате лобистки поправки, за да платите цената на политическото си реанимиране. Още по-маловажно е да давате мръсни политически поръчки за очерняне на този и онзи, просто защото го можете. И без  Вас и без нас България е просъществувала над 1300 години. Но едва ли с тези темпове на саморазрушение и политически братоубийства, на които ставаме свидетели днес, ще продължи да ни има като нация в бъдещите десетилетия“, пише в позицията.

„Ето защо отново повдигаме въпроса и за реалната интеграция на несоциализираната, маргинализирана част от циганския етнос. Няма отново да изброяваме жертвите на жестоки, брутални изнасилвания и убийства, които не само не са прецеденти, а и стават нормална част от статистиката последните години. И в тях не просто са замесени хора от гетата. Ето, че вече те се случват и в циганските махали. Сега искаме да попитаме крещящите защитници на малцинствените права – кого ще защитите при случая в Ковачевци? Жертвата или насилника? Защото в този тежък казус и двете страни са от цигански произход. Обикновено, когато жертвата е от български произход, а насилникът/убиецът е циганин, Вие заставате на страната на насилника/убиеца. Сега кого ще изберете и морал на кого ще изчетете?“, се посочва в позицията.

„Лично ние от ВМРО имаме ясна позиция и изчистена линия на политика по отношение на циганите – образование и труд. Това е пътят за тяхната интеграция. Това обаче няма да стане с галене по главата – правила и строга и твърда държавна политика са нужни. В противен случай до 20 години България ще се превърне в гетото на Европа и подобни скандални случаи като днешния, ще са ежедневие. Още в първите дни на 46-ото Народно събрание ще внесем и ще настояване за спешното приемане на циганската Концепция, която Красимир Каракачанов внесе в миналия Министерски съвет. Ще настояваме и за сериозен обществен дебат, относно химическата кастрация при подобни сексуални престъпления, особено касаещи посегателства над деца“, обобщават от ВМРО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако бяхме започнали с лустрацията,някои ненор малници нямаше да са на власт
39
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има бум на престъпността, защото правителството на Радев не струва.
38
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поголовните уволнения в МВР си казват думата. В момента има бум на престъпността.
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, да, да кастрация ! Няма друг начин, за тези izроди, само кастрация и тежък труд в затвора, за да изплатят голяма сума на жертвата. Изнасиленият човек вече е побъркан човек.
36
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя хвърляше бомбички по гражданите и ги поливаше с вода , няма ли срам ?
35
1
 
16
 
! Отговори
ПАКТ преди 2 години
Президентът ли приема законите или "народното" събрание?Президента ли повдига обвинение или каскета?!
34
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе щом стадионните плъхове спряха да ви вярват смятай колко сте пропаднали. По принцип стадионните плъхове нямат критично мислене нито памет, ама сега дори и те не ви вярват така че смятай...
33
2
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПО-ТОЧНО ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ ЗА ВМРО И ГЕРБ КОИТО НЕ ОСИГУРИХА ДОСТАТЪЧЕН БРОЙ ДОМОВЕ ЗА БЕЗПРИЗОРНИ ДЕЦА И ДОВЕДОХА ДО ТОЗИ ДА ЖИВЕЕ САМ И ДА СЕ ХРАНИ СЪС ПРЕВАРЕНА СЛАМА И ТРЕВА ВСЕКИ ДЕН ОТ БЕЗПАРИЧИЕ!
32
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно заради МВРО не искат да ни пускат без визи в САЩ
31
2
 
13
 
! Отговори
Бивш симпатизант преди 2 години
Много силни в лозунгите. Как не се намери един журналист да ги пита, защо се покриха при протеста пред сараите и забраниха да се коментира или участва? Ясно ми е, че плащат за медийно внимание. Нека поне един ги пита!
30
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПАТЕРИЦИОТИТЕ се сетиха за кастрацията, естествено, че тва е месец преди изборите е чиста случайност....
29
2
 
11
 
! Отговори
ДА преди 2 години
А ,защо само "за деца"!?!Изнасилването на жени-друга категория ли е!?
28
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ангеле, повече парламент няма да видите, доси и САЩ посочиха двама от вашите за продажба на бг-документи
27
2
 
12
 
! Отговори
Браво преди 2 години
А за шофьорите алкохолици какво наказание?
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво правихте 4 години ве кЯуНи ???Държахте на Боко ташата да не му паднат. За нищо не ставате, освен да крадете и манипулирате.
25
2
 
21
 
! Отговори
Митьо преди 2 години
Джамбазки, кой ви дава пари да плащате по сайтовете да ви пишат популистките статийки? Мислите ли, че ще привлечете избиратели? Нали бяхте на власт, само кражби, ибрици такива!
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия винаги се сещат за такива мерки като не са в управлението, иначе са по тихи от тревата, не можеш да ги намериш.
23
1
 
6
 
! Отговори
Тук се трие добре преди 2 години
Ама и това, което е в интерес на собствениците. Минах, да ви проверя. Отивам да докладвам.
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Използват всичко да си правят предизборната кампания!
21
20
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Браво на Джамбазки. Голям патриот. На 11 ти всички масово да подкрепим Българските патриоти. Само Краси, Валери и Веско Марешки могат да изведат държавата от политическата криза. Най честните и неопетнени