„Продължаваме Промяната“ ще се яви на изборите с „Волт“ и „Средна европейска класа“

Обновена: 20 сеп 2021 21:40 | 20 сеп 2021 21:15, Нели Христова
125
„Продължаваме Промяната“ ще се яви на изборите с  „Волт“ и  „Средна европейска класа“
Снимка: БГНЕС

Постигнато беше споразумение за създаване на коалиция „Продължаваме Промяната“, съобщиха от пресслужбата на новия политически проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. В съобщението се казва още:

Днес 20 септември 2021 г., беше постигнато коалиционно споразумение между ПП „Волт“ и ПП „Средна европейска класа“, с което двете партии образуваха коалиция „Продължаваме Промяната“ за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г. Представляващи коалицията са Кирил Петков и Асен Василев.

Коалицията се обединява около идеята за продължаване на промяната в управлението на държавата, следвайки принципите на нулева корупция и спиране на изтичането на държавен ресурс по непрозрачен начин. Основните цели на коалицията са създаването на икономическа среда, която да подпомага свободното развитие на малкия и среден бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични инвестиции, справедливо и балансирано разпределение на средствата на държавата и върховенство на закона. Приоритет за обединението ще бъдат инвестициите в качествено образование, развитие на по-добро и достъпно здравеопазване, модерна инфраструктура и социална политика, осигуряваща достойни доходи на възрастните хора.

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на „Продължаваме Промяната“ и са готови да спазват заложените в споразумението принципи.

ПП „Волт“ е основана през 2018 г. и е част от първото общоевропейско движение „Волт Европа“, което има евродепутат, народни представили в Нидерландския парламент и общински съветници в България, Германия и Холандия. „Волт“ иска българските граждани да се чувства европейци, да имат достоен живот с европейски доходи, европейско здравеопазване и европейско правосъдие. Съпредседатели на „Волт“ в България са Венцислава Любенова и Симеон Трулев.

ПП „Средна европейска класа“ е създадена в Бургас през 2007 г. и работи за създаване на българска средна класа с европейски стандарт на живот, осъзнавайки, че за целта трябва да има не само върховенство на закона, но и върховенство на морала в политиката. Към момента разполага с общински съветници, като най-силното присъствие е в общинския съвет в Бургас, където към момента е трета политическа сила. Начело на партия е Константин Бачийски, който поведе началото на истинската война срещу беззаконията в парк „Росенец“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До статистс гроб е "възхода" ви зоват...обслужващите султана...на 3-ти март...Народа ни воден от Президента ни на ...Шипка...боко на колене пред султана моли да пуснат бежанцити...не сме слепи,нима не сме най-беднитевЕС...нямаме армия,нямаме правосъдие,продават икономиката ни на скрап,закриват престъпно училища,няма детски градини за децата и внуците ни,нямаме достъп до медицинско...само факти...гарантирани от гроб престъпниците!!!и не ме заплашвайте...нямате шанс!
109
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа г-н Петков...ще избухнете...гарантирано от Народа ни!нямат *** и аргументи с които да продължат да ни лъжат и ограбват..Народ сме..Братя сме...Семейство сме...докараха ни до там,че да се ненавиждаме едни друг...разделиха брат от брат...син от баща...майка от дъщеря...сите чуждопоклонници...фили и фоби,леви и десни,богати и бедни...забравили ...Нима Слънцето не грее еднакво....?превръщат света в които ще живеят и децата им..в..зоопарк..заблудени,че парите им ще ги правят щастливи
108
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До пияница мистикняма шанс да станем "другаре",и пенсионер не съм...дай боже да стана,чекмеджетата са факт...толкова си повярва боко...толкова го поквари пеевски,докараха го до лудост...офшорните...ама там праща путин...за година му построихте турски поток с парите на българите,там пращат фирмите с които грабите обществените...а виж връзката с гърция...години я мотаете...да не станат богати американците...аз съм твоят човек...и огледални харддискове...са докаазателства...не са заплаха!
107
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя явно го е ударил голям волт ,вече се мисли за непобедим ,не вярвам в Бог ,но да си прибере вересиите )
106
4
 
5
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
Кирил Петков и Асен Василев доказаха на практика че знаят и могат. Със сигурност ще получат подкрепа от избирателите.
105
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То не е имало промяна, че да я продължавате. Единствено видяхме, че не правите нищо и всичко отива на зле със вас
104
2
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Задкулисието се вири с пъла сила. Конституция и акони не важат!
103
5
 
