Радев: Рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления

Той коментира изтеклите записи с неговия съветник Пламен Узунов
Обновена: 14 юни 2021 20:25 | 14 юни 2021 20:01, Нели Христова
426
Радев: Рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления
Снимка: БГНЕС

„Чух всякакви причудливи интерпретации на тази тема, включително и от предишния министър-председател. Явно неговите фантазии извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато”. Така държавният глава Румен Радев коментира след срещата на НАТО изтеклите записи с неговия съветник Пламен Узунов.

„Имам надежда, че рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления и грабежи. Това е поредната интрига. Вече 5 години аз, моето семейство и съветници сме подложени на непрекъснати атаки. Поръчителят е един, но не мисля да го легитимирам с коментари”, добави Радев, цитиран от NOVA.

„Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който не е в системата от 20 години. Укоримо е когато министър-председател разпорежда на действащ шеф на митниците да прикрива престъпления, защото бил обещал някъде. Визирам „Ало, Ваньо”, заяви Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


426
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой под мен коментира за Диков. Дори Сашо Диков вчера му каза на президента да се отърве от Узунов. Проверете!
224
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е до оня ден я чакахте Кьовеши като дойдела па после идвааааа, и са била тра,,,,ит, малко на шизофрения отива работата!!!
223
18
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Гешев е тотално негоден за поста, който заема.
222
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои хора си въобразяват, че Борисов движи и слънцето. За всичко му е виновен на Радев Бойко Борисов. Ама и дори за миг не му минава през фуражката, че вола рие на гърба му пада. Щом е тръгнал на война със службите и щом е тръгнал да сменя шефовете на независимите служби с мандати, няма да се размине само с протест и плаканчета Долу Радев. ДАНС не си полюват. ГДБОБ не са ГДФАСУЛ и ще му изкарат кирливите ризи точно преди изборите. Тука работата е дебела. Не е като да пускаш дрон и Мата Хари.
221
2
 
19
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Крадецът вика дръжте крадеца
220
2
 
11
 
! Отговори
Асене върни преди 2 години
А Диков дава ли ги на забавен кадър записите или чака Рашков да му донесе доказателства при седмичното му гостуване
219
12
 
4
 
! Отговори
Кокинов преди 2 години
Ти си го избра,а "Ти си го избра" си избра корумпе Гошев!
218
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
258 Готви се, да повториш това пред съда, ако си по-далеч, като се прибереш. Да не стане, като пишман бизнесмените на истеричната Мая, да се отричат от думите си.
217
2
 
17
 
! Отговори
АНГЕЛОВ преди 2 години
КАТО ТЕ СНИМАТ СЪС СВАЛЕНИ *** СЪС КАМЕРАТА НА ЗАВЕДЕНИЕТО А НЕ НА НЯКЯКВИ СНИМКИ КОЙТО МАЖЕШ ДА МАНИПУЛИРАШ КАК ТО СИ ИСКАШ ЕДИНСТВЕННОТО СПАСЕНИЕ Е ДА ОТРИЧАШ ВСИЧКО АКО СЕ НАЛОЖИ КАЗВАШ ЧЕ СИ МАРСИАНЕЦ И НЕ ЗНАЕШ БЪЛГАРСКИ .И СТРУВА МИ СЕ ЧЕ ТОВА ХВЪРЧИЛО ВЕЧЕ ОТЛЕТЯ
216
24
 
5
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Гешев кажи си за поръчковия терор и убийства не се срамувай,цяла Европа знае за тебе какъв престъпник си!
215
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато казва това, фигурантът Радев, мисли: "рано, или късно, България ще има моя, послушни прокуратура, с която да се разправя с всичките си противници".Стягай се за катапултиране, льотчик, за теб става напечено.
214
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Филмови продукции не коментирам каза Радев.Айде да отива на детектора на лъжата или да си хвърли имунитета,за да видим кой крив-кой прав и кой е на булката брат! Какви филмови продукции, бе аламколоууууууу, това си е оперативно заснето.Ще го разбереш като го пуснат и със звук щото зад тях на масата има и друг човек вероятно оперативен работник.Не се следят само по айфоните хората.Излез от филма и си подай оставката докато е време! Не се оправдавай с Боко! Тука те работят от митниците и Хърватите
213
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ще и пакет дъвки да го беше почерпил ама да ги беше ударил по масата а то кво като мушмороци под масата е какво да си мислим че ще му пере ***,,е ,радва обаче че другаря го защитава яростно това е добър знак!!
212
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
351 По ай ти адреса могат да те лоцират и изправят пред съда, да доказваш тези лъжи, които пишеш тук. ***.
211
3
 
20
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Коментара на Смрадев показва що за слузесто и отвратително същество е, и как нагло лъже и манипулира, разбира се само без мозъчни чалгопитеци се хващат лъжите на подобен жалък индивид.
210
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само за това,че се дигизирал като Хитлер,това човече щеше да изхвърчи от поста си във всяка нормална демократична страна.Този се дъни непрекъснато,но зеленият чорап го държи.За каква промяна става дума? Черно на бяло го снимаха с плика,факт е, че племенницата на тов дето дава плика е назначена в Солунската,пардон Пловдивската митница.
209
17
 
4
 
! Отговори
Кажете де преди 2 години
Гешев е поръчал на свои авери убийство в Перник срещу неудобен е това Главен Прокурор ли е или престъпник!?
208
2
 
8
 
! Отговори
добър вечер преди 2 години
Истинските престъпления на Радка пиратка са за кокошка няма прошка , а на спонсорите са от фалшивите...
207
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
242 Глупости, още при самото договаряне и при сключването на договора за закупуването на изтребителите Ф16, е договорено, не само, обучение на летците ни, които вече са в САЩ, а и бъдещо разкриване на производствени мощности, за производство на авиочасти, сервисирането на самолетите, изграждане на подходяща инфраструктура.
206
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тотално неумен!Прокуратурата е част от съдебната система, която е независима, но не е пряко изборна от електората.Съставна е от хора, но със своите политически пристрастия. Единствения начин да работи е, целия политически елит да се отрече от връзки с не законни практики.За това, тя има нужда само от чист политически елит, а не от критики, или опити за делене на свои и чужди съдии.За това Радеф няма шанс.Той има фаворити в идеята кой трябва да е в фокуса на прокуратурата. Това я прави зависима