Борисов към Тошко Йорданов: Ти Хитлер ли стана да определяш кой да е в парламента?

От служебното правителство по-лошо няма, допълни лидерът на ГЕРБ
Обновена: 20 авг 2021 21:21 | 20 авг 2021 21:05, Анисия Иванова
525
Борисов към Тошко Йорданов: Ти Хитлер ли стана да определяш кой да е в парламента?
Снимка: Facebook

"Тошко Йорданов казал, че не му пука какво казва ГЕРБ, защото ГЕРБ не трябвало да бъдат в парламента. Чакай малко. Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш кой да е в парламента. Ето ги тези хора, дай да ги изтържем, за да си доволен", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на събитие в Разград.

"Надявам се партиите да спрат да говорят кой срещу кой е, дано си направят правителство, защото от служебното по-лошо няма", допълни Борисов.

Бившият премиер беше на среща, организирана от бившия областен управител Гюнай Хюсмен, който в началото произнесе и слово.

"Ако отидем на избори, ще се мобилизираме повече и след това ще трябва да се направи нещо, за да се спасява държавата. Гърция си получи парите и ги похарчи от Плана за възстановяване. Само България не си е взела парите. 50 млрд. стоят в Брюксел. И ние не го даваме, защото планът на Дончев е по-добър от плана на Пеканов. Това им е капацитетът", отсече лидерът на ГЕРБ по повод служебното правителство.

"Родина е това, което ти е в сърцето. И да умираш, ако трябва. Аз съм се клел в знамето и знам, че има хиляди мюсюлмани, които могат да кажат същото. В този фантастичен край живеят и християни, и мюсюлмани", каза бившият премиер по повод репликата на президента Румен Радев Мустафа Карадайъ коя е неговата родина-майка.

По думите му Радев е разделил държавата политически и то толкова тежко, че сме изпаднали в абсурдна ситуация. Той припомни, че ГЕРБ са спечелили изборите в България, а партията на Слави е успяла да мине пред тях с 1% от чужбина, който са ги броили 3 дни.

По думите му влизаме в тежка четвърта вълна, която ни залива, но "тези не знаят какво правят сега, скоро ще препълните интензивните, ще препълните моргите и ще видите тогава какво става", обърна се Борисов към служебния кабинет на Румен Радев.

Той припомни, че по време на управлението на ГЕРБ в страната е имала нулева миграция, а сега ни залива нова мигрантска вълна. Бившият премиер призова България да се погрижи поне за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала.

"В Родопите, там са 100% мюсюлмани, няма нито един християнин, но мрат за нашата партия, защото им направихме пътища, училища и сега им помогнахме след пожарите. Събрахме пари от субсидията", разкри още Борисов.

"Този регион помни Възродителния процес и какво значи да се сбият два етноса. И вместо да сме си заедно всичко, ние си обясняваме на кой кой му е родината и къде му е сърцето. Тук е и вие сте го доказали много пъти", обърна се Борисов към гостите на събитието.

По думите му ГЕРБ са направили на практика нова магистрала с ремонта на участъка от Чирпан до Стара Загора. "800 млн. лв. заделихме и платихме", допълни Борисов.

"Парите, които бяха по отделна сметка за "Хемус", Асен Василев ги взе, за да каже, че все едно е събрал повече пари. И сега искат да актуализират бюджета. Защо? Нали сте събрали повече пари", попита той.

Според него в момента служебното правителство умишлено забавя да пусне един участък от магистрала "Хемус" и най-вероятно ще я пуснат по Никулден, за да кажат, че те са я построили, а не ГЕРБ.

