Хаджигенов: На крив сценарист, шоуто му пречи!

Опитвам се да си обясня защо ИТН настоява на Илиев, заяви той
185

"Изправи се БГ! Ние идваме!" ще гласува компактно следващата седмица, когато ще стане ясно дали ще бъде подкрепено проектокабинета на "Има такъв народ".

"Има огромно значение кой ще сложим в парламента, както и кой ще сложим в правителството. Обсъдихме възможните сценарии. Единодушно решихме, че групата ще гласува заедно, съобразно взетото решение - нещо, което ще се случи за първи път. Групата ще се събере във вторник следобед, тогава ще вземем решение. Знаем състава, но структурата на правителството я научихме от телевизията", заяви заместник-председателят на ИБГНИ адвокат Николай Хаджигенов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му номинацията на Петър Илиев за вицепремиер показва определен тип отношение на "Има такъв народ". И добави, че се опитва да си обясни защо ИТН настоява на Илиев, упреквайки медиите, че "ровят".

"Същите тези хора, в качеството си на телевизионери, до вчера развяваха флага на свободата на словото у нас, или по-скоро на липсата ѝ. Сега изведнъж медиите са виновни, че намират недостатъци на кандидатите. А те дори още не са във властта", коментира още адвокатът.

"Днес получихме трети вариант на декларацията, която се изчете в Народното събрание. Ние поставихме условия. От нас се очаква да ги подкрепим. Защо настояват да ги подкрепим? Естествено, че вината ще е наша - те ще направят правителство, но вината ще е наша. Тези упреци Борисов ги отправяше към хора като нас 12 години. На крив сценарист, шоуто му пречи", уточни Хаджигенов пред Bulgaria ON AIR.

За евентуален сценарий, при който на следващи избори ИБГНИ не влиза в Народното събрание, депутатът каза, това би било великолепна възможност, тъй като тогава ще остави БСП, ГЕРБ, ДПС и ИТН да правят правителство.

"Ние дори не искаме места, нищо не искаме. Искаме ясни разделителни линии. Това, което искаме, е правосъдие, демокрация и върховенство на закона. Те ни бяха обещани", посочи Хаджигенов.

А ако третият мандат отиде в БСП, депутатът каза, че не биха подкрепили БСП в управлението на този етап.

"Ако от БСП поумнеят политически и зарежат всички неща, които правят по принцип, и представят третия мандат  - да може да се конструира правителство, така че да се постигне промяна, може би", заяви още адвокатът.

"Пеканов, Петков, Василев, Рашков, Стоилов - това са хората, чиито имена знаем, защото те работиха. В тази трудна ситуация имаме нужда от такива хора. Както виждате, Бойко Рашков докарва корупцията до истерия, ГЕРБ до истерия", уточни Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Литовският евродепутат Андриус Кубилиус предложи на страните от Европейския съюз да не признават изборите за Държавната дума на Руската федерация от 19 септември като нарушаващи международното право и демократичните норми. Да се изключи от междубанковата система СУИФТ, да се премахне зависимостта на континента от руския нефт и газ, да се преразгледа отношението към газопровода "Северен поток-2", да се наложарт санкции на Русия така че ограничителните мерки срещу нарушителите на правата на човека в Русия да се въведат по-бързо и да работят по-ефективно.
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От началото на годината Газпром увеличи доставките на газ за вътрешния пазар с 15.4%.
31
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато Украйна реши да напусне СССР и стана независима държава, имаше промишлен потенциал значително превъзхождащ Германия (обединена Германия). Военно промишления потенциал на Украйна тогава превъзхождаше практически всяка страна в Европа, включително Франция. Що се отнася до корабостроенето, Украйна можеше да построи всякакви военни кораби - от самолетоносачи до малки военни кораби. Украйна можеше да произвежда космическа техника, ракети, междуконтинентални балистични ракети и самолети. Автобуси. Сега Украйна е стана от третия свят като България.
30
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На вътрешния пазар в Русия Газпром продава на цена 60 долара за 1000 куб. метра.
29
10
 
