Трифонов цитира Вазов: България заслужава да се потрудим за нея

Лидерът на ИТН честити Деня на независимостта
106
Трифонов цитира Вазов: България заслужава да се потрудим за нея

Лидерът на ИТН Слави Трифонов честити Деня на независимостта от социалната мрежа.

Тази независимост, изкована от нашите предци преди 113 години, обаче не би била възможна ако ги нямаше тогавашните духовни водачи на народа. Днес отдаваме почит на един от тези духовни водачи, отишъл си от този свят преди 100 години. Това е Иван Вазов.

Животът и делото на Вазов са абсолютното доказателство, че със силата на словото могат да се постигнат много повече победи, отколкото със силата на оловото. А каква по-голяма победа от това да вдъхнеш национално самочувствие, гордост и смелост на целия български народ? Сега България няма духовен водач като Вазов. Въпреки това, ние, като народ, можем да постигнем много - ако препрочитаме Вазов и следваме неговите думи, написа той.

Трифонов цитира Вазов от романа му "Под игото": "България заслужава да се потрудим за нея".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
14
 
! Отговори
1 преди 2 години
славуна,и ти колкото тиквата се трудиш.
44
20
 
6
 
! Отговори
От свой преди 2 години
Всички коментари са срещу Слави какъв бил, чалгар и тем подобни. Вие драги коментатори всички до един какво направихте вие за България, че да имате такова право да съдиите този и онзи. Съдиите Тиквата, коментирате Мая, Червените комунисти всички за вас са *** и нищо не става от тях. Всеки от вас да беше направил поне по една постъпка добра, не само да плюете зад компютрите и да седите вкъщи може би нашата България щеше да има шансове за по добро положение.
43
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зависимият от ДПС говори за независимост?!!!
42
0
 
5
 
! Отговори
Българий-да преди 2 години
Но българите - едва ли! След като никой не си мърда пръста за за да си подобри положението, а само иска да краде, да взема пари без да полага труд... Е хак му е на такъв народ Слави трифонов!
41
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя разигра голям сценарий ,три избори близо 500 000 лв но вече умря коня
40
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо-чалгата си изигра прекрасно ролята на буфер срещу недоволството от безчинствата на ГЕРБ и тиквата. Ако изборите бяха спечелени от адекватна политическа организация, досега централния софийски затвор щеше да бъде препълнен от стотина от главните гербери + тиквата, а вместо това Славчо предлагаше Шнорхела за премиер.
39
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трифонов вие сте политически труп, имахте шанс но се провалихте и сринахте държавата. Трябва да ви съдят предатели такива
38
2
 
17
 
! Отговори
до Слави преди 2 години
Не, не си заслужава... На дядо Вазов през ум не му е минавало, че ще ни окупират комунисти...
37
2
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Като няма какво свое да кажеш-цитираш другите,най-добре великите.За Славуца това е призвание да чете написаното от другите,правил го цял живот в шоуто си.Иначе сам нищо умно не може да измъдри,видяхме му "уменията" в единственните две интервюта до сега.
36
6
 
26
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Не я мислете Чалгата,той вече осребри своето присъствие в политиката! Изпълни поръчката на ДС-сектата зад Радев, да саботира и се подиграе с НС, и сега остава да ни изиграе етюда ,колко бил "разочарован" от политиката , и как ще се оттегли! Е ,все още е във форма и доста балъци може да му се навържат, та ще трябва да издържим сеирите още един-два мандата!
35
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предлагането всеки ден на различни Премиер-министри ,не е работа ,а е нещо като играта,,Тука има тука нема",познай от къде ще изскочи следващият кандидат за Премиер.Това си беше подигравка с българският народ!От чалгамен толкова!
34
2
 
31
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Слави, ти добре се потруди - като вкара тея със скъсаните дънки в парламента и лансирайки онзи нашмъркания плагиат за министър председател а после и за вътрешен. Такива трудоваци като теб Вазов не е имал предвид със сигурност!
33
2
 
30
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Аэ тоя мapкyч съм го виждал на живо, преди повече 25г. Още тогава приличаше на ходещ паметник, но пак го водеха поне 10тина паэачи. Само не раэбрах от кво го паэеха, то като эа авторитет ги е наел.
32
2
 
24
 
! Отговори
въпрос от Вазов преди 2 години
е как се трудите бе слаФчу , с пр0 СТА щината която се бълва в твоето предаване ли ? за тошку па нема да отварям дума .
31
2
 
34
 
! Отговори
Мръсен пуяк преди 2 години
Доведе мафията и се покри.
30
2
 
24
 
! Отговори
шопендар преди 2 години
първо се погрижиха за заплатите си ,за да посрещнат с гордо изправени глави настъпващата инфлация,а БЪЛГАРИЯ,И 80% БЪЛГАРИ КАКТО ИЗГЛЕЖДА ЩЕ ПОЧАКАТ
29
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много се труди той цял ден във фейсбук.
28
2
 
31
 
! Отговори
Тъй, тъй преди 2 години
Ти доста се потруди да опростачиш населението и резултатът е видим... *** да им предложиш - ще я изберат.
27
4
 
27
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Пак ли oнлaйн се е oaкъл тоя инвaлид бе; с големите претенции?? То 20 макака покрай него, па да го иэнесат на площада,' да го видят хората на живо...от уважение поне
26
3
 
30
 
! Отговори
Ае бегай,бе преди 2 години
Чалгар!