Ексздравният министър за Балтов: Политическа поръчка!

Стойчо Кацаров се превръщал в палач на системата
132
Ексздравният министър за Балтов: Политическа поръчка!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според бившия здравен министър Костадин Ангелов уволнението на шефа на „Пирогов“ проф. Асен Балтов е политическа поръчка.

Още по темата

"В момента се изпълнява политическа поръчка по списък, спуснат от президентството, по който трябва да бъдат елиминирани определени хора. Министърът на здравеопазването вместо да е рицар и да пази системата на здравеопазването, той се превръща в неин палач", коментира Ангелов пред БНР.

Според него на здравния министър му липсват аргументи при тази грозна постъпка.

"Аз съм притеснен от действията на сегашния министър. Той имаше две задачи пред себе си. Едната беше да продължи ваксинационната кампания, той я спря и я провали. Втората беше да подготви големите стратегически болници за следваща Covid вълна. Напротив, в тези болници той "реже главите" на хората. Така системата ще бъде зле подготвена. Кой ще носи отговорност за това?... Този министър не осъзнава висотата, на която се намира, отдавна е спрял да бъде лекар, отдавна не разбира проблемите на медицината", допълни проф. Ангелов.

Той потвърди, че до края на месеца България ще трябва да бракува над 20 000 дози ваксини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе то като гледам Бойко ще се върне, ама тогава... всички ще виете. Всиччки престъпници, които само хулите и злословите.
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега е най-лесно да завършиш за лекар-2 стр. е учебника-"Ковид,симптоматика,лечение и погребение.",и специализация-Слагане на ваксини(мускулно".Други болести вече няма.
48
1
 
6
 
! Отговори
до 52 преди 2 години
Каква опрка бе????Кво бсп!?!Вожда ви мутра е наследствен ортодоксален комунист,и завършен лъжец и циркаджия!Като не вярваш почети малко бе,кеф ти снимки,кеф ти документи!!!НАСЛЕДСТВЕН ОЕТОДОКСАЛЕН КОМУНИСТ МУТРА!!!
47
0
 
7
 
! Отговори
абе преди 2 години
Ботоксчо, Балата порил ли те е докато облекчаваш Жипката
46
0
 
8
 
! Отговори
Сланина и Зурла преди 2 години
Иване,смъртноста тук е такава,щото повече пари даваха от брюксел за повече умрели.Тук,Иване се умираше две години само от ковид.От друго никой не умираше.А тия мошенници направиха милиарди за сметка на еу,т.е.и нас също!!
45
1
 
7
 
! Отговори
БГ преди 2 години
Крадльовци, не се налапахте! Нагли та нагли!
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали е специалист по мантинели и магистрали -в АПИ търсят хора.Да му имате парите на тоя,стига сте го оревавали.1000лв само за "избор на екип ми поиска"
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предлагам всички доведени от Балтов в Пирогов да напуснат болницата. Да не излизат да протестират, да не се правят на интересни, просто да напуснат, , преди да бъдат потърсени за прикриването на полицейски произвол над деца по поръчка на Балтов
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая опорка за реабилитация на БКП съм я слушал. Всички са били комунисти. Накрая ше се окаже, че само БСП не са били. Те са най-чисти, сега демокрацията бранят. Смеех
41
0
 
8
 
! Отговори
иван преди 2 години
До Диана - очевидно живеете на друга планета. На тая планета България е страна с провалила се здравна система - вижте смъртността на саита на статистиката
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега всички возили се на джипката от Бибитко ще излязат да крякат.
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
100 прокурори - фантазьори пишат тука. Тролетариатът на Кутев и на Слави Василев сменете плочата вече.
38
2
 
7
 
! Отговори
дс на бкп преди 2 години
Вярно матряла лош,каза вожда ви.Аз съм съггласен с него тук.12год да избираш мутра да те опрсвлява,явно нещо не ти е уред!
37
3
 
5
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Сланина и *** Това да се разправяш с *** си е умряла работа! Щом има хора да защитават тази ситуация в здравеопазването, аз не виждам какво друго може да се направи освен да се спре захранването им с "енергии" - БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
36
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само 1 милион лв. е откраднал, направо ангелче в сравнение с 1,8 милиарда за непостроени магистрали
35
0
 
3
 
! Отговори
иван преди 2 години
поръчах го... и други има...
34
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев ако спечели на следващите избори, всички губят. Ама материал, какво да го прайш.
33
1
 
8
 
! Отговори
Дс на бкп преди 2 години
Хахахааа...кви комунисти бе!?!!Че той вожда ви е ортодоксален наследствен комунист хахаааа
32
13
 
7
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Това е безобразие да съсипват здравната ни система! Тези хора направо водят война срещу българите! Днес дори Великобритания признава качествата на нашата здравна система, поставяйки страната ни в зелената си зона за пътувания, тук уволняват директора на най-добрата ни спешна болница по чисто бюрократични причини на точката и запетайката и бракуват 20 000 дози ваксини..Демек ни казват: разболявайте се и умирайте, удавянето с прехода към пазарна икономика не ви стига - трябва всички да сте мортус
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щото па в БСП сте само хубавци. Аз по криви глави от на комунистите не съм виждал. А и физиономиите им отговарят на унствения потенциал. Каквото виждаш, това получаваш.