Борисов: Защо Йорданов чак сега сподели за колосалния подкуп?

Радев нарушава конституцията ежедневно, заяви лидерът на ГЕРБ
5 сеп 2021 14:29, Елка Василева
439
Борисов: Защо Йорданов чак сега сподели за колосалния подкуп?
Снимка: архив, БГНЕС

В условия на диктатура, в каквато е България, Радев нарушава конституцията ежедневно. Има си срокове, няма значение, той казва - тук толкова, рекетьорски. Всичко зависи само от диктатора, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В държавата има само хаос, скандали и корупция. каза Борисов, който е на посещение в Бургаския регион.

Още по темата

Борисов коментира и заплахата за живота на председателят на Народното събрание Ива Митева. Според него тя е била измислена, а целта - да се отклони вниманието от сериозните проблеми пред страната.

Борисов коментира пред журналисти и твърденията на председателя на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, че Татяна Дончева е предлагала 500 хил. лв. за "покупка" на депутати от партията.

"И аз се чудя как този блюстител на правото министър Рашков, намразих си името покрай него, не се самосезира, не прати БОП, не отиде ДАНС, Радев. И премиерът не се намесва. Той казва, че е на листче пред камери за депутат, кой е тоя депутат, къде е това листче, къде се случи това? Защо г-н Йорданов, който говори за ГЕРБ, че е мафиотска структура, като истински мафиот мълчи дни наред и чак вчера споделя за този колосален подкуп от половин милион за депутат?", попита лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари