Александър Йорданов: Наблюдаваме тотален хаос, дестабилизация

В момента се лансират популистки идеи според евродепутата
31 юли 2021 12:39, Елка Василева
155
Александър Йорданов: Наблюдаваме тотален хаос, дестабилизация
Снимка: архив, БГНЕС

Наблюдаваме тотален хаос, дестабилизация, всички политолози и социолози признават, че страната е в политическа криза. Вината е в партиите на протеста и подкрепящата ги Българска социалистическа партия. Това заяви евродепутатът Александър Йорданов пред БНТ.

Още по темата

По думите му трябва да имаме тревога за намесата на Русия в българската държавност.

Тези, които конструират правителство, това е политическото задкулисие. Участници в него са граждани от "яки комунистически номенклатурни фамилии от миналото и кадри на бившата Държавна сигурност. Тези хора ще управляват България", заяви Йорданов.

Според него в момента се лансират популистки идеи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Слави! Щом този да те критикува, означава че си прав. Бръкна им в задкулисието
39
10
 
10
 
! Отговори
Краси преди 2 години
Сашо,много обичах да те слушам и чета!Умен си!Но,на стари години се продаде на комуниста-крадец Боко Тиквата!Стана са срам!Взимай си голямата заплата в ЕП и си трай!А ,че и ИТН са пълни простаци-няма спор!
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 42Имаше един мистър 10процента Г-н Александър Божков, Бог да го прости. Той почина преди 10години.Александър Йорданов е университетски преподавател и беше наш посланник. Известен е с репликата,,Днес е хубав ден за българската демокрация.,,. Лично аз не харесвам Слави изобщо, но съм твърдо зад демократичния избор на хората. И магаре да си изберат, пак е хубав ден за демокрацията. Никой не ги кара насила да гласуват, затова.
37
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мистър 10 процента никак не е зле! Боковците подозирам, че ме са падали под 60%
36
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е г- н Йорданов.
35
11
 
10
 
! Отговори
Американ преди 2 години
Тоя беше известен като "Мистър Десет Процента", агент Троцки от ДС, а има нахалството да говори срещу за корупция и комунистически връзки!?
34
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаоса е главата му.Дестабилизацията в търбуха му.Да се лекува на 4 км.
33
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рекордьорът по ядене на кюфтета със засилка на последните олимпийски игри прави тънък анализ на политическата трапеза, от гледната точка на провинциален кулинар ошлайфал се в Брюкселски ресторанти, бюфети и закусвални.
32
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този де6елак и антибългарин бламира 1990та година социалдемократа Петър Дертлиев, който искаше забрана и лустрация на БКП, и подкрепи безродния мафиот Андрей Луканов.
31
4
 
18
 
! Отговори
Никога повече СДС преди 2 години
Яд ли те е! Вие имахте хиляди шансове да оправите страната - 0срахте се! Помня и оня Бакърджиев с взривяването на Мавзолея, а сега можеше да е бизнес сграда на голяма фирма и да носи стотици хиляди всяка година в бюджета. Алчни, заядливи и бездарни - това е визитката на българските политици.
30
2
 
15
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 2 години
Как може да се дава Трибуна на Евродепутат от България с Биография от ДС и Комунизма - дори старите муцуни от СДС са възмутени от този човек - как може ДНЕС да е Евродепутат , вместо да е излежал Присъда в затвора и да сади домати на село .
29
3
 
5
 
! Отговори
асд преди 2 години
Във ваксината има средство за контрол над Вас и евентуално - за Вашето елиминиране. Оборете ме, че не е така.-----ако в безоблачно време гледаш нагоре с добър телескоп можеш да видиш стъкления похлупак на епруветката в който ни отглеждат зелените човечета от съзвездието Орион .
28
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тотален хаос и дестабилизация в партия ГЕРБ и тяхното БЗНС - СДС. Тотален хаос в герберските общини. Герберите се бият в общинските съвети и искат да преминат към новата отечествено-чалгарска власт. Калинките се разлитат към новите власти.
27
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е човека!
26
3
 
15
 
! Отговори
илюминат - ренегат преди 2 години
Този откачалник пак избягал от лудницата?!? Хванете и го затворете зад по - здрави решетки!
25
3
 
21
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Мисля че БГ Евродепутатите са Длъжни да подадат оставки - там са събрани хора , които излагат България - трябва да има нови избори за Представители на Родината ни в Европарламента .
24
4
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
хаоса го създаде герб и сдс всичко е напълно закономерно този индивид какосребри скачането по площадите посланик в полша македония и сега евродепутаттои удари комунистите в земята и взел да разсъждава на тема хаос
23
14
 
5
 
! Отговори
НАПРАЗНО ПРИТЕСНЕНИЕ преди 2 години
Сашо е напълно прав, но забравя, че България е член на ЕС и НАТО и като се прибави и това, че на световния феодализъм му остават броени месеци съществуване. Като си припомни всичко това Сашо ще разбере, че напразно се притеснява, още повече, че Космическа Америка няма да допусне прашинка да падне върху ЕС, в това число и върху България. А дс-троловете нека си лаят, нали затова им плащат, макар че нищо не зависи от тях.
22
1
 
8
 
! Отговори
защо преди 2 години
"Монографии и сборници със статииРедактиранеЛичности и идеи. София: Народна младеж, 1986, 164 "Копирано от Уикипедия. Попинайте родителите си, през 86г. кои са били личностите и какви са били идеите публикувани в Народна младеж.
21
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И преди и сега на тоя живота му мина на държавни постове и муфти!