ГЕРБ не можели да разпишат празен чек на служебното правителство

Виждаме един хаос, заяви Александър Иванов
Обновена: 12 авг 2021 18:59 | 12 авг 2021 16:20, Нели Христова
64
ГЕРБ не можели да разпишат празен чек на служебното правителство
Снимка: БГНЕС

На служебното правителство на президента Румен Радев ние не можем да му разпишем празен чек, заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Александър Иванов, предаде репортер на БГНЕС.

Иванов коментира призива на служебния премиер Стефан Янев и финансовия министър Асен Василев, които настояха 46-ият парламент спешно да разгледа и приеме предложената от кабинета актуализация на държавния бюджет, за да може държавата да поеме новите предизвикателства, включително и следваща COVID-вълна.

„Бюджетна процедура може да има при формирана Комисия по бюджет и финанси в Народното събрание, такава до момента не виждаме. Виждаме един хаос, който цари в отношенията между парламентарните групи. Бюджет на държава се гледа при мнозинство, което за втори пореден път не можа да се формира. Ние не можем да коментираме, като нямаме изложени цифри пред Бюджетна комисия“, заяви Иванов, който увери, че когато това се случи, от ГЕРБ ще се включат в обсъждането на конкретните параметри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
ГЕРБЕРУНСКИ юрист преди 2 години
Хи-хи-хи...с тяхните камъни по тяхните глави....ХАК да им е!Чегъртанееее......
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бежанските лагери са пълни, задава се икономическа и здравна криза, а Славчо и Боко ни занимават с комплексите си
55
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 2 години
Пари в бюджета има,приходите за първите 6 месеца надвишават разходите с над 3,5 милиарда и до края на годината ще станат около 10 милиарда.Въпросът е как и защо ще се харчат.Това е разписано в съществуващия бюджет,който правителството на радев иска да промени.Добре,да го променя но това става чрез закон,гласуван от НС.А към момента няма проекто бюджет изготвен от правителството,нито пък радевите партии могат да сформират комисия в НС,камо ли пък да го гласуват.Цари хаос,тотален хаос.
54
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РЕДОВНА ПРАКТИКА НА ГЕРБ - ДА РАЗПИСВАТ ПРАЗНИ ЧЕКОВЕ САМО НА БУДА, ЗА ДА МОЖЕ ТОЙ ДА ПООЩРЯВА ПРИЯТЕЛИТЕ И ДА ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА.
53
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
.....изобщо,приказките са за пазара...Фактите са си факти,историята е записана...Аз лично съм привърженик на Атамана на Донските казаци..Когато при него се явил /МОЖЕ и да се повтарям!/ "Вечния евреин" и му казал:-"Мен никой не може да ме унищожи",Атамана с ТРИ думи решил въпроса:..-"ОТСЕЧЕТЕ МУ ГЛАВАТА!"...Та много приказки-на пазара!..Просто арестувайте Тиквата и ПОСЛЕ,както той сам процедираше,търсете доказателства за престъпленията му!...НЯМА ДА ИМАТЕ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ с това!
52
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Отговор...Извинявай,малко се отплеснах..Изгледах едно интервю с Методи Андреев на Лили Маринкова../ако си на необходимата възраст би трябвало да си я спомняш като една от .."кадърните" водещи още от времето на Живков../..Както и да е,тя НАИСТИНА е интелигентна дама...Но както и да е...Само не разбрах кога съм твърдял,че Божковия е .."некаква жертва"?...Божковия е ../цитат/.:-"Честен крадец"..Честен е,защото другия-НЕЧЕСТНИЯ крадец-Б. Тиквата ,чрез ПАЛЯЧОТО си -"фин. министър",му ПОЗВОЛИ да
51
0
 
0
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До ПросТоТо... Прекалено досадно, за да не е мотивирано/$$$/! Чуеш ли ..."Гроб", "хунта"/според Черепа/, "Тиквун" и се разнася тролска смрад! Дори и да му обясниш, че няма хунта, която два пъти е подавала оставка ,и пак да е печелила избори,то пак ще си цикли на опорките! Между другото, я пак ни обясни, каква "жертва" е Черепът че да ни разсмееш за лека нощ!
50
4
 
