Радостин Василев: Ако ПП не се коалира с ДБ, войната ще е жестока

От "Продължаваме промяната" обаче обявиха, че не искат да участват с общи листи
21 сеп 2021 15:10, Нели Христова
61
Радостин Василев: Ако ПП не се коалира с ДБ, войната ще е жестока
Снимка: БГНЕС

Според Радостин Василев, чието име нашума като депутатът, на който Татяна Дончева е предложила подкуп от "500 к", ако партията на Асен Василев и Кирил Петков "Продължаваме промяната" не приеме предложението на "Демократична България" за коалиция, "войната ще е жестока".

"Първото предложение за мир е направено", написа Василев във Facebook. Коментарът му е по повод предложението на ДБ към "Промяната продължава" за предизборна коалиция. Василев вижда сценариите след предложението така:

"Ако бъде прието, то ПППП не са нищо друго от разклонение на неолибералите с нов и разширен финансов център и откраднат авторитет от Радев и целта е увеличаване на електоралната тежест на ДеБъ чрез подлост.

Ако бъде отхвърлено, това означава, че ДеБъ ще са с 15 депутати и войната ще е жестока.

Колко интересно..."

Междувременно тази сутрин стана ясно, че Кирил Петков отказва предизборна коалиция с Христо Иванов и Мая Манолова. Трябва да дадем пълна демокрация на избирателите да гласуват по цялата палитра - от най-ляво до най-дясно, аргументира се Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
21
 
! Отговори
продължена подмена преди 2 години
Продължавайге с Подмяната!
3
4
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Абе само на мен ли ми се струва, че на тези избори най-големия ю й ще го отнесе БСП и другарката Нинова? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2
2
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
аз така и не разбрах защо кобрата дончева беше на посещение в кантората натова момче не може ли да си говорят на диванчето в нс а при него
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то и сега живеем като след война - юмруци, репресии, инфлация, мизерия, глад