Джамбазки: Време е да спрат да си играят на изчегъртване

"В НС някакви хора се обиждат по най-каруцарски, безобразен начин"
Обновена: 18 сеп 2021 14:28 | 18 сеп 2021 12:01, Елка Василева
62
Джамбазки: Време е да спрат да си играят на изчегъртване
Снимка: архив, БГНЕС

Безпокои ме картината в магазините и бензиностанции, защото “изчегъртването” завърши с рязкото повишаване на цените на тока - най-скъпия в Европа, на горивата, на основни хранителни стоки. Безпокои ме, че в Народното събрание някакви хора се обиждат по най-каруцарски, безобразен начин. Това каза пред БНТ евродепутатът Ангел Джамбазки - заместник-председател на ВМРО.

“Подобен език Народното събрание не помни от годините около 19-майския преврат. Не знам дали това “забавление” може да компенсира огромния скок на цените в бита”, продължи той и призова: “Време е да спрат да си играят на изчегъртвания и да започнат да работят.”

Според него е задължително да се наложи мораториум върху износа на електроенергия, да се премахне “безсмислената” КЕВР и всичките енергомощности да заработят на пълни обороти, за да се овладее ескалацията в цената на тока.

На въпрос дали е възможно ваксинирането да стане задължително в ЕС Джамбазки подчерта, че не е привърженик на задължителното ваксиниране, но е категоричен, че трябва да се доверим на медицината и лекарите.

“Факт е, че трябва да има една по-спокойна и разумна информация и спокойно насърчаване на хората да пазят своето здраве”, добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По тия които хвърляше бомбички не бяха хора, а платени говведа.
24
5
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
Джамбази ТИ ***
23
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я къш, къш ...
22
5
 
14
 
! Отговори
Позрял преди 2 години
Цените не ни интересуват.В момента всички гледаме пиесата ,,Новите дрехи на царя".Гледаме и се възхищаваме колко е хубав в тях и какви незаменими шивачи има.Дано се намери някое дете да извика,че царят е гол и на всички да ни се отворят очите.
21
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименТе македонците са си българи по произход и с български корени, имат право на български паспорти, нека им дават, но те са продавали паспорти и на турци, албанци и разни азиатци от мюсулманската общност, те от кога станаха с български корени, не разбрах
20
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България може да се оправи, само по библейксия начин ... или този на Тангра!
19
6
 
14
 
! Отговори
Калоян преди 2 години
Джамбазче, а цените на алкохола как са? Или го приспадаме към тези на горивата? А на пиратките? Това е примерът който Ти даде, а след него, всяка твоя констатация олеква.
18
16
 
12
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Джамбазки е прав. Изчегърваме едните, идват още по-големи боклуууци.Това с тока на кой пълни джобете сега? На Бойко ли на герб ли на кевр ли?Или пак на комуниатиеската мафия!
17
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джамбазки, симпазичирам на партията ви, но не се опитвайте да защитите ББ и оправдавате престъпления! А на теб отдавна ти е време да си създадеш семейство и деца, за да се кротнеш! И какъв патриот си, като още деца не си създал?
16
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко бг паспорта продадохте на македонците с твоя шеф шкембе войвода
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джамбузки къде си служил като войник
14
6
 
17
 
! Отговори
2луп преди 2 години
Време е политици, с не ориентирана сексуалност, които хвърлят бомбички по хората, бият баби и карат пияни и дрогирани да бъдат премахнати от управлението на България
13
5
 
10
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Ако найстина бяха започнали чиски и изчегъртване на мутрите и калинките в всички държавни структори нещата щяха да се оправят. Но новите нищо подобно не направиха и затова затъва ме.....
12
5
 
15
 
! Отговори
Джамбаз преди 2 години
Какво общо има чегъртането с борсовите цени на горивата?Или иска да ни каже, че в управата на кевр и други подобни има още гербаджии за чегъртане ли, че те умишлено вдигат цените. Значи чегъртането трябва да продължи.
11
6
 
23
 
! Отговори
Pi ar Sevi Boyko преди 2 години
Изчезни е пияница и ***!! Незнам какви хора са гласували за тоя и Каракачан Ефенди!
10
6
 
25
 
! Отговори
Вуте преди 2 години
И това го казва човек заловен да управлява лек автомобил пиян, заснет да хвърля бомбички по граждани и да псува като хамалин? Кой му дава думата на този ...
9
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кой го казва това? Един от тези, които задължително трябва да бъдат изчегъртани. И това ще стане, очевидно няма да е от Чалгара и сценаристите му, но все ще се намерят други да свършат тая работа
8
4
 
29
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Изчегъртайте Жамбаски от европейска заплата 20 000 евро :)))
7
3
 
29
 
! Отговори
И тоя се появи преди 2 години
Споко Джамбазки! Вас никой няма да изчегъртва. Не защото сте симпатични на хората, а за това, че вашата партийка след толкова кражби власт повече няма да помирише!
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 1: Там е работата, че и Възраждане няма да влязат. Боричкането в националистическото пространство доведе до това, че никой не може да вземе повече от три процента. България е твърде малка за повече от една националистическа партия.