2
 
! Отговори
Бойко ви изигра преди 2 години
Точно БСП трябва да подкрепите ,драги , ако им дадат изобщо мандат, виж в "Афера" какво пише,герберите си имат партия ИТН ! Хубаво разгледай кои хора са зад партията на ИНТ - олигархът Димитър Зоров състудент на Борисов, прибрал 10 милиона от ДФ Земеделие през 2018 и 2019 година, Орлин Алексиев - същият между другото обича да прекарва свободното си време там, където къща има и месарят Димитър Пачеджиев. Отново става дума за градчето Пефкохори на полуостров Халкидики в Гърция, Р. Порожанов
28
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тююю не можа да се облажи и тоя. Надяваха се много от измислените партийки и като ги отряза оня самовлюбляк Втори - Слави, сега бълват срещу него. Не знам как при тези хубавци в Парламента ще тръгне България към различното, но съм уверен, че стане. И то не заради, а въпреки всички недоразамения които са вътре, а те са всички 240. Бог има план и ще се изпълни сега!
27
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Газпром печели не само от обемите, но и от високите цени на газа, установени в Европа. Въпреки че обикновено падат след края на зимата, този път не. Газпром не бърза да увеличи доставките на газ със заявените от Европа увеличени количества. Тук политиката на компанията е напълно правилна - Газпром печели не от увеличаване на производството, ами от повишаване на цената.
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Западна Европа, която всъщност оглави зелената революция, рязко увеличи потреблението на най-мръсния енергиен носител - въглищата. Причината е, че от Газпром заявиха, че ще спазват стриктно договора си с ЕС и ще гарантират договорените количества газ, но няма да увеличават доставките със заявените нови обеми газ от ЕС.
25
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Китай вече отдавна има подписан дългосрочен договор с Русия за доставки на газ на фиксирани цени, от който ЕС се отказа чакайки диверсификацията и евтината алтернативна газ.
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За първото полугодие на 2021 Газпром е релизирал оборот от 9.7 милиарда долара. Благодарение на ЕС който се отказа от фиксирани цени на газа 127$ по дългосрочен договор, през 2021г с високите цени на газта Газпром успя да компенсира всички загуби поради забавянето на Северен поток 2. Русия е благодарна най-вече на Полша която възпрепятстваше сделката за фиксирана цена.
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В дните преди Страшният Съд, всички гaдини изпълзявали на открито...
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цената на газа в Европа надхвърли 514 долара за 1000 кубични метра. Очаква се зимата цената да надхвърли 1000$.
21
10
 
15
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Както видяхме,Рашков сам изпадна в истерия и то не веднъж - неговите истерични снимки обиколиха доста медии докато не видях нито една истерична постановка на Герб..Хаджигенов явно е объркал адресите вече-не е лесно да се натискаш цяла година и на всичко отгоре да се класираш!Петър Илиев си е типична мутра - ще подхожда на полицаите, ще се разбират с него по-добре отколкото с Бойко, толкова ли е трудно да се види това?!..И..не знам Борисов да е отправял някакви упреци към такива като Хаджигенов..
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партията Изправи се, БГ . Мутри вън или по новото име Ние идваме е клониг на Божков. Не можаха да вкарат сценария на Божков и Радев,и сега всичко им е криво. Не стига, че употребиха хората от протеста и ги излъгаха, а за капак съсипаха протеста,и го спихнаха като държаха речи всяка вечер по за 30 минути до шадравана при президенството. След това Отровното трио отиваха в един ресторант и пукаха питиета, а наивните хорица тропосваха пешачка от жълтите павета до Орлов мост.Те само парите прибраха.
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коцята брадучка е перач на славчо затова го бутат на 1-ва линия
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя и Ристю почти се видяха министри и милионери.
17
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Госпожите с 5% ги е яд, че техният сценарий не сработи. Те са толкова големи и явни егоисти, че не им пука за чуждите сценарии.
16
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуснете ей тоя червив црънкалник във властта и ще видите ква демокрация ще настане...
15
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма отърване от кърлежите, ИТН са хора от ГЕРБ и близки до Борисов и са крали милиони народни пари чрез Бойко! Вижте статията в "Афера" , след това вижте какво пише за тези хора, измамиха ви ! Гласувайте за БСП или някоя друга партия!
14
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да извивате ръцете на ИТН няма да ви пуснат министерски постове. Хаджигенов, ти нали искаше да ставаш курбан и се самопредложи за министър? Ама то тая работа не е като оная работа да мяташ с прашката яйца. Не е като да доставяш палатки и да ги пълниш с взривни вещества за 2 септември и да палиш полицаите живи със слама.Да правиш тегели до щадравана. Не се излагайте! Събирайте си крушите и се омитайте докато е време! Не е късно да си смените името на Изправи се, БГ! Ние си отиваме.