Тома Биков: Хвърлени сме в абсолютна неизвестност

За ГЕРБ е по-добре да остане служебният кабинет
7 авг 2021 08:57, Нели Христова
82
Тома Биков: Хвърлени сме в абсолютна неизвестност
Снимка: БГНЕС

По-добре за нас е да остане служебното правителство, защото така ще има избори 2 в 1 наесен. Слави е предвидим. Това, което прави днес, го е правил 30 години. Основен опонент за нас са хаосът и безотговорността, чиито патрон е Румен Радев. Предстои всички да платим цената за удоволствието, че той ни е президент. Цената ще бъде много висока за българските граждани, защото предстоят огромни предизвикателства. Хвърлени сме в абсолютна неизвестност. Това заяви пред БНТ Тома Биков, зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

"Скоро ще видим какви ще са резултатите на служебното правителство, защото досега имаше само красиви думи. То ще носи отговорност за дезорганизацията на здравеопазването, провалената ваксинация, тоталното разчистване на ръководствата на най-добрите болници в България, за разпускането на националния оперативен щаб", каза още Биков.

"Ако правителство не бъде избрано и идем на нови предсрочни парламентарни избори, това означава да нямаме бюджет за 2022 г., да нямаме парламент по време на здравна криза, да няма кой да приеме един закон", каза още той.

Биков репликира икономическия министър Кирил Петков по темата за ББР и каза, че служебното правителство иска да реформира структури, които са работещи.

"Резултатът от действията на г-н Петков ще бъдат видими след 6-7 месеца. Сега това правителство на практика управлява процеси, които са започнали преди година", каза Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Биков ако ИТН ти платят повече ще започнеш ли да ги обичаш .?!
43
11
 
22
 
! Отговори
- преди 2 години
Не е виновна миризмата - тя е следствие! причината е там откъдето е излязла! Така и в политиката днес. Не са виновни сегашните партии ГЕРБ се изхожда яко 12 години и сега като се рови смърди! Така че полека с коментарите Биче!
42
8
 
12
 
! Отговори
АМИ преди 2 години
АМИ ГОСПОДИН БИКОВ ИЗБЕРЕТЕ ИТН И ИМ ГЛЕДАЙТЕ СЕИРА--НАРОДА ИСКА ИТН ,ТОВА Е НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ЧАЛГАДЖИИТЕ-ДРУГ НАЧИН НЯМА
41
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЕдинАма ГЕРБ не е на власт вече, Радев да ви оправя хаоса.
40
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков източи на 30 язовира за да се снима пред тях. Резултатът от тези му действия се вижда още сега - стотици села са на воден тежим и хората не могат да загасят пожарите в домовете си.
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Бик,гласувате ЗА правителството на ИТН и сами ще побегнат с писъци!
38
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
неизвестност в ГЕРБ - неизвестно е кога пак ще продължим с кражбите, вече 4-5 месеца не сме крали.
37
5
 
9
 
! Отговори
до ха преди 2 години
Heграмотнк, първо се ходи на училище и тогава се пише по форумите...
36
25
 
16
 
! Отговори
ха преди 2 години
Тия къде гласуват за ГЕРБ ,по прос'ти същества от ВАС НЯМА... 12г живеете в мизерия,най бедни,най умиращи,най много напуснали БГ.... и пак искате това да продължава.. овце затрити.... *** НАРОД= СЛАБА ДЪРЖАВА
35
23
 
14
 
! Отговори
Един преди 2 години
Хаосът е следствие на това, че ГЕРБ са ОПГ.
34
4
 
6
 
! Отговори
Путпаликотак преди 2 години
Знаем знаем . Всички сме *** слуш вани.
33
14
 
10
 
! Отговори
Чичолина преди 2 години
Цъфнал герб в такт седем осми . Играе се и пее леко натъртено..
32
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
13 Слави "спечели" с измама, на стотни от ГЕРБ, при ниска избирателна активност. Коква победа е това? Сега откри поредното риалити шоу, в което влизат и излизат, да се изхождат върху държавата, некадърници, с измислени биографии. Плагиати, тапикати и останалият ***.
31
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
38,39,40 Ти не знаеш, колко сипроЗт, като шефа ти. Затова, ще продължавате, да се изхождате по държавата...докато не ви изметем на следващите избори. ГЕРБ са работещите и можещите, доказано. Още повече, в сравнение, с настоящия хаос.
30
7
 
5
 
! Отговори
Т преди 2 години
Президентът да спре пръскането на отрови със самолети, които отново започнаха по морето с цел създаване на 4 вълна. Гледайте нагоре и питайте! А този политик-куклен актьор на всички е ясно от какви цели се движи и защо е във властта. Той сам беше казал преди време, че политическият морал е различен от общочовешкия морал.
29
8
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Хвърлени сте на Бок-лука :))
28
8
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Хвърлени сте на *** и там ви е мястото :)))
27
7
 
5
 
! Отговори
Служебен кабинет преди 2 години
От кога го казвам.... Явно на Славче или там който му дърпа конците, не му се управлява и търси друг виновен за да избяга мислейки, че е невинен в случая..., а избяга ли на нови избори вече нема да има пиленце на рамо..... И за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено преобладаващо с хора от служебният кабинет със срок около година и с конкретни цели и задачи определени с консенсус.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!
26
9
 
5
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 години
До 29, 31 и други подобни. И какво,хората нямата право да се променят ли? Ти цял живот лиси бил праволинеен, а? Ами кюстендилската сливва къде и каква беше, та се сега се прави на нов човек.
25
8
 
11
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
До мнение. Мнението ти е глу.паво. Защото точно сегашният кабинет ни докара невиждан хаос и повсеместни кризи във всички сектори. И основна вина за това има ..... хасковският ***.