Борисов: В момента има само хаос, скандали и корупция

С това ще се запомни ГЕРБ - с направеното, категоричен бе Борисов
Обновена: 5 сеп 2021 12:15 | 5 сеп 2021 11:28, Елка Василева
402
Борисов: В момента има само хаос, скандали и корупция
Кадър: Facebook

В момента има само хаос, скандали, корупция. От това, което вчера чух, не ми го побира умът как Бойко Рашков не се е самосезирал и не започне да разпитва. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод твърдението на Тошко Йорданов, че Татяна Дончева е предлага 500 000 лв. на депутат от ИТН, за да се разцепиш парламентарната група.

Днес той и кметът на Бургас Димитър Николов разглеждат строителството на обходния път край града за Слънчев бряг.

Работят, но не с това темпо, с което щяха да работят иначе. Да се надяваме, че ще спазят срока до края на годината. Това ще бъде голямо богатство за българите, които почиват по отсечката Слънчев бряг - Обзор - Поморие. Целият трафик от АМ Тракия ще мине от тук, коментира Борисов.

Още по темата

Добре, че им осигурихме парите и не са им ги взели, защото и това щеше да остане като пущинак, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

И селскостопанските производители са доволни, има надлез, за да може да минават с техника и да не трошат асфалтовия път, подчерта пък Николов.

Нали имаше едни тук, дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на "Лукойл", сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт, каза Борисов.

Залата готова ли е?, попита той Николов. Да, чакаме министерството да натисне, защото има дребни нарушения, отвърна му кметът.

Колко блока санирахме?, продължи Борисов. 185, отвърна Николов.
Добре че им преведохме парите и беше в напреднала фаза пътя, иначе и това щяха да съсипят, допълни Борисов.

Болницата е санирана. 10 млн. заделихме за нея. Изолация, всичко. Разказвайте ги на бургазлии тези неща. С това ще се запомни ГЕРБ - с направеното, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
310
4
 
5
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
В добрите демокрации народите си избират кой да ги управлява, а корумпираните отиват на съд и получават осъдителни присъди,а ние си избираме кой да краде. Сега наред е президентската ****фи*я и сл.правителство,защото ние нямаме политически елит,имаме само политико-мафиотски структури,на които основната цел е да грабят. Идват нови избори и се питам: кои партии-мафии ще получат правото да крадат?
309
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Герб няма алтернатива! '' ......................... в държави като България само лидерска партия има шанс за успех ... и кой може да конкурира Бойко в това - Слави, SpongeBob или зеления чорап ? Затова Бойко пак ще управлява. Мнозинството от народа или подкрепят Бойко или са индиферентни, тези които пишат против него са 100% партийни под*логи
308
4
 
16
 
! Отговори
Пиян залян преди 2 години
Тиквата нагла е мафиот! Крадецът вика : дръжте крадеца
307
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Няма такава държава ЗАЩОТО ЧЕТВЪРТИ МЕСЕЦ НЯМА ОТКРИТИ КРАЖБИ И ЗЛОУПОТРЕБИ ВЪПРЕКИ ОГРОМНИТЕ ЗАЯВКИ ЗА ПРОВЕРКИ И ФИНАНСОВИ РЕВИЗИИ- НАКРАЯ МИН НА ПРАВОСЪДИЕТО КАЗА- ГЕРБ СА КРАЛИ "ЗАКОННО"...ХА ТАКА РАЗБРАЛИ- ЗАКОННО!
306
8
 
10
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ преди 2 години
Който иска да изпоти статуквото, да гласува за Възраждане! Дори имаше опит на гербаджийската прокуратура да ги закрият. Да сте чули тези години някоя партия да е така преследвана от самото й начало? Явно са заплаха за някои, защото ги е грижа за българския народ и ако вземат властта България ще тръгне лека-полека напред, а на някои като този на снимката ще им бъде търсена отговорност.
305
6
 
4
 
! Отговори
Как Може? преди 2 години
Радев не е санирал нито един блок???Защо бе Радев? ЗАЩООООО???Натам били поморие,обзор,СОЗОПОЛ??? защо бе СОЗОПОЛ си натам?Абе човека пращи от акъл!Не е болен не му давайте хапчета!!!И все пак Радев земи санирай един блок бе брато..........
304
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце върна дЖипката на зеления чорап и яхна шкодичката.
303
19
 
11
 
! Отговори
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК... преди 2 години
ПРАЗНИК НА РАЗЕДИНЕНИЕТО......... ДЪЛЖИТЕ ГО НА РАДЕВ - БЪЛГАРО-ПРЕДАТЕЛЯ.............. ОТ БЪЛГАРИЯ НА З МОРЕТА----БЪЛГАРИЯ НА З ПАРЧЕТА............
302
2
 
6
 
! Отговори
баико преди 2 години
до номер 19 има сретан ве4е се интересува за охраната му.
301
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
божееее.не мислех.че ще доживея да съм съгласна с него...
300
4
 
11
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Какво беше ГьОНСУРАТЛЪКче нещо съм го закъсал с Ту....
299
23
 
12
 
! Отговори
една жена преди 2 години
Бойко, върни се! Обичаме те!
298
9
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
И при ГЕРБ също имаше хаос както в ИТН, но не го усещахте, докато ИТН изпъкнаха с хаоса и провалите.
297
4
 
17
 
! Отговори
Размисли и Страсти преди 2 години
Няма как, този си го мъчи въртоглавието от възрастта!
296
9
 
16
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
С това ще се запомни ГЕРБ - с НЕКАДЪРНО направеното, категоричен бе Борисов.
295
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С вдигнат юмрук към апокалипсиса!!!!
294
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нд гласувайте за ГЕРБ и за ИТН.ОТН е партия на ГЕРБ,както бяха патриотите,Яне Янев,Бареков и подобни.
293
9
 
11
 
! Отговори
. преди 2 години
Всичките безобразия са в процес на твоето управление. Къде са парите за заплатите на хората работещи на магистралите, нали това ти беше приоритета.
292
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ са подсигурени.Кметовете са тяхни,прокуратурата е тяхна,съда е тяхен,парното е тяхно,регулатор на цени на газ,парно,ток и вода техни,топлофикациите тяхни,тецовете тяхни,бизнеса тяхен,само не са на власт.
291
11
 
7
 
! Отговори
до аре бегай бе преди 2 години
Слагайте наколенките, на следващите избори Борисов се връща като победител.Всякакви там протестърски духатели, време е да се пребоядисвате.Защото 12 г. Борисов управляваше со кротце и со благо, но е време за голямата тояга.