"Вие Виденовата зима преживяхте, Рашковщината ще я преживеем по-лесно, а и тя си заминава", завърши Борисов и благодари на гостите за подкрепата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


525
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
337
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Борисов с всяко изказване се проваля за изборите. Първо след лед втория му избор нищо не направи да реформира централната власт. Нищо не направи за развитие на частния сектор в земеделие, ферми, транспорт. Остави нещата по инерция а тя увеличи корупцията. Повечето не се захвана да дава продукт, а търсеха участие в схеми.
336
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко е забавен! Циркаджийче и го прави от сърце!
335
5
 
17
 
! Отговори
Найденов преди 2 години
Боко не е цвете за мирисане ама другите са пълна трагедия - без комунистите де. Хафджигената вЕрно бил завършил НБУ. Пълен смях.
334
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Борисов,това е истината! Сами ще се задавят от кокала!
333
4
 
11
 
! Отговори
Бареков преди 2 години
98% съм сигурен, че избирателите на итн са същите хаховци гласували за мен или Волен преди.
332
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко почна да определя всичко бе ! Тоа от вчера е тука и почна с определенията
331
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ефекта от цялото това правене на пътища в пумаклъка е никакъв за мен ,вас и местните там си е феодализъм още .пумаците продължават да прииждат в пловдив и да девалвират цената на труда изгодата е само за местните феодали и теб
330
6
 
12
 
! Отговори
Мъдуран преди 2 години
Отдавна не съм го виждал да говори с журналисти. Яко е като му вземат интервю как си драпа оная работа все едно е у тях си в банята.
329
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов - държавник на България! ЕС, САЩ, ГЕРБ!
328
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БОРИСОВ ОТНОВО ПОБЕДИТЕЛ! СИЛАТА НА БЪЛГАРИНА ЕВРОПЕЕЦ!
327
7
 
4
 
! Отговори
Цък преди 2 години
Ами той си води антиража,кой го бръсни за слива.ко дори м.а.й.н.н а.т.а. си там.всеки си тръгва ,сякаш той е най великия на тоя свят.чучул.не Разбра ли че няма незаменими хора на този свят.ах тия пари и кучето не ги яде,ама вие искате,искате и още искате.има много умни,млади кадърни хора който ще управляват тая българия.и няма да я крадат.но това е целта ви да ги прокудите.абе Боко ти за тоя пост преди 12 години да не беше пекан.ана с годините се опълчи и не искаш да пуснеш кокала.кеф ти пари.ж
326
1
 
10
 
! Отговори
Ma преди 2 години
По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака сега за сега си остава простака.
325
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов, само ти ли не знаеш за апетитите на турция към България? Не вярвам. Обаче на основата на тези апетити някои български граждани са подтиквани към рязка реинтеграция за сметка на българският етнос.
324
7
 
11
 
! Отговори
Мъдуран преди 2 години
Значи според Торбалан няма по лошо от Служебното правителство) Всичко което е лошо за теб е прекрасно за хората! Да има как постояно да остане служебният кабинет та да се схлупиш от инсулт. Най доброто правителство до сега.
323
1
 
3
 
! Отговори
племето на команчите преди 2 години
Отляво публиката май е само от бледолики.
322
9
 
8
 
! Отговори
мисли преди избори преди 2 години
Боко тая умнотия във Винету ли я е прочел?
321
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОЙТО, КОЯТО, КОЕТО, КОИТО ..... ПОСЛЕДНОТО НЕ СЕ ПИШЕ С И-КРАТКО , ИЛИ АЗ ЗНАЯ ДРУГ БЪЛГАРСКИ?
320
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
309 Дъщеря ти ще те попита един ден защо вкарахте толкова хулигани ИТН, уличниотрепки на Мая черепова, и крадци БСП/ДС в парламента?
319
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
358 Ако имахте доказателства, щяхте да го направите. Но, освен "една съседка ми каза, преди 12 години", друго нямате. В затвора ще влезе спонсопът ви Божков и сега вилнеещите, които, в момента си заработват присъдите.
318
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧАЛГА ХИТЛЕРИСТИ И РУСКИ ФАШИСТИ ПРОТИВ ГЕРБ