Рашков отговори за имотите, ще разкрива политици със сметки в чужбина

Не всички 19 имота са апартаменти или къщи, уточни той
26 юни 2021 15:30, Анисия Иванова
728

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков отговори на обвиненията за 19-е му имота за милиони. В студиото на "Евроком" Рашков се закани, че ще съобщи имената на политици и магистрати с недекларирани сметки в чужди банки, ако прокуратурата не го направи.

В четвъртък от ГЕРБ се заинтересуваха как с миналото си на следовател и преподавател, Бойко Рашков е успял да се сдобие с 19 имота.

Той все пак, като публична личност, продължава да дължи едни отговори за едни имоти. Повече от 19 имота, до колкото знаем, от това, което излезе в публичното пространство, за милиони", заяви Маноил Манев от ГЕРБ.

Силовият вицепремиер Бойко Рашков заяви, че редовно е подавал данъчни декларации и има документи за всичките си имоти.

Не всички 19 имота обаче били апартаменти или къщи.

Рашков твърди, че има информация за списък, в който са имената на политици и магистрати, които държат недекларирани средства в чужди банки. В списъка фигурира и името на висш прокурор. От прокуратурата заявиха, че Бойко Рашков разпространява фалшиви новини и пропаганда.

Кои са имената от конкретния списък, Рашков щял да разкрие скоро.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


728
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
583
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Резиденция с басейн и 12 бани за 2 милиона долара. Цял живот е бил чиновник, на държавна заплата, как става това? Да го разследват за произход на доходите и да му ги конфискуват.
582
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Рашков!
581
3
 
3
 
! Отговори
Професионалист преди 2 години
Прости гърбави кратуни,естествено е,че всеки може да си открие сметка в чужбина, но ако е политик или прокурор трябва да ги декларира,а те са не са.йЩе ви равзнище и опандизи крадливи бо.луци!
580
4
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименама къде чете и защо не питащ борисов като държавен откъде аджеба къща в Барселона...да не е Стойчков?,как така не го питаш защо Ц.Василев му е пратил на борисов едни 200 милиона...по Пеевски...има го в мрежата и всеки може да го види...за кокошка няма прошка ...а ?гроб крадци и манипулатори..откровенна мафия сте...и е позорна подкрепата на ЕС политиците...Екзит...бедността не е порок...съучастието в престъпления...в грабежи...отнемане на Свободи...е...БГИзход!Бог да пази САЩ!
579
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нов скандал гърми в МВР! Новият директор на Национална полиция заплашен със смяна - не изчегъртал посочените му от Бойко Рашков шефове
578
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Рашков в схема със съдия-изпълнителка! Заграбени са 2 къщи с декар двор за 189 000 лв. срещу 44 000 лв. Семейство стопани остава на улицата...
577
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Рашков в схема със съдия-изпълнителка! Заграбени са 2 къщи с декар двор за 189 000 лв. срещу 44 000 лв. Семейство стопани остава на улицата...
576
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма обяснение, отговаря с обвинение към другите и заплахи към тези които питат. Типично поведение на комунист
575
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Та не прочетох какво му е обяснението за 19 имота като е държавен служител
574
7
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Никога повече гроб,дпс и пУтриоте обслужващи ги...Анатема...Бог да пази България!!!
573
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Народа ни обича България...милеем за бъдещето на децата ни...на 11 ще излезем и ще накажем престъпниците-грабители...чуждопоклонниците...Свобода или Смърт!!!
572
4
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
ако не е на 11 юли...ще е на 11 септември...може и на 11 март...следващата...нямат шанс...срещу Народ не се върви,толкова сме прецаквани от ен.ч.ре...нетърпимо е вече!Подкрепа г-н Министър!
571
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
направете максимално възможното което ви позволява Закона г-н Рашков,имате подкрепата на милиони български граждани,минусите на трима четирима "хакери" с много никове,редакторчета...с майки и бащи...с "бизнеси"...сестри и съпруги...винаги ще има обслужващ персонал...подкрепа г-н Министър!!!не могат да ни уплашат!!!
570
3
 
12
 
! Отговори
Ох Боли преди 2 години
Това че има 19 имота е нищо! Но това че в тях има толкова много тоалетни говори много. Този човек мисли само за клозети. Или страда от перманенетен дрисък - реален, психически и физически. Сигурно и в съня си само дриска.
569
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков може да е всякакъв ,но не е агент на Путин като Борисов и не води магистралки в спалнята да го снимат гол...Борисов го е ударил на разврат и разгулен начин на живот като римски император, парадирайки с пълното си шкафче...поне да имаше един презерватив там,а то само пачки с евро и злато,с които смяташе ,че пак ще купи изборите,но Рашков му пресече мераците...
568
3
 
22
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
еххх господа революционери, радетели за "промяната" и протестиращи, настана време а ви питаме, това ли ви е промяната ? Много неща почнаха да се избистрят. Под егидата на президента се върнахме 20 год назад за 2 месеца..голяма промяна.
567
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберастите се тресат от страх,че Рашков ще ги вкара в затвора... съдейки по себе си,те не могат да допуснат ,че някой може по честен начин да се замогне... На всичкото отгоре са толкова алчни,че са хвърлили око на имотите му и се надяват да се върнат на власт и да му ги откраднат...
566
2
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
ХУНТАТА ПЕНСИОНЕРИ С ПЛАСТМАСОВИ КРАТУНИ ЗАМЪРСЯВА СТРАНАТА.
565
1
 
22
 
! Отговори
ДЪРТ КРАДЕЦ преди 2 години
БАНЕВИ- НИЕ НЕ СМЕ БОГАТАШИ, НИЕ СМЕ ОБИКНОВЕНИ РАБОТЕЩИ ХОРА, КОИТО ЗАРАДИ КРИЗАТА СЕ НАЛОЖИ ДА СЛЕЗЕМ ОТ САМОЛЕТА НА МАЙБАХА ТА И ТОЗ ЧИЧКО- БАСЕЙН- И КАКВО ТОЛКОВА ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ, КОГАТО ВСИЧКИ ПОЛУЧАВАХМЕ ЗАПЛАТИ ПО 2/5 ДЛ И КАКВО ТОЛКОВА- НА ВСИЧКИ ИМ СЕ СТРУВА НЕЩО СЪВСЕМ НОРМАЛНО КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА ДА ТЪНАТ В ЛУКС А ОСТАНАЛИТЕ В МИЗЕРИЯ И ЕДВА ПОСЛЕДНИТЕ 10 Г ДА ДРЪПНЕМ МАЛКО, НО НЕ ТИЯ ЧЕРВЕНИ МУТРИ ВЗЕХА ДА НИ ЖАЛЯТ И ДА ПИТАТ- ЗАЩО СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОД- АМИ ЗАРАДИ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!
564
1
 
17
 
! Отговори
spoko! преди 2 години
Очаквам догодина да получим информация за кражбите и престъпленията в България от разследванията на Военния трибунал, а не информация от кремълските послушници, нека само феодалните тирани нападнат Свободния свят...