Тошко Йорданов: Готови сме и за избори!

ДБ и "Изправи се! Ние идваме!" са на ход, посочи той
29 юли 2021 19:00, Красимир Ангелов
101
Тошко Йорданов: Готови сме и за избори!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Демократична България" и "Изправи се! Ние идваме!" са на ход. Ние сме готови и за избори", заяви председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в предаването "Лице в лице" по bTV.

"Ние от миналия петък водим разговори и консултации. Не знам какво е станало с ДБ. Не разбирам защо Христо Иванов излезе и прочете тази странна декларация", каза още Йорданов.

Още по темата
Той е категоричен, че още по време на разговорите е станало ясно, че ИТН и ДПС нямат никакви допирни точки.

"Ние с ДБ постигнахме абсолютно съгласие по темата, че трябва да има дълбока съдебна реформа. Ние постигнахме пълно съгласие и после се появи Христо Иванов, който започна да ни обвинява във връзки с ДПС. Кой саботира тези промени? Кой ще спре процеса в момента – не сме ние", попита Йорданов.

Той добави, че ако се стигне до предсрочни избори за втори път, отговорността ще е изцяло на ДБ и ИБГНИ, тъй като точно от тях ИТН е поискала политическа подкрепа.

"Ние сме заявили какво правим, постигнали сме договореност по политиките. Искат ли това нещо да се реализира или не – топката е в тяхното поле", каза Йорданов.

Той допълни, че министрите в кабинета на ИТН ще бъдат професионалисти без политическа обвързаност, които не са били министри, не са били част от НДСВ, ГЕРБ или БСП.

"Експерти, млади – или по-стари хора, но образовани, доказали се експерти", каза Йорданов.

Той каза още, че проектоминистрите са обсъдени като политически фигури с ДБ и с останалите партии, но конкретни имена не са коментирани, защото "не били попитали".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
11
 
! Отговори
Тошуняк преди 2 години
Цените се вдигат, безработицата расте....що не си го....
64
1
 
16
 
! Отговори
Айде преди 2 години
Връщайте си Бойко. Като немате топки- къш!
63
19
 
1
 
! Отговори
Няма Такава Държава преди 2 години
Герберашите са озверели, готови са да донесат вода и от пустинята, само и само да навредят на ИТН. Времето ви свърши. Край.
62
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На следващи избори- само ИТН!
61
1
 
22
 
! Отговори
алооо тошку преди 2 години
готови сте ама резултатите няма да същите бе тошку , може и в парламента да не влезнете . а и чалгарчетата и миячите разбраха че сте балонче .
60
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев победи. Не че той е гениален, просто много руска пара се сипе по ПР екипи, съветници и т.н. Само колкото се може по близо до Русия да се изтика тая изстрадала държавица. Пък простолюдието се радва, то корупцията бори. Ганко няма капацитета да излезе от ситуацията. Мача е решен за съжаление.
59
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя *** да хване да си ги плати като е готов. Толкова е ***, че не може да разбере, че резултата ше е подобен. Как стигнахме до тука? Май народа масово изтъп**я за последната година. Радев от ***, който навеждаше глава докато му се караше руския поп, се превърна в месия. Много кинти се изсипаха по *** и това работи.
58
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Педя човек Лакет лъжи. Тези тъпании искат избори до дупка. Целта им била 121 депутата. Жалка история. Има Такива Некадърници.
57
1
 
17
 
! Отговори
Котарак преди 2 години
, Тошко, следващите избори сте ги загубили. Вервай ми!
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН=ДПС! МАЙ ОТНОВО НИ ИЗЛЪГАХА!
55
2
 
14
 
! Отговори
ДО 35 преди 2 години
СЛАВИ Е ПОЛУЧИЛ ВЪЗНАГРАДЕНИЕТО СИ ОТ КОГОО ТРЯБВА , ВИЕ НЕ мУ берете гайлето.Всичко, което се случва днес е подготено от президентската иституция и настояото му правителтво с надежда това да се случи,за да дейста все още настоящото му правителсто , което ще способства за втои мандат на президента. Измамта с гасуванео ще се повтори.Жената на ПРезидета и Слави са в комбина,тя рабоеше приего и са го замислили всичи в купом !
54
0
 
23
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 2 години
Мятащия крачоли ямболия пак удари дъното по интелект и морал!За съжаление той смята че е бил много принципен!Тоше много жалък ход направихте ,всички Ви се смеят , а Бойко Ви се радва , ще Ви трепе като мухи!
53
1
 
21
 
! Отговори
Шефа преди 2 години
Груба политическа грешка е публичното оплюване на един кадърен човек от страна на ИТН!!Всеки прави грешки , важното е да си извличаш поуки от тях!Василев е настъпал някоя клечка от едрия мафиотски кръг и атаката не закъсня!Славчо май няма да стигне по-далеч от обслужващ персонал на мафията!Славчо , Славчо НИЩО не става от тебе!
52
2
 
13
 
! Отговори
Таня преди 2 години
С шахматистката и Спецов сте готови ,а другите кога
51
1
 
18
 
! Отговори
Българин от чужбина преди 2 години
На тоя жена му му слага пазарната чанта на главата когато правят секс да не му гледа грозната физиномия и немитите му зъби
50
3
 
6
 
! Отговори
Комунист преди 2 години
Другарки и другари предлагам да отидем на избори тогава когато днешните депутати + всички които са управлявали България през последните 30 години отидат на полето и заработят парите с които да ги направим!Ние сме на всеки километър!
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоше.тоше,мноо проьь.това не ти е супершоу невада
48
3
 
12
 
! Отговори
Иван Асен преди 2 години
Когато политиката слезе на тошково ниво ,опипваме дъното на опростачването!С един подобен се разделихме,сега видно се натрисаме на цяла плеяда от борисовци,че и по лошо.
47
1
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Сресан полуръст, теб не те ли харесват от Русия, ами качур. Ей, качур дай една предна стъпка с копитото и теб не те харесват.. ааааа...само Радев бил умният и крадливият, опс красивият. Ааа Славье за посланичката няма да стане работата с теб, Радев не пуска фъндък.
46
1
 
1
 
! Отговори
Изнервен преди 2 години
Ами така е, като цял живот си правил само светове.