Димитър Манолов: Става все по-лошо и по-лошо. Не помня такава ситуация

Депутати от ИНТ му казали, че са заплашвани физически
6 сеп 2021 22:20, Нели Христова
60

Според президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов всичко в държавата се е объркало много, а ситуацията много прилича на тази във футбола. Той също така твърди, че ако Борисов не беше посегнал на хазарта, сега щеше да има по-малко врагове.

"Става все по-лошо и по-лошо. Не помня такава ситуация, имало е, но не е била толкова неинтелигентна. Нелицеприятни истории, като това, което някой си купува депутати за 500 000 лв. Преди месец, два имаше истории, в които разкарваха хора по съдилищата. Но ако режимът е еднакъв - следва и това да се провери", каза президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов в студиото на Bulgaria ON AIR.

И допълни, че преди 2,3 седмици, когато  "Има такъв народ" са правили първия си неуспешен кабинет, е говорил с хора, които са му казали, че е оказан натиск върху депутатите от ИТН.

"Ако тези неща не бъдат съобщение публично - то няма никакъв смисъл от приказване. На мен ми казаха, че са били заплашвани с физическа саморазправа. Но това са празни приказки, докато не бъдат заявени публично", допълни Манолов.

Според него институциите трябва да се самосеризат.

"Закъснялото правосъдие е отказ от правосъдие. Може ли да се мотае толкова време по толкова обикновен казус за има ли някой двойно гражданство или не. Съединението прави силата - това значи Мизия, Тракия и Македония да се съберат в една държава. Идеал, който е бил погребан след Първата световна война. От Войнишкото въстание до ден днешен България е в гражданска война. Светът, към който ние принадлежим, се управлява олигархично, но се нарича демокрация.

"Това, което се случва, много прилича на футбол. Миналата година, когато имаше някакво движение, автентичната му част каза "Ние не искаме никакви политици, защото нашите политици не стават за нищо." След това обаче, когато отмина всичко, неавтентичната част си преписа някакви заслуги и се нарекоха "партии на протеста". Голямата победа на неспоменаваното име е да стигматизират едно друго име, превърнат в универсалното зло, което не е вярно", добави президентът на КТ "Подкрепа".

И смята, че ако Борисов не беше посегнал на хазарта, щеше да има двама врагове по-малко.

"Има една партия, която играе контра на всичко - най-голямата в момента. Всичко се обърка много. То се случва заради хората, които го правят. И ще става все по-лошо. Преди години "Право" беше една от най-търсените специалност и вече в тази система има немалко хора, които са с купени дипломи. Страх ме е от деня, в който ще започнат да ме лекуват лекари с купени дипломи, коментира Димитър Манолов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Профсъюзите в Бг наподобяват евтини, стари и амортизирани пpocтитyтки.
23
5
 
22
 
! Отговори
Тюрлюгювеч преди 2 години
Доста хаотично изказване. Трудно е да се обобщи в едно изречение това, което е искал да каже. И най-важното - липсва какво според него трябва да става оттук нататък.
22
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко му викаше на тоя Митко-минeтa. Познайте защо.
21
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, *** пастет, да бяхте организирали ЕДНА стачка за тия 30 години, при заплати 200 евро НА МЕСЕЦ! Една стачка да бяхте организирали за доходи и уловия на труд! Ама е по-лесно да си цункате паричките от мафията и да нямате главоболия, нали ***?
20
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя е супер голем kaпут! А и явно има проблеми с паметта. Евтина ***.
19
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно и на тоя мазник Тиквата го е набивал с 200 и сега тече при мисълта за него!
18
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Става все по-лошо и по-лошо само за гербавите гнuдu! Ще акате в цинкови кофи скоро, да, това е лошо за вас!
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че той вече е дошъл деня, в който ни лекуват лекари с купени дипломи (поне нас от простолюдието). Скоро ще дойде денят, когато въобще няма да има лекари, които да ни лекуват, дори и с купени дипломи. Ще ходим на врачки и чакръкчии както преди войната. Неизбежно е, който и да сложите да управлява. Ще видите как ще ги стигнем ... талибаните.
16
8
 
27
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ДОСТА ДОБЪР АНАЛИЗ. Но хазарта беше ударен първо - благодарение на Валери Симеонов, после - на Борисов, заради което ББ беше свирепо оплют от новите. Но парите от хазарта отиваха на Изток от Рая. Не само в сметките на Божков. Правете си изводите сами!
15
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във връзка с предстоящите избори, част от излишъка, целево е предоставен на правителствена болница, за увеличаване капацитета на психиатричното отделение.
14
11
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
КТ Подкрепа...Големият цирк на Партията,малкия изгоря 83 година.
13
14
 
10
 
! Отговори
хахахахахахаха преди 2 години
и тоз с червен конец. . .
12
28
 
47
 
! Отговори
bib преди 2 години
Това мекотело Радев с юмручето обърка всичко. Нормален човек няма как да гласува зя него. Никога не кме били по зле
11
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави си е въобразил, че от избор на избор ще взема все-повече докато накрая има пълно мнозинство така, че няма нужда от партньори ... да ама не, както казваше Петко Бочаров.
10
8
 
21
 
! Отговори
УЖАС преди 2 години
Абе Манолов ЗАЩО чак СЕГА прогледа? Знаеш ли кьорав карти не играе! ЗАЩО не скачахте като не Ви изнасяше ми скачайте, знаеш как: КОЙ не СКАЧА е ЧЕРВЕН! УУУУУУУУУУУУУУУУуААААААААААААААааЕЕЕЕеее. СДС СДС СДС ДЕМОКРАЦИЯ! ЗАЩО допуснахте всико това което коментираш. ЗАЩО!????
9
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оптимистът изучава английски, песимистът - китайски, а реалистът - автомат "Калашников".
8
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми как няма да има натиск и заплахи има наркотици хазарт проституция после перем парите в държавата и всичко е ок това няма да, спре докато няма убити та нали за това направиха банката за развитие на кого служи банката на мафията перат парите
7
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е. Вярно е всичко, дума по дума. Точен анализ на Димитър Манолов.
6
12
 
33
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
А да го питам тоя пиянка какво направи КТ Подкрепа, за да запази работните места на хората за 32г?!? Къде е шефа Коцето Тренчев?!?Нещо му се яви св.Петър и взе да се разкайва за слугинаж@ си на США май! Някой го светна да кръсти УЖ синдиката като Конфедерация на Труда КТ... което "случайно" пасва с инициалите му Константин Тренчев.Няма да се оттървеш Коце. Дявола те чака.Няма неплатени сметки.
5
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато е на власт БКП Форевър със всичките и звучни имена като ГЕРБ, БСП и всички останали редовия българин ще го подухва под вода дорде изсъхне:))))))))))