Хаджигенов: Разговорът между Дончева и Василев е частен и безобразен

Депутатът не вижда смисъл случая да бъде коментиран
8 сеп 2021 09:22, Нели Христова
62
Хаджигенов: Разговорът между Дончева и Василев е частен и безобразен
Снимка: БГНЕС

„Наясно съм със скандала „500 К”. Едва ли има човек, който вече не е наясно. Това е някакъв частен и много безобразен разговор между двама души”. Това каза пред NOVA депутатът Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме!" по повод разговора между Татяна Дончева и Радостин Василев от ИТН, по време на който са му предложени пари, за да напусне парламентарната група.

„Не виждам смисъл да коментирам подобно нещо. Този въпрос задайте на Татяна Дончева, когато се върне от Виена. Писала ли е на листчета, какво е писала? Аз не съм бил там очевидно”, подчерта той.

По въпроса със самосезирането на Спецпрокуратурата Хаджигенов смята, че действията й са му харесали. „Ако някой все още не е разбрал какво е Спецпрокуратурата – сега ще разбере. Тук категорично няма каквото и да било. Това е инструмент за натиск, както обикновено”, каза още Хаджигенов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега пък инструмент за натиск стана спецпрокуратурата?Защо не се самосезира питаха други,а като се самосезира,защото се предполага корупция,ами богата партия сте,да се "чудиш" откъде печелите вече цяла година,че и протести за богаташи издиплихте?Както и да е няма да има доказателства,а Дончева може и да не се върне от Виена.
52
0
 
2
 
! Отговори
Не е така преди 2 години
Не е безобразен, защото отзад прозира образът на другаря Радев !
51
0
 
3
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
Целият този ПодкупГейт предполага у ИТН или политическо слабоумие, или умишлено саботиране на съставянето на правителство на промяната с участието на ИБГНИ след следващите избори. Какво ни се казва: Имало среща (никой не отрича), показвали се някакви листчета (не е сигурно), Дончева търсила хора за подкрепа на трети кабинет с мандата на ИБГНИ (може би). По нататък?
50
0
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До Анонимен 51: "няма частни разговори между зам. председател на НС и депутат, когато касае партии, парламент и правителство"? Такива като теб правят тюрлюгювеч от понятията, като им подменят смисъла. Има частни разговори - това са разговори между двама човека, както се казва, на четири очи. А разговорите между институции или организации са друго нещо - там има предварително уведомяване, протокол и подписване на документи. Схващаш ли разликата?
49
1
 
8
 
! Отговори
Когато Хаджигенов преди 2 години
коментира лица от други партии,той веднага вади общ извод,че цялата система,на която те са представители,е вредна и трябва да бъде премахната.Когато обаче излизат кирливи ризи(или комбинизони)от неговата мутренска партия,това са частни разговори,които не са индикатор за нравите при мутрите.Народът е казал:"както дяволът чете Евангелието". Такива са коментарите на Хаджигенов,фарисейски и по двойствени стандарти.
48
1
 
9
 
! Отговори
ХАДЖИГЕНОМ Е ЯСЕН... преди 2 години
ДЕЙСТВАЩ АГЕНТ НА ДАНС........ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДЖЕНДЪРИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ........ЛИЧНО ОСТРИЕ НА МУТРИТЕ ОКОЛО РУМЕН РАДЕВ.......
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алоо мераклията министър колко ти и тарифата?
46
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, хаджи нищов, няма частни разговори между зам. председател на НС и депутат, когато касае партии, парламент и правителство. Нарича се интриги, използване на служебно положение и корупционни практики. Но, ти си същия фекал, така, че не се изненадвам на поредната ти лъжа. А, още: хаджи нищов - нещо за разкритията, че си агент на ДАНС и пЕДераслък да кажеш?
45
10
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
както обикновено,Хаджигенов е точен,ясен и логичен!..Какво "неправомерно" е казал?.Какво искате вие,които го подлайвате?..-"Да вземе страна и да започне да плюе" КАТО ВАС ли?..Ами човека е на ниво бе!..Не можете да го оцените от тролската си камбанарийка..
44
5
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Ако ИТН бяха искрени противници на Борисов и ако наистина им е направила такова предложение, щяха кротко да и кажат - "не на нас тия, не ни цепи нас, ние сме от вашия отбор". Фактът че крещят и обвиняват означава, че играят за ГЕРБ и не им пука за протеста като движение и идеология въобще.
43
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мене ходът на Дончева - да изтроли ИТН, е правилен. От него възможните изходи са два - или истинските протестъри от ИТН се отцепват от Слави и Тошко, които вече се засветиха като слуги на Тик вата. Или пък, както стана сега, чакгарите още повече се самоизобличават като слуги на Тик вата.
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мравин меката китка ще види парламент през крив макарон вече
41
7
 
1
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
Квот Танчето такова и Бистришкоро Тиквениче. Да споменем пак П,К,П за слабата памет на герберските калинки.
40
3
 
13
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Тоя и останалите отровни гъби начело с Мая ра з по ре тината,ще видят следващ парламент единствено и само с машинките на Мадуро,фалшификациите на Грипена и милионите на олигарсите!Ако беше до народна любов,нямаше да вземат и един процент!!
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Танчето е проста турбоселянка от махала Ковачевци. Кво искате от една мухлясала стара мома. А Хаджи Генчо го раздава по Левия тротуар и е агент на ДАНС. Малеееееее.....
38
4
 
19
 
! Отговори
Крюшо Котака преди 2 години
И тоя мутренски адвокат почна да дава акъл! До къде я докарахме!
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отново се появи този от Днес който ме блокирайте когато казвам истината
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия са пътници!!!!!
35
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам как я мислят тези хора, но от всички протестърите са най-противни. Те и до сега не бяха обичани и затова взеха само 5%. Могат д се набутат в Парламента само с фалшификации.
34
0
 
5
 
! Отговори
Преференциите преди 2 години
Трябва да бъдат отрицателни. Да се знае кого народът не ще в политиката.