Йотова: Гледам с надежда на кандидатурата на Пламен Николов

Президентът връчил мандата на ИТН точно навреме
31 юли 2021 13:52, Елка Василева
65
Йотова: Гледам с надежда на кандидатурата на Пламен Николов
Снимка: архив, БГНЕС

Гледам с надежда на кандидатурата на Пламен Николов и му пожелавам успех. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова при посещението си в гоцеделчевското село Попови ливади, където тържествено бе отбелязана 118-та годишнина от избухването на Илинденско-Преображенското въстание.

Още по темата

Йотова добави, че точно навреме президентът е връчил мандата на ИТН.

„С представянето на кандидатурата на Пламен Николов вече имаме съвсем нова ситуация и формула за следващия кабинет. По този начин спечелилата изборите партия се ангажира вече партийно и политически със следващото управление. Предстои да видим какъв ще бъде съставът на кабинета. Фигурата на министър-председателя, който е партиен член в ИНТ и вече има своята политическа биография в тази партия, означава една много по голяма отговорност и по-сериозен политически ангажимент от ИТН“, добави Йотова, цитирана от bTV.

Вицепрезидентът изрази и надежда през следващата седмица политическите страсти да притихнат и отново припомни нуждата от бързо съставяне на нов кабинет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
15
 
! Отговори
истината преди 2 години
а с още по голяма надежда гледаш да останете с фигуранта и втори мандат .
10
2
 
5
 
! Отговори
СИСТЕМАТА Е В АУТ! преди 2 години
Старата и неефективна "партийна система" е умряла----ВИЖДАТЕ ГО САМИ!РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМИТЕ Е ---"МАЖОРИТАОРНИЯ ВОТ" ....ЗА ЕСТЕСТВЕН --А НЕ "ПАРТИЕН" ПОДБОР НА КАДРИТЕ В ИКОНОМИКАТА И ПОРИТИКАТА! НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВА НА СТАРИ , БИВШИ И ПРЕЕКСПОНИРАНИ ОТ ПАРТИИТЕ "ПОЛИТИЧЕСКИ *** ЕЛОС ЕРКОВЦИ".....ВВИНОВНИ ЗА ВСИЧКИТЕ НЕВОЛИ НА НАРОДА , КОИТО ...." СЕ ИЗПУСКАТ ПО КОРИДОРИТЕ НА ВЛАСТТА--ВЕСТО ДА УПРАВЛЯВАТ"!
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надяваш се, биволицо, Чалгаря да обере негативите от твоето и на фигуранта поведение - довело да разединение на българите. Надяваш се Чалгаря да поеме негативите от бакиите и погромите сътворени от крадливите харвардци, рошко сталиниста, кацата убиец, погребалния клисар на строежите... Надяваш се Чалгаря да съсипе специализираните съд и прокуратура в полза на приближените ви олигарси и спонсори. Надяваш се Чалгаря да махне Гешев за да отървете затвора... Не се надявай, Чалгаря не е толкова ***
8
1
 
18
 
! Отговори
А НАРОДА преди 2 години
чака с надежда да си събереш парцалите и да ти наритат дебелия червен ***
7
0
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Тревожно е: - Ще има ли икономическа криза и граждански вълнения в България наесен, и през зимата, ако и това четворно-червено коалиционно правителство не успее да стабилизира политически и икономически страната? Как изобщо БСП-комунистите ще могат да управляват занапред, като ясно прозира, че сякаш вече не могат да се сдушват дори и помежду си? Ако 2/3 от народа са за БСП и нейните разклонения, но те, дори и заедно в четворна коали, не могат да се справят - Какво ни чака? Още бедност и разруха?
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брей, цялото БСП много щастливо с ИТН!
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да се надяваш, няма да те огрее. Човека сигурно е семеен.
4
1
 
21
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Гледам с "надежда" Фигурантът да оцелее, че както ще ме изрита Корни от Столетницата, и хранилката вече приключва!
3
1
 
0
 
! Отговори
има преди 2 години
и един реики от младост
2
0
 
18
 
! Отговори
Асан преди 2 години
1 милион пенция има тая червена кукумявка от европарламента
1
0
 
17
 
! Отговори
11 преди 2 години
Брррррр, и туй нящо мноу страшнооо!