Министърът на транспорта сменя хора, ако не работят добре

Авиационният сектор е най-тежко пострадалият от пандемията
25
Министърът на транспорта сменя хора, ако не работят добре
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Познавам системата добре. Започнах да работя в Министерството на транспорта през 2000 г.  Ние сме част от служебен кабинет, чийто хоризонт е доста кратък. Опитваме се ежедневно да работим на 100 %. Ще подменям хора само и единствено, когато видя, че не си изпълняват задълженията и не следват добрите практики”, заяви служебеният министър на транспорта, ИТ и съобщенията Георги Тодоров пред Нова телевизия.

Той коментира и освобождаването на шефа на правителствения авиоотряд.

„С Ген. Тодор Коджейков се разделихме по взаимно съгласие. Причините  са отстраняването му са професионални, а не лични”, уточни Тодоров.

„Към този момент няма промяна в „Информационно обслужване“. Очаквам да изпълняват професионално своята работа", каза още трнспортният министър.

Той определи предстоящите избори като предизвикателство.

„Информационно обслужване“ ще действа по-бързо този път, но това няма да е за сметка на качеството. Проверките целят да има обективност", увери служебният транспортен министър.

По думите му авиационният сектор е най-тежко пострадалият от пандемията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министъра на туризма получава 2ка. Щом още не е разбрал, ще проблема не е в хората, а в инфраструктура. Да се качи в служебната ск кола и да отиде да огледа най известните плажове и около тях. На всякъде е кал, мръсотия, тъмно, не добре оформени заведения , липса на пешеходни зони, алеи за велосипеди, пейки за поливане и ТОАЛЕТНИ.АКО от сега говори за къдрови промени значи изобщо Не е в час и трябяа да ск ходи.