Привикаха Бойко Борисов на разпит, той: Това е Бойкорашковски маниер

Два дни чакаме да излязат 2%, заяви лидерът на ГЕРБ
Обновена: 13 юли 2021 11:58 | 13 юли 2021 11:57,
925
Привикаха Бойко Борисов на разпит, той: Това е Бойкорашковски маниер
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е привикан на разпит в Главната дирекция на полицията. Това съобщи самият той на брифинг на партията.

Той допълни, че разпитът е насрочен за 11 часа в четвъртък, но не знае за какво го викат.

Още по темата
"Ако е свързано с привикването на прокурори, то излиза, че Миро Найденов е дал подкуп, обикновено на министъра дават подкуп, и аз съм спасявал министъра. Това са не измишльотини, не скалъпено, това е бойкорашковски маниер. Последната им цел е да приберат и ББР и това е. Друга банка не остана”, заяви Борисов.

"Надявам се да си изляза жив, пък другото не знам", посочи още лидерът на ГЕРБ.

"Радев имаше една задача – да организира честни избори. Мен ме интересува кои са техниците. Аз съм разкрил десетки печатници за фалшиви пари. Стотици са тези, които съм хванал да правят пластики за банкови карти. Не случайно и от САЩ поименно похвалиха България. Когато този техник държи три пластики, знаем ли коя ни дава? Нали щяха да са по-бързи резултатите? Два дни чакаме да излязат 2%. Там хората правят чудеса процентите да станат 25 на 23", посочи Борисов.

"Ако ние управлявахме, представяте ли си какво щеше да бъде? Голяма част от тези техници са били чужденци – от Венецуела, от този край. Те са податливи, могат да направят с тези пластики каквото си искат. Два дни броим два процента, а през това време ми пращат призовка да ме плашат. Не се плашиш, Рашков. Но ела и ме разпитай лично ти. Пак ви бих и се чудите как да нагласите резултатите сега”, коментира експремиерът.

"Имаме най-ниското представителство на българския народ в парламента, по-ниско никога не е имало. Това е демокрацията по мадуровски или Румен Радев", заяви още лидерът на ГЕРБ.

"Най-големият парадокс е обявен кабинет, чакащ мандат, без решение на ЦИК, това се казва самозванство", заяви още Борисов. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


925
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
677
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОТРЯЗАХА РАШКОВ ЗА ЧИСТКАТА: Съдът върна на работа отстранения шеф на полицията в Пловдив
676
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Административният съд в Пазарджик спря заповедта за временно отстраняване на старши комисар Йордан Рогачев от поста директор на пловдивската полиция. Това съобщи за "Марица" неговият адвокат Валери Пейчев. Решението е от 29 юни и е факт след подадена жалба.
675
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България не опази Стамболов, но да опазим Борисов от болшевишкия последовател Румен Радев, новоизпечения червен милионер Бойко Рашков и еничарското правителство!
674
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещата загрубяват, върви се към диктатура.
673
1
 
5
 
! Отговори
пурко преди 2 години
Буци Буре Бурисоф
672
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков не е по-малко корумпиран от Борисов, но явно Баце е скътал повече и затова, по стара българска традиция, крадецът вика, дръжте крадеца. Велика нация сме, най-великата!
671
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата само за страх за живота си говори, откакто не е на власт ! Не го е страх от Рашков, има много по-страшни , които са наточили ножа - един от тях е Сретен Йосич примерно ...
670
6
 
0
 
! Отговори
Броени часове преди 2 години
остават до многобоят - Бай Рашко vs. Баце Борисов. След това, нито Баце ше улезне в затвора, нито нещо ще се промени, а форумците заклеймяващи ГЕРБ ще останат с гол член или членка в ръце. Дерзайте! Loool
669
1
 
5
 
! Отговори
мери преди 2 години
да седи там че 1 год няма да стигне да го разпитват за вичките му тарикатлъци далавери и мрасотии Помичта е пълна около него и мирише чак в америка
668
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Бойко Рашков Бог го е въздигнал да наказва един бойко грешника и владиците които за парички се заиграха с този който доведе ювеналната юстиция и содомската конвенция -СРАМНА е благословията на митр. Николай и думите на митр.Киприян-не се ли борихте срещу конвенцията наложена и допусната от бойковите сараи- Бойко Рашков е по-вярващ от вас и по напред върви от вас, които заради пари за Храмове забравихте за Закона, Правдата и Вярата.
667
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Не било честно-честно е да си плащаш за греховете които си вършил! А владиците които се заиграха с този бо-*** за пари за този който с прелю-бодеяние е разрушил брака си, който търкаше ръката с умиление на един амер. сатанист, който предлагал блуд-ство на дете и прочееи прочее -ще отидете в ада заедно с тоя бойко, за вас се отнасят думите на Христос когато апостолите Му показали колко е голям Храма, че камък няма да остане от него. Бойко Рашков е по-вярващ от вас и него Бог го е пратил...
666
1
 
3
 
! Отговори
DDD преди 2 години
Бойко, братиньо, момчетата казаха да ти предам - дръж се малко по-мъжки, а не като ра.зр.***.на п.тк.а, щото като дойдеш при нас в Бобов дол, никой нема да те уважава!... И престани с май.мунд.жулъ.ците, че като дойдеш тука, г.аз.о ще ти сц.е.пи.ме! Колко пати да ти повтарям - момчетата харесват шоуто, но мразят кл.оун.ите!
665
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разпит, съд по бързата процедура и затвор!
664
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Надявам се да си изляза жив, пък другото не знам" - естествено че се надяваш, надцени се, рано ти беше да тръгваш да заграбваш и светлия и не толкова светлия бизнес на групировки като СИК, ВИС и т.н. Сега ще видим, колко са се поевропейчили старите мутри.
663
9
 
24
 
! Отговори
свърши се преди 2 години
Първо Тиквата -- октомври месец и Меркел ...и това е краят. Няма да има кой да застане зад Тиквата. Удобният лакей на Меркел вече е аут. Пиша го най-вече за нещастните ***-----търсете друг господар...ще се справите....доказахте ,че имете мнооого дълъг език......ще Ви трябва.
662
4
 
0
 
! Отговори
До поне 20 преди 2 години
Би ли изброил няколко, че ми стана любопитно
661
22
 
15
 
! Отговори
Марин преди 2 години
Рашков кога ще ходи на разпит за имотите?
660
10
 
22
 
! Отговори
k.k преди 2 години
Чекмеджан как тръгна да прегръща Ердуган но уви , жалка картинка.
659
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изглежда мсе по-жалък, харизматичния!
658
6
 
18
 
! Отговори
Сретен Йосич преди 2 години
Ами, вече е никой, така че на никого няма да липсва ако.... нали....Да го оправи първо прокуратурата, но тъй като и нямаме доверие, нека ОЛАФ и Европол да го подпукат по дебелия му рунтав г*з.