Спецов се закани: НАП няма да търпи корупция!

За него е недопустимо служители на Агенцията да петнят труда на всички
Обновена: 21 сеп 2021 19:55 | 21 сеп 2021 18:48, Камелия Цветанова
46
Спецов се закани: НАП няма да търпи корупция!
Снимка: БГНЕС

Случаят със задържания при съвместна операция на ГДБОП, МВР и НАП служител на „Фискален контрол“ е тежък удар върху авторитета на НАП, който градим със съвместните усилия на близо осем хиляди добросъвестни професионалисти. Ще окажем пълно съдействие на правоохранителните органи за изясняване на случая и справедливо наказание на виновните. Това каза в обръщение към всички служители на НАП изпълнителният директор на приходната агенция Румен Спецов и заяви категорично, че той и ръководният екип ще са безкомпромисни спрямо всеки случай на корупция и опит да се руши общественото доверие в Агенцията.

Още по темата

„Недопустимо е служители на Агенцията да петнят труда на всички нас, които всеки ден доказваме лоялността и ангажираността си към организацията. Очаквам от всеки ръководител в агенцията да организира незабавно лична среща с екипа си, на която да бъдат обсъдени корупционните рискове и етичните стандарти, които очаквам занапред да се спазват безкомпромисно“, каза още Спецов пред служителите на НАП.


 


46
Още по темата: НАПСпецов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А как търпи теб???
44
2
 
0
 
! Отговори
До Нагли лъжи преди 4 седмици
Ами защото законът го позволява. Защото вашият месия, не си е мръднал пръста да го промени за 12 години управление, защото е пълно с хора който няма какво да губят, в затвора им е по-добре.
43
0
 
4
 
! Отговори
Нагли лъжи! преди 1 месец
И като си много честен, защо прехвърли дълговете си на клошар???
42
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бре, не думай! На някой клошар да си прехвърлял дългове скоро?
41
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя е като слави трифонов.в всяка държава офшорка.пък открадна 1,5 и с наи голямото си нахалство говори за корупция.егати наглите и нахални бандити.
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този на снимката, който е ощетил държавата с 1,5 млн. лв. от ДДС не трябва ли да е в затвора вместо да е шеф на НАП? Еее няма такъв абсурд, няма такава държава.
39
1
 
9
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Я връщай парите 3 милиона и при бай Ставри
38
0
 
14
 
! Отговори
Коко преди 1 месец
*** няма, акъл няма, в главата като пиле, мускулист, специалист, абсолютен професионалист, що е ТО?!?
37
0
 
11
 
! Отговори
ДОН КЕЙ преди 1 месец
Колко много мускули.. Колко малко мозък.. а топ/ки като на пинчер..
36
1
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
България се превърна в Абсурдистан!- Шеф на НАП, доказан данъчен измамник!-Президентът на държавата нарушил конституцията, продължава да е президент, че и да се бори за втори мандат!-Министър излъгал за двойното си гражданство се бори да влезе в парламента!И хората им се възхищават: за високите цени на тока, горивата и храните!
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всъщност по тази логика с компенсациите - не е ли и Д. Пеевски смел, умен и целеустремен - и трите неща едновременно? Защо да не може и той спокойно, съвсем спокойно да влезе в партията на почтените според изброените критерии?
34
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Недопустимо е служители на НАП да я петнят, че то и ти Спец, си я опетнил отдавна, обаче си даже и шеф! Ама че НАГЛОСТ!
33
6
 
6
 
! Отговори
ВИНЕТУ преди 1 месец
До 8. Ами той отдавна обясни бе, каппут. Търсете си жълтите тенекии при Мата Хари. Пратена от гадовете от ДС и червените олигарси за поредния евтин компромат.
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами новият месия Кирчо каза, че обаче Спецов бил много смел. Т. е., ако си данъчен измамник, но си много смел, това се компенсира. Василев пък е откраднал интелектуална собственост, но е много умен, т. е. ако си крадец, но много умен, това се компенсира. Самият Кирил излъга за гражданството си, дори попълни невярна декларацоя, но е много обаятелен и целеустремен и това се компенсира. Изводът - почтеността е относително качество, продукт на компромиси между плюсове и минуси. Интересна философия.
31
0
 
28
 
! Отговори
Данко Харсъзина преди 1 месец
Живеем в абсурдната страна Радевистан. Специалист по данъчни измами е шеф на НАП и издига призиви против корупцията. Двама мошеника учили в Харвард се самообавяват да почтени и искат декларации за почтеност. На какво ли още ще се нагледаме докато управлява недоразумението от Дондуков 2 Румен Георгиев Радев?
30
0
 
31
 
! Отговори
12 преди 1 месец
Данъчен Измамник-шеф на НАП, какво по-хубаво от това.Промяната продължава, нали така Кирчо?
29
0
 
34
 
! Отговори
Абе преди 1 месец
Спецов трябва да уволни сам себе си за корупция!!
28
0
 
33
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
Искам да припомня само две изявления. Едното е на Минеков още от протестите през миналото лято "След като свалим Борисов и на другия ден край с корупцията". И на канадеца, мераклията за властта,, преди два месеца "В България вече няма корупция". Жалки, смешни наивници. А може би лъжци.
27
0
 
29
 
! Отговори
Въпрос преди 1 месец
С какво точно Черепът държи Радев и Асенчо, че никой не може да го пипне този? И каква ли поръчка е изпратен да изпълни там?
26
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ето че има и по-зле от Борисов, такива типове са още по-прости, още по-крадливи