ДАНС не са влизали в ГДБОП и "Национална полиция"

Рашков потвърди за агенти в спецпрокуратурата
Обновена: 8 юни 2021 15:02 | 8 юни 2021 15:00, Камелия Цветанова
112
ДАНС не са влизали в ГДБОП и "Национална полиция"
Снимка: БГНЕС

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков отрече да има агенти на ДАНС в ГДБОП и „Национална полиция“.

Още по темата

„На мен не ми е известно да има някакви действия от ДАНС в „Националната полиция". Директорът на ГДБОП не сподели с мен, че служители на ДАНС са в тази дирекция. Аз се връщам от „Национална полиция”, където представих новия директор. Там всичко беше спокойно. Никакви операции и действия на ДАНС не видях да се извършват”, каза той пред "Свободна Европа".

„Разбрах, че служители на ДАНС се намират в Специализираната прокуратура, където, по линия на прекия контрол, извършват проверка на материали, съдържащи класифицирана информация. Това е една рутинна дейност на агенцията”, допълни Рашков.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
беден духом "хаНе"позориш ника си...нищо свято няма за гроб мафията,г-н Рашков няма нужда от "служби"през целият си съзнателен живот е служил на България и милиони сме му благодарни,няма къща в Барселона,божков не му е пращал милиони по севда,не е кичил с титли като "банкер на годината"фалшиви банкери които също заявиха,че са пращали на борисов...объркали сте Народа...1400 г оцеляваме срещу империи и национални предатели..та евтини *** ли?
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков къде са тия документи от миналата седмица .Май само много говорим . Веднага друга тема се почна . И аз като него тогава имам в ръката си документи как Рашков е получил превод от сметка от фирма свързана с Магнитски . Няма да ги дам в прокуратурата нека да се самосезира. Аз съм с теб Рашков . p.s. вечно твой :
52
4
 
3
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
До Анонимен"Рашков е едно от остриетата на този кабинет . Мирише ми, че ще остане на този пост"....М...да мирише на ... непрани зелени чорапи.
51
3
 
4
 
! Отговори
следите остават преди 2 години
Рашков няма да може да прикрие всички следи и ще бъде съден за злоупотреба със служебно положение. А по изтритите масиви ще се стигне до целите които си е поставило ГРУ.
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
o, toz penzioner ima krasiva demenzia !
49
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз на Рошко Сталински не вярвам, а Вие????
48
4
 
12
 
! Отговори
НИКОЙ преди 2 години
Необходима е спешна психиатрична експертиза на "министър" Бойко Рашков.. Изглежда като душевно болен..
47
2
 
4
 
! Отговори
11 преди 2 години
Аве тия нещо са се пообъркали - не в Национална полиция, а в Национална лотария трябва да нахлуят. И да побързат, че хамериканските загубеняци със счупения GPS може вече и да са там и да са налули на Део качулката.
46
4
 
6
 
! Отговори
РАШКОВ преди 2 години
отвръща на удара. Рутинната проверка като нищо ще намери основание за дело за неспазване процедурите за съхранение на класифицираната информация....
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков - новата промяна , Гласувай за Рашков . Рашков мачка . Рашков ще бъде смачкан.
44
9
 
6
 
! Отговори
БРАВО преди 2 години
Влизайте на всякъде , изгонете тези корумпирани айдуци от храмовете и държавата !
43
4
 
9
 
! Отговори
челен пример преди 2 години
Да вземем пример от Хан Омуртаг. Действията на този индивид предоставят чудесна възможност:След изборите, всички назначени след 11 Май 2021 ще бъдат освободени по списък, а техните действия проверени.
42
8
 
5
 
! Отговори
до66 преди 2 години
бил е с отнет, а сега като министър го получава автоматично. Аде четете бе, папагали
41
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков, ти си с отнет достъп до класифицирани информация, откъде знаеш тези неща?Да не би някой случаен минувач да ти ги каза? Между другото що не си пенсионер вече след като отдавна мина пенсионна възраст?
40
3
 
5
 
! Отговори
Гери преди 2 години
До АнонименАз съм държавен служител и никой не ми е вдигал заплатата, не лъжете!
39
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е човек на Прокопиев. От времето на Иван Костов. Такива само на два метра под земята се укротяват.
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е лъжлива, а е истината.
37
12
 
15
 
! Отговори
Между другото преди 2 години
Лъжливата информация я пусна Недялко от ПИК после блиц!
36
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Рашков дълбоко се съмнявам, че след серията уволнени, някой от ГДНП ГДБОП ще посмее да каже нещо друго. А, наречената от вас рутинна проверка по прилича на ответен удар. Само не забравяйте, че вие рано или късно ще си отидете, а хората от тези институции трябва да работят в добър синхрон за да има резултати за гражданите.
35
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нормален човек, който да гласува за мутрите. Откъде идват тези проценти за ГЕРБ според някои социолози? Масовият държавен служител гласува против ГЕРБ, най-малкото защото са с 700-800 лева заплата. Казват, че ГЕРБ са се опитали да ги купят с държавни пари, като да им вдигнали заплатите с 30%, т.р. от 700-800 лева бруто, на 900-1040 лева бруто. Пак ще гласуват против ГЕРБ и с тези заплати. Останалата малка част от държавните служители са Калинки