Нинова във Варна: Възрастните хора са най-уязвими

Едно от първите ни предложения в НС ще бъде Законът за възрастните хора
21 юни 2021 11:05, Анисия Иванова
67
Нинова във Варна: Възрастните хора са най-уязвими
Снимка: БСП

"Възрастните хора са най-уязвими и имат нужда от грижа за тях. Още в началото на парламента внасяме отново, за пети път законът за възрастните хора. Досега ГЕРБ и патриотите го отхвърляха. но ние няма да се откажем от него, докато не стане факт. В изминалите две години го обсъдихме с десетки пенсионерски организации.

Направили сме най добрите предложения, гарантиращи социална активност на нашите бащи и майки, баби и дядовци. Единствено ние водим битка за достойните им старини със закона за възрастните хора и с преизчисляването на пенсиите“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, която заедно с кандидатите от листата на БСП Варна посети общините Дългопол, Провадия и Суворово. 

На срещите те представиха управленската програма на “БСП за България” и отговаряха на въпроси на гражданите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо се разделят така на възрастни и невъзрастни? Всички са хора, мерки и помощи за всички над 18 години. Независимо на 20 или 100 години. Над 18 години всички български граждани. има пенсионери с 1000 лева пенсии, има и млади, които работят на минимална. Защо ги разделят така? До момента един лев не са дали на работещите, основата, говори се само за възрастни и хора с деца и тн, а работещите,с ниски доходи, те нямат ли право, нещо за тях?
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НИНОВА...С ОСМОМАРТЕНСКИ УСМИВКИ,БУКЕТИ ЦВЕТЯ И ФАЛШИВА ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА ХОРАТА НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ,ТРЯБВАТ И ПАРИ...КОЙ ЩЕ И ДАДЕ ПАРИ?
1
5
 
24
 
! Отговори
Интересно преди 2 години
какво ще пише в тоя закон.Спрете да слушате лъжите ная тая овца