Петков и Василев ще участват в изборите, но без нова партия

Щели да се обградят с качествени хора
Обновена: 16 сеп 2021 18:49 | 16 сеп 2021 11:08,
304

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вече бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев влизат в политиката и ще участват в следващите избори. Те обаче няма да имат техническа възможност да регистират своя партия, съобщи Кирил Петков пред журналисти.
Още по темата
„Времето до изборите обаче не ни позволява да регистрираме партия. Така че в момента обмисляме всички варианти и не сме финализирали крайния вариант. Сигурно е, че хората, с които ще се заобиколим са с високо ниво на почтеност и имат успешно битие извън политиката", подчерта Кирил Петков и заяви, че не става въпрос за вид инженеринг.

"Няма да се заобиколим със зависими хора. Няма да има президентска партия. Подкрепяме Радев, но партията няма да е негова”, уточни Кирил Петков.

Той допълни, че съобщят формацията, с която ще се явят на вота на 14 ноември след няколко дни.

Асен Василев също потвърди, че двамата с Петков имат нужда от малко време.

"Поне още 2-3 дни двамата с Кирил Петков трябва да помислим как да се включим в политическия живот", каза той.

"Най-важното за следващия парламент е да се сглоби мнозинство, което да може да управлява", категоричен бе Василев.

Още за намеренията на двамата бивши министри вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Данко Харсъзина "А бе кой ти ги шепне тия в ухото?" ------ е как кой - Pi Ar Sevi Boiko.
151
9
 
2
 
! Отговори
До Данко Харсъзина преди 2 години
А бе кой ти ги шепне тия в ухото? Помисли сам, пробвай, не може да ти е толкоз трудно.
150
2
 
22
 
! Отговори
До българин преди 2 години
Ако се обединят с Христо Иванов и Атанасов от ДБ, няма да бъдат нито независими, нито обградени с кадърни хора.На Ристьо му се иска да ги привлече за да вземе още гласове, даже сигурно вече и финансови оферт им е пуснал, тъй като ако те се явят само да България ще загуби поне половината от местата, които имат в НС.
149
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 155 "Дойде спасител от Мадрид и за 800 дни ни оправи, после избрахме ИТН" -------- а пожарникарят къде го забрави?
148
2
 
29
 
! Отговори
До Вихър преди 2 години
Всъщност заплати трябва да връщат депутатите от 46 НС, защото за повече от 50 дни не свършиха нищо, а само се дърлиха, обиждаха и занимаваха с глупости.
147
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен136 "БСП ще тегли една на Фигуранта и ще излъчи свой кандидат-президент" --- Драги ми, смехурко! Ако си мислиш, че Радев го подкрепят само твърдият електорат на БСП, или която и да е друга партия, то ходи се гръм.ни да не се мъчиш! БСП и да излъчи собствен кандидат, то Радев 100% отива на белотаж. Там ще се срещне с магарето на гроб или кандидата на бсп. Познай отпадналите преди това партии кой ще подкрепят. Нито БСП ще подкрепи магарето, нито гроб кандидата на бсп.
146
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен, До: номер 140 Разликата между Росен Плевнелиев и Кирил Петков е същата, каквато е разликата между Адолф Хитлер и Симон Визентал! Ако не и по-голяма!!!__________Ами не си прав, ако проследиш медииното представяне и поведение на тези убавци ще видиш много допирни точки, и не забравяй че Христо Иванов и Асен Василев бяха служебни министри не къде и да е, а именно в служебното правителство на Плевнелиев, та..... 112 място по свобода на словото, какво повече да коментирам
145
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние сме неблагодарен народ! Дойде спасител от Мадрид и за 800 дни ни оправи, после избрахме ИТН, но...им попречиха да направят правителство. Сега ще чакаме Харвардските възпитаници да ни "оправят".
144
2
 
16
 
! Отговори
ИСКРЕНО УЧУДЕН.. преди 2 години
КОЛКО "ЛАПНИШАРАНИ"ИМА В БЪЛГАРИЯ (ВИЖТЕ 148)....Е ИЗДЪРЖАХТЕ КАСТИНГА НА КАНАДЕЦА И РАДЕВ....
143
9
 
7
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 137 Ти какво намекваш? Искаш да кажеш, че Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов няма да успеят да съберат достатъчно от нашите гласове за да съставят управляващо коалиционно мнозинство ли??? Щото аз досега съм патил именно от това, защото за когото гласувах, успяваха да го очернят и премахнат! Така беше с Петър Стоянов, така беше и с Филип Димитров, така беше и с Иван Костов. Резултатът - никой от тях вече не иска да си цапа ръцете с политика!
142
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бочко завижда, че има други, по-харесвани от него политици, макар, че той трудно може да се определи като политик, и сега газ пикае. затова е развързал кесията и тролчетата на герб за активирани да плюят по новите лица, защото техният вожд не понася други да бъдат харесвани. а вече никой не иска да чува за бай:***, мина му времето - имаше 3 пъти възможност да направи нещо добро за тази държава, но не направи нищо, освен да се грижи за себе си и своето обкръжение.
141
8
 
9
 
! Отговори
Микис преди 2 години
До АнонименТОВА Е ОЧЕИЗВАДНО - ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА МУСТАФАТА КРАВАРСКА.
140
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се лепнат на Продай България. Тежко ни и горко, по-добре Славчо или Герб.
139
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се лепнат на Продай България. Тежко ни и горко, по-добре Славчо или Герб.
138
9
 
9
 
! Отговори
ТАРИКАТИ-МНОГО.... преди 2 години
ЛАПНИШАРАНИ-НЕМА............
137
13
 
11
 
! Отговори
РАДВАМ СЕ преди 2 години
КОГАТО НОВИ ЛИЦА С ПРАЗНИ КИСИИ ВЛИЗАТ В ПОЛИТИКАТА
136
5
 
4
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
Бай *** винаги търси Наши хора да напрай далаверката. Щот кат не си наш човек, кой те бръсне?? Бай *** е казал също, Прекаления Светец и Богу не е драг. Мъдър е Бай ***. Оцелял е след много урагани и бури с навеждане, наду пване, наплюване и тук там маалко рушветец. Ще оцелеее и сега в бурния световен океан, пък ако трябва и на Ходжата да намаже дyдyкa, ще го намаже. Важното е Бай *** да оцелее и да има салам и сирни, пък дъли ще е от ДееБе, дъли от ДуПиСе, дъли от БееСиПе или от Бойко сетая
135
14
 
17
 
! Отговори
Вихър преди 2 години
Лъснаха!!!Тези слуги на задкулисието два месеца ни разказваха врели некипели, които се оказват предизборна кампания!!!Да върнат получените заплати за това време!!!
134
6
 
7
 
! Отговори
пери преди 2 години
А бе тия на снимката какви са и какво общо имат с Кирил Петков и Асен Василев?
133
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През април и юли гласувах протестно за най-малката коалиция влязла в парламента. През ноември ще гласува "ЗА" тези млади хора. Надявам се, че внимателно ще си подберат хората. България се нуждае от обновление, от хора родени през 70 -80 г. на миналия век, с добро образование и успешна кариера. Петков и Василев са именно такива. Убеден съм, че те ще бъдат много по-различни от онези, белязани от миналото, расли в тоталитарната епоха.