Днес комисията "Росенец" ще изслуша Ахмед Доган

Изслушан ще бъде и Бойко Рашков
Обновена: 14 сеп 2021 08:02 | 14 сеп 2021 07:58, Нели Христова
55
Днес комисията "Росенец" ще изслуша Ахмед Доган
Снимка: БГНЕС

Временната комисия "Росенец" ще изслуша почетния председател на Движението за права и свободи Ахмед Доган, както и служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, предаде репортер на БГНЕС.

На 7 септември за това Ахмед Доган да бъде извикан в комисията гласуваха 7 депутати, двамата представители на ДПС бяха против.

Депутатите решиха още да поканят за изслушване министъра на вътрешните работи, който да докладва за реда и организацията на масовите мероприятия на 11 юли м г., които ескалирали и само намесата на полицията предотвратила сблъсъците.

На предното заседание на комисията на гласуване не бяха подложени предложенията на ДПС да бъдат поканени всички 5800 участници в протеста в защита на Доган и журналистите на "Капитал", които са били на катамарана, тъй като председателят на комисията ги определи като "смехотворни". Тогава стана ясно и че Доган е използвал базата в "Росенец" в периода от 2016 до 2020 г. по 4 месеца през цялото лято, без сградата да има необходимите разрешения за ползване.

Калоян Янков от "Демократична България", председател на Комисията „Росенец“ заяви, че депутатите от комисията са установили 6 класически индикатора за пране на пари в "Росенец".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
6
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 2 години
ХА ха ха ха, мишката освен *** и алчен е и алкохолизиран страхливец, който не може две смислени думи да каже.!.
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гл.упакът Радан Кънев унищожи полититческата си кариера и рейтинга си с едно двуминутно изказване. Може ли да има по-голям ***? А чатовете на ДБ в gab са смешни. Видяхте ли ги? Анализирали поведението на "антиваксърите" и правели методики, за да ги подтикнат към ваксинация; правели таен законопроект за задължителна ваксинация и вкарване в затвора на Мангъра. Тези смешници са наистина жалки и премазват партията си с всеки изминал ден. Повярвали са си, че нещо зависи от тях............
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма какво да го изслушват направо в пандиза до живот с Пеевски да търкат една килия.
6
4
 
18
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 години
Майката на Ицо Бойкикев ще се яви ли в защита на Меди Доганов? :)
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двама комунисти от които единият се прави на мюсюлманин но всъщност си е обикновен терорист. Същият който е залага бомбите на гарите по поръчка на БКП и Москва.
4
3
 
15
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Чудесно и Комисията Буджака да изслуша Прокопиев
3
2
 
18
 
! Отговори
Ще почакат преди 2 години
Доган няма да се яви. Тези за какви се взеха да го привикват. Ще почакат напразно днес. Така и така става въпрос за един цирк.
2
1
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
А на бас, че няма да изслушат :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направо след изслушването и в затвора. Този окради държавата. Вадете гилотината и на площада да се раздава правосъдие.