Рашков към Борисов: Щурмът на простащината започна

Вътрешният министър отговори на бившия премиер
24 юли 2021 22:07, Красимир Ангелов
412
Рашков към Борисов: Щурмът на простащината започна
Снимка: БГНЕС

"Щурмът на простащината започна. Много авторитетно и престижно за бивш премиер".

Така служебният вътрешен министър Бойко Рашков коментира пред bTV острото изказване на бившия премиер Бойко Борисов по негов адрес по-рано днес.

Още по темата
По-рано лидерът на ГЕРБ отправи критики към вътрешния министър, като използва и доста цветисти изрази.

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и тем подобни само след 6-7 месеца”, заяви Борисов във видео на живо от неговата Facebook страница.

"Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите“, възмути се още Борисов, който изрази мнение от село Бата, че ареста на кмета на селото е било с цел сплашване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
7
 
14
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Ежко-бежко Голямата ти грешка е, че съдиш по думите, а не по делата!Винаги лошите се прикриват и правят на много добрички, говорят много красиво и изглеждат много интелигентни за да измамят жертвите си...Делата показват какъв е човекът, не думите му или видът му...А простащините на Рашков в това правителство нямат край - самата позиция на реванш е чиста простащина на бедна и дребна отмъстително-безсилна душица...
52
5
 
16
 
! Отговори
Простак преди 2 години
Чета лириката на Рашко и плача...
51
11
 
19
 
! Отговори
хайнрих химлер преди 2 години
на Борисов в момента вместо да му вадят очите, му изписват вежди. И като знам бездарниците на Слави колко са бездарни, знаете ли след 7-8 месеца ще се върне на бял кон? :)))))))))
50
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов ще се върне и ще ви разкатае фамилийката тоя път !!!Очаквам макс 6 месеца управление от " новите ".Те самите ще се изпокарат,нищо няма да променят ,а и следствие на световна криза в съчитание с дилетантщина и аматьоршина ,стандарта ни ще падне.Естествено ще ги изметем с истински протести !!!Може и с камъни !!
49
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо ми намирисва,че това правителство ще се напълни с агенти на ДС,дораснах ме ли за лустрация или още ще се лъжем?
48
8
 
18
 
! Отговори
Маг Минчо преди 2 години
Онзи ден Рашков каза, че не успял да пребори Борисов по време на Мутрите! Като се замисля, тези негови 19 имота или са натрупани по това време,или до 2009 по време на Костов, Царя и Тройната коалиция? Щото не се похвали да е по времето на Борисов. Което е извод, че от 1989 до 2009 си е била най-голямата кражба,щом един *** следовател за този период стана милионер! Так держать,товарищ Рашков!!!
47
21
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, Простащината на Боко Тъпотто Парче , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
46
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и двамата имате гадни мутри....сигурно делите някой "пазар" та така се захапахте......тревичка,амфетки или нещо по-сериозно????
45
16
 
13
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
Кратък ясен систематизиран отговор точно на място.Жалко че Рашков няма да продължи със професионализма си на юрист във новия парламент.Класата и категорията му е светлинни години над цяло стадо гербери взети заедно барабар със малките им
44
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Раши,не вкараш ли Вожда и част от Хунтата в Затвора- ще влезеш ти!
43
12
 
16
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Рашков ти гаден мръсен комунист ,тормозил доста хора през соца.И ти ще ми се пишеш демократ ,лецемер гаден.
42
3
 
11
 
! Отговори
Само така преди 2 години
С чалгата напред!
41
13
 
18
 
! Отговори
няма проблем преди 2 години
До Ще станеМен лично не ме е срам!Смятам Борисов за първия български политик,който се ориентира и поведе страната напред!По негово време се постигна много!Трябва да си сляп или пристрастен да не го виждаш!А дали ти си евтин *** или просто поредния креслив глyпaк не ме интересува!От хора като теб нищо не зависи!
40
10
 
17
 
! Отговори
В повече идва преди 2 години
точно Рашков да коментира простащина.Треторазряден войнстващ мракобесник, забогатял неизвестно как(няма как да е от заплати)с дебелашко самочувствие и вид на партиен секретар от соца,клеветящ без да дава доказателства,Рашков е една от най-отвратителните креатури,излъчващ високомерие и омраза,символ на злобата и разделението.Той ли ще бори негативите от управлението на ББ?Като го чуеш и видиш,те обхваща умиление към засегнатите от него лица, разбираш че по-скоро са невинни,щом той ги вини.
39
7
 
4
 
! Отговори
Ежко-бежко преди 2 години
Да се хванеш за главата от речник на премиер (вече в забрава) ама то от *** човек - проста приказка ще чуеш, както казва мъдреца там нещо г.з , *** е, не беше ли наясно .че все някой ден някой ще ти изкара далаверите на светло? Всичко излиза с документи иначе сме с най добрия икономически дънен растеж . Абе по добре убий простака с мълчание както казва същия умен мъдрец!
38
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Га банкянския яде суджука не рева ! Сега Рашков,Радев,Трифонов му криви ! Банкянския туффлек стъпи на криво с черепа - и резултата е налице . Мафията не прощава !
37
4
 
16
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Ако зависеше от мин - Рашков щеше да живее ВЪВ един от ке.не.фите си!!!Напълно заслужено!
36
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков,изчезвай бе,комунистическо *** такова !
35
5
 
8
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен32 Червените болшевики са били чисти души, борещи се със злото на света, Рашков е мръс.ник, борещ се със всичко чисто и светло на света...Освен това, червените болшевики са вярвали в идеята за комунизма, този има само една идея - реванш+разруха:"щом няма да съм аз, няма да сте и вие - всичко ще бъде унищожено!"Такива пра.сета има много по света, но те обикновено са в детско-тинейджърска възраст. Рашков явно няма да порасне никога!
34
8
 
14
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 2 години
ПОМНЯ ГО РАШКОВ. ТОЙ Е НОВОТО ЛИЦЕ НА " ПРОМЯНАТА"!!!! ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА! А МОЯТА ПЕНСИЯ ОТ УТРЕ Е С 10ЛВ. ПО- МАЛКО. ДО ВЧЕРА БЕШЕ 350. ОТ УТРЕ - 340!!!