4
 
! Отговори
Никола преди 2 години
ГЕРП не може ли да разпишат празен чек на служебното правителство?! Е кой нормален ще подпише,пари им бяха оставени достатъчно.Къде са парите?Какво са направили освен чистка?За чистки пари не се харчат,спряха всякакво строителство!?Да спрат да крадат ,а шефа им да си прави президентската кампания със свои средства.Всеки месец му плащаме 15 000 лв.заплата за да руши държавата.АйсиК-Тер
49
1
 
1
 
! Отговори
АБЕ , ЧЕКА Е ПЪЛЕН . преди 2 години
"БЮДЖЕТА--БИЛ С ЛЕК ИЗЛИШЪК , ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА"........ЗНАЧИ , ВЪПРОСА Е РЕШЕН, БЕ...!...АЙДЕ , ЧЕ Е ВРЕМЕ ДЕ МЕТЕМЕ У НС....МНОГО РАЗВАЛЕНИ ЧЕРВЕНИ ДОМАТИ ТАМ И ...*** ШАРАНИ, ПАК...ХА,ХА,ХААААААААААААА
48
0
 
2
 
! Отговори
izh преди 2 години
Един от редакционната колегия пише статия. Редакторския отдел се включва в коментариите и все в една посока. Лесно се прави анализ на темите и отношението към определена политическа сила, и просто не е проблем определянето от кое котило са се пръкнали ***. Но трябва да се демонстрира нещо като Хайд Парк , иначе ще заприлича на телевизията на др. Нинова. И не забравяйте, че при правителствата на ГЕРБ , държавата ни е имала най високи икономически показатели от 1944г насам.
47
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Отговор ..е като ми вервате,защо изчезна първия ми отговор на "сатирата"?..Знаеш ли,всъщност,не си заслужава..ЖИВЕЙТЕ,***!..И вие сте Божии създания,не се заблуждавайте!..Е,малкучка дефектни,но...Я кажи как,по кои далавери на Гербохунтата си се пръкнал ти?..Как става номера?..
46
1
 
0
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До ПросТоТо Недей Бе, всички ти верваме!
45
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Сатир..Я!...ТИ ли определяш "Това да,това-не"?!..Виж ти!..Отговорих ти:-Никой не ми плаща!!!!!!...Не съди за другите по себе си!..Е,къде изчезна това?
44
2
 
1
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
ПАРЕ , НЕМА ...ДЕЙСТВАЙТЕ ДУГАРЕ.....ЧЕКА ЗА ПАРИТЕ , ДА ГО ПОДПИШЕ ФИГУРАНТА С ЮМРУЧЕТО...!...НАЛИ ПОЛУЧИ 60% -ОДОБРЕНИЕ ....ХА,ХА,ХАААААААА--СЕГА ДА ПОДПИСВА!
43
2
 
3
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
До ПроСоТо Миличък сега не смяташ парите. Като спрат да ти плащат да не харесаш Бойко.
42
1
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До ГРОБОКОПАЧЪТ НА БГ...... докато дойде до нас лъвския ти глас от Преизподнята и замязва на мяукане на малко коте..
41
5
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Отговор===герп са "партия"?...НЕ,драги,те просто са си една ОПГ!!!...НЯМА КАК ДА СЕ НАРЕЧЕ "партия" една сбирщина от послушковци-златотърсачи,които изпълняват безпрекословно ПРИЩЕВКИТЕ на "водача" си!!!..Това НЕ е партия!...Впрочем,май забравихте,че "герп" са ПРОЕКТ на дойчовските ФОНДАЦИИ?!..-ФАКТ,споменаван с гордост и благодарност не веднъж и от самата Тиква....Но така е..-Слаба памет демонстрира българина и това си е...
40
7
 
7
 
! Отговори
Знаем, преди 2 години
На ГЕРБ само пачки и чекове са им в акъла Кражби,кражби,кражби
39
5
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До ПросТоТо ГЕРБ все още са най-голямата партия в България, ако не си разбрал! И не те ще ви търсят сметка за вашата крадливост и некадърност, а тия които са гласували за вас
38
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
герб само на себе си може да разпише празен чек.