ГЕРБ пак поиска да гласуваме и с хартиена бюлетина

Депутатите не се съгласиха да променят Изборния кодекс
77
ГЕРБ пак поиска да гласуваме и с хартиена бюлетина
Снимка: архив, БГНЕС

Депутатите от ГЕРБ поискаха НС да обсъди внесените от тях промени в Изборния кодекс, с които да се върне и възможността за гласуване с хартиени бюлетини.

„Предложението за точка в дневния ред за обсъждане на Изборния кодекс е недопустимо по правилника, защото не са изтекли 2 месеца от внасянето в НС, но с отговорността, че всички съзнаваме, че сме на прага на избори и избирателят трябва да има всички възможности, така че да гласува за мнозинство в следващото НС“, каза председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Наясно сме, че влизаме в предизборна кампания, но с последните промени ограничихме възможността избирателите да гласуват с бюлетина, а сме изправни в ситуация, в която не се знае каква ще е обстановката с разпространението на коронавируса“, допълни тя.

Въпреки призивите й шефката на НС Ива Митева отказа да подложи на гласуване предложението за включване в дневния ред на парламента поправките в Изборния кодекс.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Вятъра преди 2 години
Аритметиката с хартиени бюлетини не можа да сработи и изборите не можаха да бъдат манипулирани! Без да си правят устата за връщане на стари начини.Животът върви напред.Назад да гледат,да хлипат и подсмърчат само тези,които нямат вече достъп до чекмеджета, кюлчета власт,а по артаментгейти.Хайде стига ви толкова, ходете на бунището.Там ви е мястото!
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никакви хартиени бюлетини.Да пътуват с вятъра.Да отиват в историята.Много ги боли простите " ПУ..КИ" Да отиват да се трудят на улицата като те знаят какво трябва да работят Няма да пиша нецензурни думи, всички се досещате, какво да правят.
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до " Ми" Тя тая,вижда че "партийката" и върви към бунището,и май вече "набляга сама на себе си"! Демек на самата себе си!-:) Ама пред кого?Бита карта си бре Дуловско Десе!Много хора И не знаят къде се намира Дулово? Но има и които знаем къде!-:)) Устата си както Мутрата Десе! За това и останахте смо такива и сте днес в парламента! Макар и за кратко!Пожелавам ти да те забравим,както Кърджалийското тенеке!-:))))
52
0
 
3
 
! Отговори
До Не гласувалите ! преди 2 години
Това че ГЕРБ иска пак "КНИЖНИ БЮЛЕТИНИ" Е ясно защо!-:) За да могат пак "братята роми" да ги "подкрепят"и "Спечелят" пак! Е нямат шанс вече!!Този филм приключи!-:) Та проведоха се 2 пъти избори,но се оказва ,че без вас Българите Не гласували от години,няма да минем този път! Стига с БСП и ГЕРБ вече! Партии на статуквото! Присъстващи за лична изгода в парламента!Та не агитирам никого,да гласува за даден партия! Да гласуваме масово и имаме реално правителство! От всички нас зависи това! ГЛАСУВАЙ!
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ МОЖЕ ДА ИСКАТ И ДА СЕ ВЪРНЕМ В ПЕЩЕРИТЕ!!! НО КАКВО ИСКАТ ГЕРБ Е БЕЗ ВСЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. ВЕЧЕ СА ASHES TO ASHES and DUST TO DUST!!!
50
1
 
3
 
! Отговори
НикогаВечеСДС-Чума преди 2 години
Си Ханите не познават четмото и писмото,така че Гробарите не могат да разчитат на тях без да им дават преди изборите кюфтета и бира .
49
2
 
4
 
! Отговори
Nobody преди 2 години
За привържениците на машинките, само за справка - с хартиена бюлетина резултатите се знаеха в понеделник наобяд......а на 11 юли машинките 3 дни смятаха 1 % от гласовете.....Познайте защо?
48
2
 
6
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Без хартия боли ли много ли боли гербери
47
4
 
6
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 52. ЦИК вече не е на ГЕРБ , а и избирателните комисии вече са на други партии! Какви "фалшиви" бюлетини сънуваш! А и надали си се "загрижил" за хората с чувалите! Колкото познавам , всичките пак отиват на избори, защото това им се заплаща!
46
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Върнете припадащите хора от изборните комисии в НДК, зала Армеец........................Върнете чувалите с фалшиви бюлетини на ГЕРБ. Върнете сгрешените протоколи, върнете 400 хиляди невалидни бюлетини на Тотев....................Върнете всичко това.................Върнете изборната измама, чрез която герберасите печелеха изборите.
45
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вземете им смартфоните и лаптопите и им дайте тефтер на герберасите....................Измамниците искат да драскат бюлетини, да правят гербераска индийска нишка, да купуват гласове и да вършат всички тези престъпления срещу изборите.
44
5
 
8
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Не ми е ясно, какво ги е шубе и СлаФчу и всякакви измислени герои от хартиената бюлетина? Та нали те вече си избират избирателните комисии , и в ЦИК си назначиха само свои хора! Да не се окаже , че машинното е по-лесно за манипулиране?
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има логика.ако се търси логиката.
42
6
 
9
 
! Отговори
до всички ПРОТЕСТЪРИ преди 2 години
забавлявате ли се, всеки втори пост е за ГЕРБ, макар и против Баце, спрете с това самозадоволяване във форумите, пак идват избори и пак ще трябва да тичате да лепите плакати, да раздавате постери, нооо няма вече да има и 50-те лева от баба ви, няма КОЙ, КОЙ дави назначи, както ви бяха обещали още миналата година, оставате аутсайдери
41
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шопо знаеме кои си от перник ниско разряден агент на дс.дебел *** с пълен корен и празна глава наркозависим.гледаи ти да не си в чувал.
40
6
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 2 години
Бухахахааааааа. .И чувалите с ЕГН на умрялите....
39
6
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
гробарите да върнат най-стария начин за "гласуване"-с камъчета,или бобени зърна..:-Има няколко кандидата,пред портретите на които има сандъчета.."Избирателя" минава пред тях и пуска камъчето /или бобеното зърно/ в сандъчето на избраника си..После броят камъчетата /макар че ще са необходими хора,които могат да броят де/,и..готово-"кандидата"-избран
38
8
 
13
 
! Отговори
:) преди 2 години
Призиви за корупция.ГЕРБ разчита на избирателите които пускат хартията. Ако си избирател на ГЕРБ замисли се. Ти си там с тези, които електронно им е трудно или са контролирани.
37
8
 
17
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
От герб още не могат да се осъзнаят , как новият временен кабинет и ИТН ги изработиха , по всички показатели , особено Жипко Бибитков !
36
9
 
17
 
! Отговори
до герб преди 2 години
Имате в повече хартиени банкноти ли , още ли е пълно чекмеджето на ''вожда'' ви ?