Симов: Маските падат - покупко-продажба на човеци в името на власт и пари

Депутатът си обяснява защо натискали БСП сама да се откаже от третия мандат
Обновена: 5 сеп 2021 14:13 | 5 сеп 2021 14:11, Елка Василева
97
Симов: Маските падат - покупко-продажба на човеци в името на власт и пари
Снимка: архив, БГНЕС

Покупко-продажба на човеци в името на власт и пари на всяка цена,  написа във Facebook соцдепутатът Александър Симов по повод твърденията на Тошко Йорданов от „Има такъв народ“, че Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ е правила оферта от 500 000 лв. за купуване на депутати от ИТН.

Още по темата

Ето пълният текст на поста на Симов:

Ето как маските падат: много време се чудех защо Христо Иванов, Атанас Атанасов и Мая Манолова толкова натискаха БСП да се откаже сама от третия мандат и той да отиде при Мая. Задавах си въпроса откъде идва тази медийна страст и политически шантаж. Мандат при ИБГНИ изглеждаше абсолютно обречена кауза, тъй като Слави Трифонов ги беше отрязал тотално и нямаха никакъв шанс за мнозинство. Сега аферата започва да се изяснява.

От думите на Тошко Йорданов, че Татяна Дончева предлагала пари на депутати от ИТН, разбрах каква завера са били замислили тези с новия морал на промяната: притискат Корнелия сама да се откаже да получи третия мандат. Получава го Мая. Подкрепят я Демократична България. Мислят си: БСП ще ни подкрепи, няма къде да мърда, иначе ще ги пришием за статуквото, купуваме си депутати за 500000 лв. от ИТН и ето ти мнозинство и стабилност.

Тези наистина надминаха и Бойко Борисов.

И той цепеше групи, ама тези го удариха в земята. И той правеше парламентарни схеми, ама тези го задминаха само за няколко месеца.

И това ми било промяната.

Изчегъртване, ама някой друг път.

Досегашното задкулисие ряпа да яде. И сега имат наглостта да винят Нинова, че ги отрязала и не пожелала да води с тях тайни разговори за тази сделка, а ги поканила на открити разговори пред камерите. Пред камерите било пиар, казва Христо Иванов и отказва среща.

А зад камерите какво е, бе?

Покупко-продажба на човеци в името на власт и пари на всяка цена.

Отвратителна работа“, написа Симов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хехее много ядосан човека.
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
въртоглавите колко ли са дали за златния пръст на белата Златка?
37
1
 
1
 
! Отговори
иво преди 2 години
До АнонименХА , НЕ ЗНАЕХ , ЧЕ СКУНКСА ТИ Е СИНЧЕ !
36
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пинокио работи в "Задкулисието"..............На сцената всичко е театър пред публиката.........................Но Тошко трябва да каже кой е купуваният техен депутат и да го пратим на детектор на лъжата. Тошко веднага намери един Ван дер Любе да "страхува" хората..................Да покаже и този свидетел на истината.
35
14
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ само седи и гледа сеира на всичките тези некадърници. На другите избори знаете за кого да гласувате.
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От заглавието си помислих, че други маски падат. Заглавието е подходящо за статия посветена на края на пландемията.
33
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Симов мойто момче 30 години управлява мафията всичко беше унищожено и ограбено 90 милиарда за тези 30 години гушнаха аверите на Борисов Маджо и Пашата и си мислиш че ще оставят народа на мира ли жестоко се лъжеш ще го доят докато останат само джунгалите в България
32
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предпочитам да ме наричат конспиратор, отколкотоекспирементатор със собствеия органие.низъм. Айде, чакам резултатите от масовата ваксинация с нетърпе
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бъдете истински и хората ще гласуват за вас, или по-скоро обратното, че ако ви разберат кви сте съвсем ще изхвърчите хах
30
23
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Това е Парламент. И няма нищо нередно да търсиш парламентарна подкрепа по всякакъв начин. Татяна Дончева е представител на някакво количество хора и прави всичко възможно, да работи за интересите им. Ако мислите, че ще се откажа от подкрепата за народния си представител, защото някакъв суек бил твърдял нещо, много сте се объркали. Проблемът е за техния депутати, ако изглежда толкова податлив, че да му правят такова предложение. Или да го тролят.
29
1
 
21
 
! Отговори
до 29 преди 2 години
Ми то БСПарите 90% са били в БКП. Обаче тва не ви пречи. И докато Бойко е бил редови член на партията при Нинова са всичките от обкръжението на Живков и които много добре знаеха какво се случва в държавата. Обаче пак искат да ни водят към светлото бъдеще. Половината от ДБ също са бивши комунисти.
28
4
 
6
 
! Отговори
дна е политиката-к преди 2 години
Защо не ви светва, че това не е национален проблем, а световен? Ако от СЗО ви кажат, че трябва да носите маски, ще носите. Нито вие, нито измислените правителства решавате. Край, опитни мишки. Кой разбрал, се пази, кой не разбрал дава рамо за инжекции. Тва е.
27
23
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Абе Симов и ти ли се...върза на ченгеджийския похват на Тиквата,изфабрикувал тази...клюка.Той има цяла спец...команда(мозъчен...тръст),за такива...номера.С два -три хода са напред.Славун изтече вече в...канала,никой повече няма да му се върже,но омразяването между протестърите,трябва да е...трайно;гарантирано от ГЕРБ.
26
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ся ли го разбра Симов че без кръв няма да, се оправи тая държава трябва един като Пиночет и за, 3 години сме стигнали европейските държави
25
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мдаа, то и Борисов е ромче от Банкя а баща му е бил в МВР-то и са ченували в БКП, но това не спира откачалките да гласуват за него. Явно им харесва БКП-то и времето на комунизъма, шуро-баджанашките политики
24
5
 
19
 
! Отговори
кога преди 2 години
Кирчо ще покаже документ че не е канадец, Тошко че не е африкански, Според комунистите след 1944г с. Корешли е изцяло с турско население родното място на фигуранта президент менте българин
23
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички се правят,че уж свалят Бойко пред Божков.Оня ахмак да им налива милионите.Докато има-ще има и криза-после всеки отдето е и връщат Бойко.Горкия Божков.
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия сиччките с ненормални. За какво драпат за мандати и те не знаятНезависима в кого ще бъде мандата вече е ясно, че няма да бъде одобрен от Парламента. Като се има предвид, че големите партии казаха своята дума. Че няма да одобрят нито на Нинова мандата нито на Манолова. Обаче продължават с истериите - не!, искаме мандат.
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следващия парламен ще бъде с коалиция ГЕРБ-СДС-ДПС-БСП и може би ИТН в рамките на 20% - 30%
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пуделът на Корнела,аа не,Вигенин беше пудел,а тоя е пинчера