Хаджигенов: На крив сценарист, шоуто му пречи!

Опитвам се да си обясня защо ИТН настоява на Илиев, заяви той
185

"Изправи се БГ! Ние идваме!" ще гласува компактно следващата седмица, когато ще стане ясно дали ще бъде подкрепено проектокабинета на "Има такъв народ".

"Има огромно значение кой ще сложим в парламента, както и кой ще сложим в правителството. Обсъдихме възможните сценарии. Единодушно решихме, че групата ще гласува заедно, съобразно взетото решение - нещо, което ще се случи за първи път. Групата ще се събере във вторник следобед, тогава ще вземем решение. Знаем състава, но структурата на правителството я научихме от телевизията", заяви заместник-председателят на ИБГНИ адвокат Николай Хаджигенов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му номинацията на Петър Илиев за вицепремиер показва определен тип отношение на "Има такъв народ". И добави, че се опитва да си обясни защо ИТН настоява на Илиев, упреквайки медиите, че "ровят".

"Същите тези хора, в качеството си на телевизионери, до вчера развяваха флага на свободата на словото у нас, или по-скоро на липсата ѝ. Сега изведнъж медиите са виновни, че намират недостатъци на кандидатите. А те дори още не са във властта", коментира още адвокатът.

"Днес получихме трети вариант на декларацията, която се изчете в Народното събрание. Ние поставихме условия. От нас се очаква да ги подкрепим. Защо настояват да ги подкрепим? Естествено, че вината ще е наша - те ще направят правителство, но вината ще е наша. Тези упреци Борисов ги отправяше към хора като нас 12 години. На крив сценарист, шоуто му пречи", уточни Хаджигенов пред Bulgaria ON AIR.

За евентуален сценарий, при който на следващи избори ИБГНИ не влиза в Народното събрание, депутатът каза, това би било великолепна възможност, тъй като тогава ще остави БСП, ГЕРБ, ДПС и ИТН да правят правителство.

"Ние дори не искаме места, нищо не искаме. Искаме ясни разделителни линии. Това, което искаме, е правосъдие, демокрация и върховенство на закона. Те ни бяха обещани", посочи Хаджигенов.

А ако третият мандат отиде в БСП, депутатът каза, че не биха подкрепили БСП в управлението на този етап.

"Ако от БСП поумнеят политически и зарежат всички неща, които правят по принцип, и представят третия мандат  - да може да се конструира правителство, така че да се постигне промяна, може би", заяви още адвокатът.

"Пеканов, Петков, Василев, Рашков, Стоилов - това са хората, чиито имена знаем, защото те работиха. В тази трудна ситуация имаме нужда от такива хора. Както виждате, Бойко Рашков докарва корупцията до истерия, ГЕРБ до истерия", уточни Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На крив човек хетеросексуалността му пречи.
132
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как не се сетих и аз да изляза да пострелям два дни с прашка по площадите. Може да съм супер ***, ама щях да стана депутат.
131
4
 
7
 
! Отговори
.!. преди 2 години
С две думи каза, че не харесва ИТН, но ще гласува ЗА правителството им, защото гласуването ще е компактно.
130
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хитроговедов за пари ще продаде и майка си, само да разбере коя е :)
129
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
длъжни са да подкрепят правителството на слави *** и доган! иначе се върне борисов! по добре хиперинфлация и фалит на държавата от колкото герб тия крадци мръсни
128
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и тоя е седнал на диванчето на Славчо
127
7
 
24
 
! Отговори
много добре казано преди 2 години
Човека си го е казал много точно. Почва да ми харесва адвокато :) Простотията иначе ще вземе връх. Чалгата и чалга гласоподавателите ще закопат държавата тотално. Сега сме до дъното, но скоро ще сме се окопали в тинята.
126
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега така говори а в понеделник за Славчу ще гласува требе баница да се яде
125
18
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СЛЕД КАТО МИНЕ ГЛАСУВАНЕТО НА КАБИНЕТА ЩЕ СЕ ОЦЕНИ КОЙ КОЛКО ЩЕ ИМА ПРИ НОВИ ИЗБОРИ! ГЕРБ И БСП СА С ТВЪРДИ ЕЛЕКТОРАТИ ЕДНИТЕ ОТ ТУРЦИ А ДРУГИТЕ ОТ ОЛИ-ГОФРЕНИ И ТАМ НЯМА ДА ИМА ГООЛЯМА ПРОМЯНА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ПОДКРЕПЯТ ИЛИ НЕ! НО БСП, МАЯ И КОСТОВ Е МНОГО ВЕРОЯТНО ДА ПОСТРАДАТ И ТО СЕРИОЗНО!
124
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А к'ъв е па Хаджигенов?Един посредствен адвокат,нищо повече.Научни трудове писал ли е?Преподава ли на студенти?Изобщо някой направи ли си труда да попита студентите какво мнение имат за Петър Илиев?Какво е постигнал Хаджигенов,освен да вика по площадите?!
123
8
 
30
 
! Отговори
За сведение преди 2 години
Диван вместо Джипка - това ни предлагат със Сламен! Ще го допуснем ли?
122
10
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Тъй ще да е/ СЛАВИ ТРЯБВА ДА Е МНОГО Т-Ъ-П ДА ПОДКРЕПИ СЛУЖЕБНОТО ЗА РЕДОВНО АКО БСП ГЛАСУВАТ ПРОТИВ КАБИНЕТА НА ИТН! БСП СЕ РЪКОВОДИ ИЗЦЯЛО ОТ РАДЕВ!
121
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това,че си викал''оставка'' по площадите не те прави специалист в политиката после.Винаги е било така и така ще бъде.Повечето партизани навремето са били изместени от други,които не са ходили по шубраците.Дали са им по една пенсия,писали са ги активни борци и бяха в страни от властта.Революцията изяжда децата си!
120
6
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НЕДЕМОКРАТИЧНА ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ Е ПОЛУ ПАРТИЯ НА ПРОМЯНАТА И ТУКУ ИЗГУБИ 100 000 ГЛАСА АКО ГЛАСУВА ПРОТИВ КАБИНЕТА НА ИТН :D БСП СЪЩО ЩЕ ИЗГУБИ ГЛАСОВЕ АКО ГЛАСУВА ПРОТИВ КАБИНЕТА :D
119
20
 
8
 
! Отговори
Тъй ще да е преди 2 години
От кога го казвам.... Явно на Славче или там който му дърпа конците, не му се управлява и търси друг виновен за да избяга мислейки, че е невинен в случая...Славче му е трудно в тая ситуация с тоя брой депутати да управлява, а избяга ли на нови избори вече нема да има пиленце ..... И за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено преобладаващо с хора от служебният кабинет със срок около година и с конкретни цели и задачи определени с консенсус.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!
118
4
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПОЛОЖЕНИЕТО ЗА ИЗПРАЗНИ СЕ , НИЕ СИ ТРЪГВАМЕ Е МНОГО НАПЕЧЕНО! ТОВА Е ПАРТИЯ НА ПРОТЕСТА , ЕЛЕКТОРАТ КОЙТО НЕ ИСКА ГЕРБ! АКО ГЛАСУВАТ РЕДОМ С ГЕРБ ПРОТИВ КАБИНЕТА ЩЕ ВИДЯТ ПАРЛАМЕНТА КАТО ПАТРИОТТИТЕ ПРИ ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЮЛИ 2021
117
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яд го е Хаджигенов,че по-млад колега от него е министър,а той само трябва да гласува и да ръкопляска.Със зъби и нокти такива като Хаджигенов драпат за власт.От ДБ са същите.
116
5
 
13
 
! Отговори
Коча преди 2 години
На крив сценарист, шоуто му пречи! - АСЛЪ! КАЗА ЛИ ИМ ГО ХАДЖИ ..
115
5
 
4
 
! Отговори
Ученика преди 2 години
Едно нещо господ сбърка: дето даде адвокатите - казваше той с въздишка....из хаджи Ахил
114
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гладно куче без кокал освирепява.