Пламен Николов оттегли кандидатурата си с волеизявление

Правил го по лични причини и нямало юридически пречки
Обновена: 10 авг 2021 17:43 | 10 авг 2021 16:52, Камелия Цветанова
203
Пламен Николов оттегли кандидатурата си с волеизявление
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Оттеглям кандидатурата си за министър-председател по лични причини. Няма юридическа пречка за това.

Това каза номинираният за министър-председател от "Има такъв народ" Пламен Николов в писмо до НС и президента.

Това стана само час след като лидерът на ИТН Слави Трифонов съобщи, че утре партията няма да предложи проектокабинет за гласуване в Народното събрание.

Още по темата
От "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" обявиха, че няма да подкрепят предложения проектокабинет. А БСП поставиха условие номинираният за вътрешен министър Петър Илиев да не фигурира в състава.

От президентството пък излязоха с позиция, че предложеният кабинет трябва да бъде гласуван, защото е започнала конституционната процедура.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо сега бе, Плевеле? Шнорхилът ли ти се оказа къс или за теб не стигнаха от раздаване?
150
3
 
27
 
! Отговори
Ехей, тоз имал воля! преди 2 години
Жалко, че се оттегли, ама досега мязаше на безгръбначно...
149
4
 
43
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Язък му за дипломите, 'докторатите' и "изявите в Австрия". Изхващаха им ментетата и станаха за пране пред целия свят. Сбирщината, ИТН, трябва да бъде изметена от политическата сцена и да се мисли за нови актьори и актриси. Въпросът е само един: "КЪДЕ да ги намерим ?"
148
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сами си са си виновни ,надменни и слави се крие като мишка,не пожелаха дади намалят десетхилядната заплатка,не пожелаха да разследват правителството на герб ,е тия партии да не са глупави да ги подкрепят ,за другите избори добре си помислете за тия
147
3
 
14
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Чuфyтъ недоклатенъ кирлив,вън от Царство България! Заедно с туркинята до теб на снимката. Праsета !
146
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големи циркаджии са тия ,народе не се заблуждавайте вече ,слави никога няма да направи правителство ,няма ни капацитетни хора )
145
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Истукан 170 " Тотален провал за ИТН." ВСЕКИ неуспех на трите новички мун....ьо-партийчета плюс БКП е грандиозен "успех" за коМУНЬО-пРЕЗИЛдентската анархия! цЕНИТЕ СКАЧАТ ГЛАВОЛОМНО, ВАЖНОТО Е ДА ИМА БЮДЖЕТ ЗА НАС, пък вие си мизерувайте, не ни пречите! Комунизъм, сър!
144
2
 
19
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Славуца да го сменя с Гацо Бацов :)))
143
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Философът по право нещо не е чел основния закон. Няма такова положение след указа на президента. Могат само да го оттеглят след гласуване.
142
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що бре, Шнорхел, тъкмо щяхме да ти се порадваме и да се посмеем на чалгьо-юмручковците, пък нищо чудно и някой и друг бюджегтец да приемете - да си папкате барем вие - сито и честито. *** затова дава зор за "редовно" кривителство - без НС бюджет НЯМА, а и служебното - фокус-мокус превърнато в "редовно", и от Брюксел НЯМА да ви се вържат. И ко праим ся? Вие си мизерувайте - нали затова си спретнахме преврата и вдигнахме цените, пък ние ще си коМУНЬОстваме на воля!
141
5
 
41
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Жал ми е за болните мозъци дето гласуваха за ИТН. За да не спечелят отново ИТН следващите избори, трябва да се гласува против тях и да получат наказателен вот.
140
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пацо яко е надул шнорхела :)))
139
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шоуто трябва да продължи..."Разрешеното шоу на Трифонов"
138
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кой какво видя от П. НИКОЛОВ, че се изсипа толкоз помия в медийното пространство.А къде са статиите за отрочетата на сегашния, разследвания за дипломи, връзки с ДС и пр.Значи за познатата номенклатура мълчим, а за нов в политиката, и кътните зъби ще му броим. Иначе сме за промяна, ама ако може, да станат предните, за да седнат старите (ДС).Но медиите не промиват мозъците на повече от 1/3 от населението, за това цирка ще продължава. ИТН пак ще са фактор и в следващия парламент.
137
9
 
14
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 2 години
Да бъдеш министър-председател не е като да обслужваш *** Славуца Трифонова с ромският си шнорхел... Това в Москва и до сега не могат да го разберат, както не го разбира и московският резидент Радев /известен още като ко-***-лето на Правешкият Ром/
136
6
 
30
 
! Отговори
you преди 2 години
Голям смях пада с тия неподготвени хора наричащи себе си политици.Жалко само за българския народ който страда от това че нашите гастарбайтери в чужбина гласуваха за тия прости чалгари.Всеки здравомислещ човек гласува за ГЕРБ защото вижда че те работят правилно.
135
1
 
31
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Тотален провал за ИТН. Първия кандидат за премиер оттеглиха, а вторият кандидат за премиер сам се оттегли. Кметът на Мадара също напусна ИТН, макар че е избран за кмет от ИТН.
134
1
 
19
 
! Отговори
Българ преди 2 години
Уплаши са шнорхела ;)
133
3
 
19
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
Кукла на конци и волеизявление? Нещо не звучи убедително.
132
2
 
36
 
! Отговори
БГ преди 2 години
Държавата има нужда от сериозни и стабилни хора, горим от пожари, от вируси, от инфлация, от безпаричие, от демотивация, от афганистанци пред границата и тия лигльовци веднъж не казаха, дайте най-добрите за България, а си играха на проби и грешки, на кастинги и сръдни. Кой допусна тия ненормалници да ни губят времето?