Панайотов: Все още има надежда за "черната кутия" на падналия МиГ-29

Има нови локализирани находки
21 юни 2021 18:50, Нели Христова
48
Панайотов: Все още има надежда за "черната кутия" на падналия МиГ-29
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната в служебния кабинет Георги Панайотов каза, че има надежда да бъде открита "черната кутия" на падналия в морето край Шабла изтребител МиГ-29.

Има надежда, имаме нови находки, те са открити, локализирани. Обнадеждени сме, смятаме, че имаме възможност, има надежда да открием "черната кутия", каза Панайотов, след като с началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов присъстваха на тържественото освещаване на реновирания Операционен център на Военномедицинската академия.

На въпрос за евентуален проблем с престоя на уреда под водата, министър Панайотов каза, че "черната кутия" първо трябва да бъде открита и извадена от дълбочина от над 70 метра, да бъде разгледана и тогава ще стане ясно това. Попитан за новите находки, министърът посочи, че става въпрос за части - по думите му всякакви, основно малки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не я търсят ,защото фигуранта и сие ще са в затвора ,ако свалят информацията от кутията .за съжаление вече всичко е похабено
15
6
 
10
 
! Отговори
РоРо преди 2 години
Имаме главнокомандващ-фигуранта ,който мълчи ,министър който говори глупости и пиш ман генерал, който е за съд .но това е България на мутрите ,какво очаквате
14
4
 
3
 
! Отговори
Шмайзер преди 2 години
Ти първо пилотирай изтребител нощем над море и тогава давай акъл, _жендърче недовършено!
13
4
 
8
 
! Отговори
ВънСатаНАТО преди 2 години
Твърде вероятно изобщо да не я търсят,защото дрогиращите се краваре може и да са го думнали погрешка и нямат интерес да се разсмърди,както стана,когато преди време нападнаха погрешка един производствен цех.
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо направеното от радев генералче командващо стрелбите не е във военен затвор?Защо не искате помощ от нато които са в черно море?Защо всичко се замина?Оставка на фигуранта !!!Не некадърници
11
2
 
11
 
! Отговори
izh преди 2 години
Добре че не пратиха тия тумбаци да търсят Титаник. Най вероятно щяха да сбъркат океана
10
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да съдят семейството му за пари все пак този самолет струва милиони и е купен с нашите данъци а този му е видял сметката
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черната кутия и кокпит декодерите са разположени на най-сигурното място в самолета. Но щом МиГ 29 е раздробен какво сигурно място може да е останало? Те знаят в коя част на самолета е била черната кутия. При всеки модел самолети е на различно място.
8
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русофилите веднага разрешиха случая. Виновни са ФАЩ и Борисов. Всичко друго е перфектно, особено кошника Миг29.
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Черната кутия" на самолетите всъщност е оранжева на цвят. Щом самолета се е разбил на пух и прах вероятно е взривен, и кутията е заминала на някъде. Освен това преди седмици казаха, че не се ли намери до 4 дни солената вода ще я повреди. Самолет няма те кутия търсят!!!
6
12
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Военните трябва да бъдат арестувани и осъдени очевидно че прикриват огромни далавери и това, че най вероятно самолета е свален от руските балалайки с ракета "Авангард"! Арестувайте търтеите с пагони!!!
5
8
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
РАБОТАТА МНОГО СМЪРДИ!! КОЙ НАРЕДИ ТОВА ИЗМИСЛЕНО УЧЕНИЕ В 1 ЧАСА ПРЕЗ НОЩА И ТО НАД ЧЕРНО МОРЕ ТА ДА НЯМА СВИДЕТЕЛИ!!! РАБОТАТА СМЪРДИ ТА СЕ НЕТРАЕ!!! НИЩО ЧУДНО И ДА Е СВАЛЕН ОТ ФАЩ ЗА ПОРЕДНОТО ИМ СПЛАШВАНЕ НА РАДЕВ!
4
11
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВИНАТА ИЗЦЯЛО Е НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ КОЙТО РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ И НЕ ПОДМЕНИ САМОЛЕТИТЕ, ЩОТО ОЩЕ ТОГАВА ИМАШЕ НУЖДА ТОВА ДА СТАНЕ ! ВЪВ ИНТЕРНЕТ ПИШЕ , ЧЕ ЖИВОТА СА САМОЛЕТИТЕ Е 20 ГОДИНИ, А НЕ 50 ГОДИНИ КАКВО ЛЪЖАТ ОТ ВОЕННОТО! ТОЗИ БИЛ СРАВНИТЕЛНО МЛАД САМО НА 33 ГОДИНИ!
3
1
 
5
 
! Отговори
Не съм сигурен преди 2 години
Дали ще оповестите Истината, добре е го направите, за да не се счупи Крехкото доверие на народа породило се, може и да се работи съвестно по отношение проблемите на изстрадалата ни и ограбена Родина, в името на която си отиват Достойни хора! Поклон пред паметта на летеца!
2
5
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АКО НЕ БЯПА ТОЛКОВА СТАРИ ТИЯ ЛЕТЯЩИ КАРУЦИ, ЩЯХ ДА НАПИША, ЧЕ ФАЩ СА ГО СВАЛИЛИ ,КОЕТО СЪЩО Е НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО!! КОЙ ДАДЕ ЗАПОВЕД В 1 ЧАСА ПРЕЗ НОЩА ДА СЕ ЛЕТИ НАД ЧЕРНО МОРЕ!!! РАБОТАТА СМЪРДИ ТА СЕ НЕТРАЕ!
1
5
 
7
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 2 години
Свален от краварския окупатор !