11
 
! Отговори
статист преди 2 години
С КИРЧО И КОКОРЧО ЩЕ ПРАВИМ ЕКСПЕРИМЕНТ ПАК ЗА НАША СМЕТКА ! ХОРА СПРЕТЕ СЕ И СТИГА ЕКСПЕРИМЕНТИ -- С ГЕРБ Е ВЪЗХОДА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!
102
2
 
7
 
! Отговори
Васко преди 2 години
Пинокио и канадския гражданин ще ни оправят.Чакам да обявят за колко дни !
101
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не си ли оправиме съдебната система, по-добре да се спасяваме, а по всичко личи че няма да стане. ГЕРБ, БСП, ДПС и ИТН ще са мнозинство в новия парламент.
100
4
 
12
 
! Отговори
+++ преди 2 години
"Промяна" с БСП и Мая Манолова ще падна от смях.Както каза сестра Галева ние сме партиите на "почтенните".До кога ще сме овце?Поредните които се борят за кокала.Дубаеца още ли не е свършил парите.Мале,не ми се мисли после като си ги заиска обратно.
99
2
 
4
 
! Отговори
Kamen преди 2 години
Спасявайте се докато е време.
98
1
 
7
 
! Отговори
Като им гледа човек преди 2 години
Имената на нашите партии ще реши, че са все разни родолюбци и радетели за справедливост. Като влезат в парламента, че и преди това още, веднага се разбира, че са мошеници, тар.икати, далавераджии и разбо йници. Тези двамата още нищо не са променили, но иначе продължават промяната. Промяна ще има, като почнат да вкарват политици в затвора и то за дълго. Точно на тия двамата малко ме съмнява да им стиска да пипнат мафията, най вероятно ще си оправят бизнесите, ще гушнат някой и друг милиард и чао
97
4
 
21
 
! Отговори
истина преди 2 години
На Слави промяната я видяхме вече - брутален ужас и трагедия, не смея да си помисля вече за промяна
96
3
 
12
 
! Отговори
Почтенния преди 2 години
Аланколу сертификата от Букорещ за канадското граждансто дойде ли .....
95
4
 
11
 
! Отговори
Атеншън, хора, преди 2 години
тая схема с двете "ракети-носители" я видяхме и сърбахме попарата при с дедо Симо кобергоРски-крадливия!Някой да си спомня имената на партиите, които го вкараха в политиката - НЕ!Обаче дядката захлеби, "върна" си горите в Рила планина и резиденциите, строени с парина дворцовото интендантство - с държавни де.И продължава да съди Родината НИ и да предявява материални претенции.Много бързо забравихне, май?
94
8
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До Христо Христов 89 === Брей, веднъж и ти да напишеш нещо вярно, че чак и плюс ти сложих :))) Я ми кажи нещо, че ми е много интересно. Ти с тази ненавист към Запада и ЕС за коя партия гласуваш? Ето, аз чистосърдечно си казвам, че само и единствено за ГЕРБ гласувам. Особено сега, като Боко се махне и сложи начело Даниел Митов пък съвсем не виждам коя партия друга има по-подготвени политици
93
2
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До ББ === Какви офшорки бе, другарю пенсионер? Нали Боко си държи авоарите в отключени нощни шкафчета във вид на пачки евраци по 500 и кюлчета злато :)))))))))
92
1
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До Скептик == = А, ами че то сега са по толкова. Онзи ден ми се прияде хубаво сирене и си купих гръцка "Фета". 200 грама за 7 лева. А сметни колко е килото :))) 35 лв....Хубавия кашкавал е още по-скъп. За козето сирене пък да не отварям изобщо уста
91
5
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Скептике с боко ще си хапате банкнотите от офшорните бре...нали за това съсипахте всички произвеждащи...за банкноти...плащани ви от враговете на Българите,превърнахте децата на България в...стока,изнасяте ги като...***,затваряте АЕЦ мощности,плащат ви да "санирате" и за внос на отрови ви плащат...замърсявате земята ни,водата ни,въздуха ни...убивате невинни...и ви плащат за...убийствата през данъците си...ако нямаше Бог,Аллах,Буда...но ги има...така запазваме вида си..Света си!!!