Джамбазки: Хората искат някаква промяна

Резултатите не показвали разлика от тези на 4 април
61
Джамбазки: Хората искат някаква промяна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ще коментираме резултатите, когато има окончателни такива. Сега все още няма. Това заяви зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Трябва да се видим с нашите партньори, да чуем и тяхното мнение, за да направим общо изявление. Би било непочтено и нередно да коментираме самостоятелно. В момента обсъждаме резултати от изследвания, които са направени в деня на изборите. Те са нито окончателни, нито реални", допълни той.

Според Джамбазки резултатът може да се промени във всякаква посока.

"Засега те показват, че няма нищо различно от 4 април. Обществените настроения са за някакъв вид промяна. Тя не е в посоката, в която са нашите убеждения. Благодарим на хората, които ни помогнаха в трудни времена", завърши той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: избориВМРОДжамбазки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
2
 
! Отговори
антилибералист преди 2 години
Патриотите се надупИха и осребриха патриотичната идея - такива дупЕдавци на Султана от Банкя станаха, че чак отвратиха хората! Джамбазки е добре - ще смуче европари, ше се прави на мъжкар а тук ще лапне късото шнурче на БокоТиквата! За съжаление убиха патриотичната идея за години наред! Национални предатели!
34
6
 
1
 
! Отговори
Родолюбец преди 2 години
Да живее ВМРО,да живее България!!!И на уличката на патриотите ще изгрее слънце!!!!Бъдете сигурни!Не обръщайте внимание на кирливите които мият тоалетните на западните извратеняци и слушат чалга или рап,ха,ха!!!!
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Педя човек, няма брада
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е този?
31
4
 
7
 
! Отговори
Турчин преди 2 години
Този па лячо, какво допринесе в евро парламента за развитието на бг освен едни популистко нацоналистически изкавания в празна пленарна зала. Анга прибирай се вече че баща ти те търси да те бие. Оставаш в историята като поредния евродепутат, допринесъл с нищо. Е карай поне ще се хвалиш в махалата смновата ти кола и спомените как си се правил на бабалюга.
30
3
 
11
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Тия мижитурки от МВРО, опозориха заветите на старите харамии. Ванчо, Ванчо, жив да не беше, нямаше да ти стигнат патроните.
29
3
 
11
 
! Отговори
Петърчо преди 2 години
Джамбазки, хората не искат вас това е сигурно. Отидохте на първите избори сами и автогол. Отидохте на вторите с кой там можехте да съберете и пак автогол. Не ви искат и това е. И как да ви искат? Ти никога не си ходил в казармата ама твоя шеф и ти не спряхте да плямпате че ще я връщате. И не я върнахте. Плямпахте за ромите и нищо. Останахте с мизерното заяждане с Македония като това на твоя шеф че в мача на европейското щял да вика за Македония защото били втория български отбор. Еми бела чао!
28
3
 
8
 
! Отговори
Ми преди 2 години
Ще си останат с желанията.
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
разбира се че искат промяна това което не искат е наглеци като джамбазки да се връщат в кръчмата от където са изпълзяли с връзки и рушвети
26
2
 
3
 
! Отговори
Tralala преди 2 години
Македонска клетва ;)
25
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мислихте,че с фалшивата тема за Македония хората ще забравят какви крадци сте до един като Милен Михов.
24
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
честито пияницо! радвам се че като диванен полит-анализатор познах на 100% резултата на тройка-карантия, казах че общо ще е имате по-малко от колкото сами. а официално може и под 3% да паднете
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зле ти е, нали? 😅😂😂😂😂
22
3
 
13
 
! Отговори
Защо ли преди 2 години
Да, хората не ви искат!
21
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***,промяна искат,а вас не искат!И като питаше какво прави Борисов в Истанбул, да те питам ходил ли си в Скопие или не ти държи халката? Нали сте ВМРО - все юнаци и комити!
20
2
 
7
 
! Отговори
anon преди 2 години
Гений!!!
19
3
 
21
 
! Отговори
Сахар преди 2 години
Хората категорично показаха, че не искат патериците на Герп - Каракачанов, Марешки и Валери.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А чЕлото му лъщи и издава мощен интелект, който избива навън под формата на пот.
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малките продажници са извън парламента, но кой в такъв случай ще подкрепи големите продажници, най много ме кефи че някакви си чалгари ви биха шута, ако беше някаква достойна загуба как да е но то това вашето е позорна загуба която си заслужавате едно към едно, който мачка интелигенцията така заслужава и това получава
16
2
 
21
 
! Отговори
2луп преди 2 години
Джамбаз. Коалицията ти събра по процент за всяка хвърлена от теб пиратка по хората. Да беше хвърлял повече