Янев зове: Гласувайте свободно и без страх за ефективен парламент!

Премиерът призова партиите да загърбят популизма и да са отговорни
Обновена: 7 юли 2021 10:26 | 7 юли 2021 10:25, Веселина Йорданова
232
Янев зове: Гласувайте свободно и без страх за ефективен парламент!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Стефан Янев призова българите да упражнят правото си на глас на изборите на 11 юли свободно, отговорно и без страх.

Служебното правителство полага и ще продължи да полага всички усилия да се гарантира честността, прозрачността и автентичността на изборите, заяви той в началото на днешното правителствено заседание. Янев благодари на ангажираните с подготовката на изборите, които работят за да предотвратят купения и корпоративен вот. По думите му работата им вече дава резултати, което е основание българските граждани да гласуват без притеснение.

Целта е следващият парламент да бъде ефективен, да отразява тази електорална тежест и да е в състояние да взема решения, необходими за бъдещето на държавата, каза той.

Премиерът призова още партиите и коалиците да бъдат отговорни в изборния процес, да загърбят популизма и пиар акциите.

Опасявам се, че предстоят трудни времена и разположението на силите трябва да формира стабилно мнозинство и стабилно подкрепено правителство, което да е в състояние да взема непопулярни решения и да провежда реформи, подчерта Янев, според когото България трябва да развива икономическия си потенциал в интерес на цялото общество.

Партиите да чуят гласа на хората, техните желания, техните идеи за развитите на страната и да се опитат да ги представят в подходящи политики, настоя той.

Само с общи усилия ще бъдем в състояние да възстановим икономически държавата, да развиваме икономика с висока добавена стойност, за да може социалните ситеми да работят в интерес на гражданите, смята служебният премиер.

Изборите са фундаментът на демократическия процес, онзи момент, в който отговорностите от хората идват до всички нас чрез партиите и властите. Всички ние трябва да работим отговорно, всеки в рамките на своята роля, за да имаме просперираща България с бъдеще, посочи министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още по темата: избориСтефан Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
1
 
7
 
! Отговори
нърт преди 2 години
Ако изборите решаваха проблемите, щаха да бъдат забранени! Чувствайте се свободни да гласувате!
155
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев ,за вас всичко свърши. Като не успяхте с преврата на предишните избори няма да успеете и сега. Замислете се къде ще бягате.
154
2
 
17
 
! Отговори
протестъри преди 2 години
борисов договори милиони помощи от ес, сега слави и бсп са в очакване да спечелят и да успеят да ги разграбят..
153
3
 
1
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Това е хубаво ама за кого, няма матриал , матриала го нема.
152
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
......една малка група горяни , избива другите горяни, за да няма свидетели и се спотайват и работят срещу България години наред и продължават тайно да убиват хора, тОва са били терористични групи, работещи срещу България! Или накратко казано - предатели,убийци,фашисти,крадци!
151
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГОРЯНИНГоряните са работили срещу българските интереси и срещу България, били са чужди шпиони ,работещи срещу България, убивали са хора, ограбвали са магазини, бандитски групи и крадци, след което се разделят и една малка група горяни , избива другите горяни, за да няма свидетели и се спотайват и работят срещу България години наред и продължавата да убиват, тава са били терористични групи, работещи срещу България! Или накратко казано - предатели,убийци,крадци!
150
2
 
2
 
! Отговори
горянско то движение преди 2 години
Крайно време е за действие!
149
3
 
5
 
! Отговори
народе!!! преди 2 години
До ЗАБРАВЕНА СЪПРОТИВА! събудете се от дълбок сън. Срещу БКП-ДС народа поведи!
148
3
 
2
 
! Отговори
ЗАБРАВЕНА СЪПРОТИВА! преди 2 години
До ГОРЯНИНОЧАКВАМЕ ВЪЗКРЕСЕНИЕ! - от старец до дете - всички против болшевишкия тиранин!
147
4
 
5
 
! Отговори
ГОРЯНИН преди 2 години
ТОЗИ ПЪТ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ НЯМА ДА НИ ОКУПИРВА! ЧЕРНО МОРЕ Е АМЕРИКАНСКО!!!
146
4
 
3
 
! Отговори
ВЕЛИКАТА ЛЪЖА....... преди 2 години
ДА ГЛАСУВАШ ЗА КОМУНИСТИ!!!!!!!!
145
2
 
2
 
! Отговори
всичко е предрешено! преди 2 години
Само дето ходим напразно да гласувме за едни и същи лъжци,крадци и убийци!!!
144
2
 
2
 
! Отговори
ГЛАС в пустиня! преди 2 години
...и нищо повече! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕДНИ И СЪЩИ БАНДИТИ И ТЕРОРИСТИ!!!!!!!!!!!!
143
2
 
14
 
! Отговори
Не сме глупави Янев преди 2 години
Сталин го е казал - не е важно как се гласува, а кой брои бюлетините - в случая венецуелски машини с нагласен от Фигуранта софтуер !
142
1
 
12
 
! Отговори
Големи мошеници преди 2 години
Как да гласуваме, като не знаем къде отива вотът ни и как се отчита от машината без контрол и броене на хартиените отрязъци ???!!!
141
0
 
11
 
! Отговори
Gancho преди 2 години
Как става гласуването за ефективен Парламент??? Дрънкане на клишета,както Радев,така и Янев. Какво да очакваме от военни пенсионери? Уставната дисциплина е едно,Демокрацията е друго.Демократичния ред и законност са осъзнати,а не уставни норми и правила.От военните не става политици.
140
2
 
9
 
! Отговори
наздраве преди 2 години
То и Сталин така призоваваше народа.
139
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербери, да върнете болницата на Раднево, в целия район наоколо хората нямат болница и им откраднахте единствената болница в целия район! Тоя защо не построи свои болници,а е изкрал болниците в цяла югоизточна България и точи здравната каса, а уж частник? И бургаската болница откраднахте наготово, но поне там не е единствената!
138
2
 
14
 
! Отговори
до служебния премиер преди 2 години
Гласувайте свободно, резултатите вече са нагласени, ние знаем всичко предварително. Платили сме много , много пари за това.Тези момчета знаят как може да стане. Радев е готов на всичко за властта.
137
3
 
2
 
! Отговори
Това не е шега преди 2 години
Аз немога да гласувам защото съм поръчан за екзекуция ,доколкото знам от някакъв прокурор изпълнители са терористична клетка базирана в Перник близка до ДАНС!